Προς το περιεχόμενο

Ποσο κραταει η απενεργοποιηση γραμμης?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια, εδω και 10 μερες εχω κανει μια αιτηση απενεργοποιησης (διακοπης) για την γραμμη adsl μου, και ενω μου λενε απο τη Vivodi οτι δεν τιμολογουμαι πλεον, εχω ακομα adsl κανονικοτατα!!

Ποτε θα το κοψουν να κανω νεα αιτηση να ηρεμησω λιγο??

Δημοσ.

Άσε φίλε, εγώ με Forthnet, 2 μηνές (τσάμπα ίντερνετ) μετά τη λήξη της συνδρομής, χωρίς να κάνω αίτηση διακοπής, δεν έχω πλέον γραμμή adsl από τον ΠΟΤΕ. Πήρα που λες νέο πακέτο Forthnet κάνω την αίτηση και μου λένε από Forthnet ότι δεν σας έχουμε διακόψει την σύνδεση. Τρελό μπάχαλο!

Ο αδερφός μου σπίτι του πήρε το πακέτο της Vivodi για να συνδεθεί. Τον πρώτο μήνα δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Τον δεύτερο μήνα που διανύουμε υπάρχει υπήρχε. Παίρνει τηλέφωνο να μάθει τι έγινε και δεν τον έχουν συνδέσει ακόμα και τον κάνουν μπαλάκι από τον ΟΤΕ στη Vivodi και αντίστροφα. Αν περιμένεις να δεις άσπρη μέρα στο Hell(as) Adsl ξέχνα το. Είμαστε για το λούτσο τελικά σαν χώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Ωχ... Βασικα εκανα αιτηση απενεργοποιησης για να ξανακανω αιτηση ενεργοποιησης μιας και υπαρχει διαθεσιμοτητα πλεον απο το δικτυο της Vivo.

Και τωρα εχουμε κολλησει οχι στην ενεργοποιηση, αλλα στη διακοπη!! :( :(

Και σαν να μην εφτανε αυτο, δεν εκανα αιτηση ΑΛΛΑΓΗΣ φορεα, γιατι στις 30/4 δημοσιευτηκε στην εφημεριδα της κυβερνησεως η αποφαση της ΕΕΤΤ, νω εγω ειχα κανει την αιτηση απο τις 26/4...

Δημοσ.

Εγω αποσυνδεθηκα πληρως απο την Τελλας μετα απο κανα 2μηνο αφου ειχα κανει την αιτηση. Αλλα απο οτι ξερω σε νορμαλ καταστασεις κανει 20 εργασιμες μερες, εσυ υπολογισε 1 μηνα (τουλαχιστον).

• Moderators
Δημοσ.

Για μια απενεργοποιηση?? Μα ηδη δεν πλερωνω οπως με διαβεβαιωσαν απο τη vivodi! (και για το καλο τους να κοιταξουν να ισχυει αυτο...)

Δημοσ.

egw 8a sou pw mono ena pragma .... persi ton Maio apofasisa na agorasw spiti . liges meres prin metakomisw kai enw exw grammh OTE PSTN kai DSL Forthnet 512 kanw aithsh DIAKOPHS ston OTE ths thlefonikhs mou grammhs logo tou oti sto neo spiti pou phgaina den htan sto idio thlefoniko kentro . Stis 17 Iouliou 2006 mou koboun to thlefono ... eperna apo allo thlefono kai elege oti o ari8mos pou kalesate den antistoixei se sundromhth . Kai omws apo tis 17 Iouliou 2006 ews tis 23 Iouliou 2006 pou hr8e to forthgo kai fortwse ta pragmata mas o upologisths htan anoixtos kai sundemenos kanonikotata sto internet opou kai epeza wow :S Stis 23 Iouliou anagkastika na ton kleisw gia na ton fortwsw sto autokinhto kai na fygw :( pote den ema8a ti eixe ginei . To mono sigouro htan oti h Forthnet mou diabebaiwne oti den exw DSL dioti den exw noumero thlefoniko . H kopela mou eipe eisaste sigouros ? mhpws kanete la8os ? mhpws einai allo to noumero sas ? trela8hke . TO idio kai egw ...... twra gia to kopsimo ths DSL ka8ara emena Vivodi palia mou eixe kanei 2 1/2 mhnes . Den kserw an isxuei akoma kati tetoio . Ti na pw ELLAS TO MEGALEIO sou ........

• Moderators
Δημοσ.

Ωχ...

Παντως ωραιο αυτο, ιντερνετάκι χωρις χρεωση...

Και εγω ο χαζος θελω και να το κοψουν για να βαλω 4mbps...

Μπαααα, αφηστε το ετσι ΤΟΥΒΛΑ, εσεις χανετε!!!

Και το ωραιο ειναι οτι ενω λενε οτι εχουν ιδιοκτητο εδω, δεν εχουν βαλει ΚΑΝ ικριωματα, ΚΑΝ τον εξοπλισμο, μονο το κτηριο εχουν...

• Moderators
Δημοσ.

Αρα δεν καθυστερουν μονο να σε ενεργοποιησουν, αλλα και να σε διακοψουν!

Μονο μην μου ζητησουν να πληρωσω τιποτα...

Δεν με βλεπω καλα..............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...