Προς το περιεχόμενο

Τελικος μπασκετ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά είναι απλό! Κάντε Install το tvants από όπου το βρείτε... Καλύτερη λύση είναι να γράψετε στο google "tvants download" και όλο και κάτι θα βγάλει...

Και μετά κάντε copy απλά αυτό το Link στον browser σας και enter!

tvants://www.tvants.com/tvants/?k=18e597d5ead42950b2408963b11e2800

Άμα δεν έχετε κάλη σύνδεση και σας κολλάει πολύ κλείστε το γιατί το κόβετε και από εμας που δουλεύει!:)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γραμμή θέλει για να τρέξει καλά. Πάντως νομίζω πως θέλει αρκετά έως πολύ καλή γιατί η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή για internetική tv.Εγώ είμαι με 3.5MB και στην αρχή μου ψιλοκόλλαγε. Τώρα τρέχει άψογα εδώ και ώρα!

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι γραμμή θέλει για να τρέξει καλά. Πάντως νομίζω πως θέλει αρκετά έως πολύ καλή γιατί η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή για internetική tv.Εγώ είμαι με 3.5MB και στην αρχή μου ψιλοκόλλαγε. Τώρα τρέχει άψογα εδώ και ώρα!

Με 2 Μbit γραμμη δεν βλεπω τιποτα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν βλέπεις επειδή κολλάνε τα καρέ και δεν έχει ροή η εικόνα ή δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το φτιάξεις...

Ρωτάω γιατί για το δεύτερο μπορούμε να βοηθήσουμε...:)

Πάντως το TV ANts θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να κάνει buffer... περιμένετε 3-4 λεπτά...

Δημοσ.
Δεν βλέπεις επειδή κολλάνε τα καρέ και δεν έχει ροή η εικόνα ή δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το φτιάξεις...

Ρωτάω γιατί για το δεύτερο μπορούμε να βοηθήσουμε...:)

Πάντως το TV ANts θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να κάνει buffer... περιμένετε 3-4 λεπτά...

Μου δειχνει μια διαφημηση στην αρχη και μετα τιποτα...

Δημοσ.

Τι να πω... Δεν ξέρω.. Αν βοηθάει καθόλου το κανάλι που το δείχνει λέγεται LTV...

Ίσως αμα πας στη λίστα με τα κανάλια στο TV Ants να το βρεις κάπου...

Δημοσ.
Ε τότε θα είναι μάλλον σύνδεση... Ραδιοφωνάκι τότε...:(

Καλη εικονα εχω απο εδω

sop://broker1.sopcast.com:3912/19177

Βαζω και ραδιοφωνο αλλα υπαρχει διαφορα χρονου.

Δημοσ.
Πολή καλή ποιότητα στο sopcast

sop://broker1.sopcast.com:3912/19177

To vlepw twra me 768 kai den kanei KAMIA DIAKOPH kai den einai kai asximi h poiotita, gj sopcast.

Krima pou exei rosiki perigrafh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...