Προς το περιεχόμενο

NERO 6 - Πώς γράφω 90min CDs?

giorgio69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Μου την έχει δώσει το ΝΕRO. Θέλω να γράψω ένα audio mix cd μεγέθους 675MB. Έχω κάτι cd-r PHILIPS 800MB capacity-90min τα οποία καταρχάς δεν αναγνωρίζει σωστά το ΝΕRΟ, όταν πατάω disc info μου λέει ότι έχουν capacity: 79:57.74 703MB. :confused:

Αφού ως γνωστόν με την βλακεία είναι καλύτερα να μην τα βάζεις, είπα να το παραβλέψω και να γράψω το cd. Επιλέγω λοιπόν 8x ταχύτητα, disc at once, buffer underrun protection και πατάω burn. Ξεκινάει και με το που τελειώνει το lead in και είναι στο 6% μου βγάζει failed-unspecified target error. Έχω επισυνάψει το log.

Προφανώς θα υπάρχει κάποια ρύθμιση για 90min cd την οποία όμως δεν ξέρω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

ΥΓ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο simulation φαίνεται ότι μπορεί να το γράψει κανονικά!

Log.txt

Δημοσ.

Άλλαξε τα CDs. Κι εμένα κάπως έτσι μου γινόταν και τελικά έφταιγαν τα CDs που μου τα είχε φέρει ένας φίλος μου (ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν δούλευαν)

Δημοσ.

hurin αυτό που μου πρότεινες δεν δουλεύει. Πάντως δε νομίζω να φταίνε τα cd. Πρέπει να είναι πρόβλημα του NERO.

Δημοσ.

an 8ymame sosta

Files-> Preferences-> expert ekei kapou prepei na exei ena tab sxetiko me overburning, des an einai tsekarismeno, kai des ti orio exei.

Enalaktika, mporeis na deis an to drive soy anagrorizi sosta ta 800mb cd soy apo to nero cd/dvd speed.

Δημοσ.

Omologo den 8ymame pleon pola apo to 6, oxi oti exw asxoli8i kai poli me to 7,

malos kakos to exw, afoy pleon oles ths engrafes tis kano me to burrrn kai to

IMGBurn, alla h palies sini8ies pe8enoun diskola.

Alla enalaktika mporeis na dokimasis kai kanena alo probramma opos to burrrn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...