Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ για το myspαce

kst7nas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια!

θελω να φτιαξω προφιλ στο myspace και θα ηθελα λιγη βοηθεια.

Με απασχολει κυριως τι πρεπει να προσεξω σε θεματα ασφαλεiας. Πχ ενταξει εφτιαξα το προφιλ, μπορω να κανω add οποιον θελω ή οποιοδηποτε μου ζηταει να κανω add? παιζει τιποτα με ιους? ειχα διαβασει οτι υπαρχουν καποιοι users που σου ζητανε να τους κανεις add αλλα οταν το κανεις σου πετανε ιους ή spam κτλπ.

επισης βλεπω διαφορα προφιλ που βαζουν να παιζει μουσικη απο γνωστους μουσικους.. δεν χρειαζεται αδεια για να βαλεις να ακουγεται ενα τραγουδι που δεν ειναι δικο σου?

παντως θα ηθελα να μου δωσετε καμια συμβουλη κυριως για τα θεματα ασφαλειας. ειδικα αν εχετε Myspace θα ξερετε κατι παραπανω.

Δημοσ.

τίποτα από όσα λες δεν ισχύει ούτε άδειες ούτε ιούς ούτε τίποτα σε παραμύθιασε όποιος στα είπε απλά το μονο που θα προσέχεις είναι το phishing γιατί κλέβουν πόλους κωδικούς και θα στέλνουν μηνύματα από το προφίλ σου τίποτα άλλο

Δημοσ.

1.και πως μπορω να προσεχω το phising ?

2.εχω δει σε πολλα προφιλ που αλλοι users τους στελνουν μηνυματα(στο κατω μερος) και δεν ειναι τιποτα αλλο απο διαφημισεις. πχ εμφανιζονται σαν users αλλα τα μονα σχολια που κανουν στο προφιλ καποιων ειναι ελα στην ταδε σελιδα ή διαφημισεις... αυτους πως τους αποφευγεις?

Δημοσ.

απλά να ξέρεις ότι στο myspace θα σου ζητηθεί μόνο μια φορά ο κοδικώς σου όταν κάνεις το πρώτο log in αν κατά την διάρκεια που περιφέρεσαι μέσα στο myspace σου ζητήσει να βάλεις πάλι mail και κωδικό τσέκαρε την σελίδα στην address bar να δεις ότι θα είναι διαφορετική με τα πολλά αν σου ζητήσει κωδικούς και mail δεύτερη φορά απλά μην τα δώσεις

Δημοσ.

Μπορεις απλα να εισαι περισσοτερο προσεκτικος με τα μπανερακια και φυσικα να μην δουλεουν τα pop up παραθυρα στον πλοηγο σου...

Δημοσ.

to klassiko kolpo pou kanoun se diafores selides pou exoun molinthei einai na exoun kanei oli tin selida san link! etsi opou k an exeis to mouse, tha vlepeis to xeraki. xaraktiristikotato auto. k panta se petaei se selida omoia me tou myspace oste na kaneis log in... o vlakas mia fora apo nista tin patisa k anagkastika na allaksw 2 xronwn password :(

Δημοσ.

Οπως ειπε κ Vatos_locos να προσεχεις το phishing . Αμα δεις ο λογαριασμος σου να στελνει περιεργα bulletin κ comments , αλλαξε τον κωδικο σου οσο πιο γρηγορα γινεται

Δημοσ.

Και μία διευκρίνιση, το phishing δεν είναι όπως τον ιό που σου κάνει κακό από μόνος του. Πρέπει να κάνεις εσύ ένα βήμα (κλικ, install, whatever) για να πάθεις τη ζημιά..

Δημοσ.

τo phishing δεν είναι πρόγραμμα σε πάει σε μια ψεύτικη σελίδα και σου ζητάει τους κωδικούς σου και χωρίς να ξέρεις τους βάζεις και στους κλέβουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι εδω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα

Πως μπορω να βαλω ενα κ μονο δικο μου mp3 τραγουδι με εναν mp3 player που βλεπω συχνα σε πολλα profile??Πως γινετε??

Οτι εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι 3rd Mp3 players με δυνατοτητα ομως πολλων τραγουδιων....

Δημοσ.

Ο κλασσικός τρόπος που εφαρμόζουν οι περισσότεροι, είναι να πας edit profile - Song & Video on Profile, βρίσκεις το τραγούδι που θες και είσαι έτοιμος!

Δημοσ.

το εχω κανει αυτο.Εγω ομως θελω να βαλω δικο μου τραγουδι κ οχι αυτα που εχει το Myspace.δεν σου δινει την δυνατοτητα να κανεις browse στον δισκο σου κ να βαλεις δικο σου τραγουδι..

Με καποιον τροπο ρε γμτ θα γινετε ομως.(Εχω ακουσει μεχρι κ Κοκκινου σε προφιλ)

Δημοσ.
το εχω κανει αυτο.Εγω ομως θελω να βαλω δικο μου τραγουδι κ οχι αυτα που εχει το Myspace.δεν σου δινει την δυνατοτητα να κανεις browse στον δισκο σου κ να βαλεις δικο σου τραγουδι..

Με καποιον τροπο ρε γμτ θα γινετε ομως.(Εχω ακουσει μεχρι κ Κοκκινου σε προφιλ)

http://www.fileden.com gia na kaneis upload ta tragoudia

http://www.myflashfetish.com/myspace-mp3-players/ gia ton mp3 player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...