stroumflakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Patas ekei pou grafei : Click here for Euroleague (TVants). Einai link kai se petaei sto programma.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Patas ekei pou grafei : Click here for Euroleague (TVants).Einai link kai se petaei sto programma. Μαλλον δεν ειναι γραμμενο καλα γιατι δεν εμφανιζεται η σελιδα
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδιά είναι απλό! Κάντε Install το tvants από όπου το βρείτε... Καλύτερη λύση είναι να γράψετε στο google "tvants download" και όλο και κάτι θα βγάλει... Και μετά κάντε copy απλά αυτό το Link στον browser σας και enter! tvants://www.tvants.com/tvants/?k=18e597d5ead42950b2408963b11e2800 Άμα δεν έχετε κάλη σύνδεση και σας κολλάει πολύ κλείστε το γιατί το κόβετε και από εμας που δουλεύει!
doc1000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 μαμω της κωλο γραμμες του ΟΤΕ μας... μαμω... Άχρηστοι μια ζωή...
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω τι γραμμή θέλει για να τρέξει καλά. Πάντως νομίζω πως θέλει αρκετά έως πολύ καλή γιατί η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή για internetική tv.Εγώ είμαι με 3.5MB και στην αρχή μου ψιλοκόλλαγε. Τώρα τρέχει άψογα εδώ και ώρα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω τι γραμμή θέλει για να τρέξει καλά. Πάντως νομίζω πως θέλει αρκετά έως πολύ καλή γιατί η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή για internetική tv.Εγώ είμαι με 3.5MB και στην αρχή μου ψιλοκόλλαγε. Τώρα τρέχει άψογα εδώ και ώρα! Με 2 Μbit γραμμη δεν βλεπω τιποτα.... :mrgreen: :mrgreen:
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν βλέπεις επειδή κολλάνε τα καρέ και δεν έχει ροή η εικόνα ή δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το φτιάξεις... Ρωτάω γιατί για το δεύτερο μπορούμε να βοηθήσουμε... Πάντως το TV ANts θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να κάνει buffer... περιμένετε 3-4 λεπτά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν βλέπεις επειδή κολλάνε τα καρέ και δεν έχει ροή η εικόνα ή δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το φτιάξεις... Ρωτάω γιατί για το δεύτερο μπορούμε να βοηθήσουμε... Πάντως το TV ANts θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να κάνει buffer... περιμένετε 3-4 λεπτά... Μου δειχνει μια διαφημηση στην αρχη και μετα τιποτα...
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Τι να πω... Δεν ξέρω.. Αν βοηθάει καθόλου το κανάλι που το δείχνει λέγεται LTV... Ίσως αμα πας στη λίστα με τα κανάλια στο TV Ants να το βρεις κάπου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Τι να πω... Δεν ξέρω.. Αν βοηθάει καθόλου το κανάλι που το δείχνει λέγεται LTV... Αυτο μου εμφανιζεται...Εικονα δεν βλεπω. :mrgreen:
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ε τότε θα είναι μάλλον σύνδεση... Ραδιοφωνάκι τότε... Καλη εικονα εχω απο εδω sop://broker1.sopcast.com:3912/19177 Βαζω και ραδιοφωνο αλλα υπαρχει διαφορα χρονου.
Pink_Panther Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Πολή καλή ποιότητα στο sopcast sop://broker1.sopcast.com:3912/19177 To vlepw twra me 768 kai den kanei KAMIA DIAKOPH kai den einai kai asximi h poiotita, gj sopcast. Krima pou exei rosiki perigrafh.
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Όχι ρε! Γαμάνε τα ρώσικα!! Άσε που δεν έχει διαφημίσεις τίποτα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Α ρε Παναθα !!!!!!Παλι το σηκωσαμε !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.