pontios16 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 paidia ginetai na blepoume ta noumera apo autous pou mas kanoun anapantiti me apokripsi kliseon
poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 μεγαλο θεμα. λοιπον,αν σε καλεσει στο σταθερο σου,ο ΟΤΕ σου δινει μια τετοια δυνατοτητα,αλλα πρεπει να πληρωσεις σε κινητο,ειχα ακουσει για καποιο symbian προγραμμα το οποιο μπορει να κανει αυτη τη δουλεια αλλα ποτε δεν το βρηκα ουτε το δοκιμασα (το ειχε ενας κολλητος μου)
mitsakos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δε γίνεται να ρωτήσεις το κολλητό σου να μας πει για αυτο το symbian?
ATG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν γινεται, γιατι την πληροφορια για τον αριθμο την κοβει η εταιρια σου και δεν την στελνει. ΠΧ εχεις Cosmote και εγω σου κανω κληση απο TIM με αποκρυψη. Ο αριθμος μου φτανει μεχρι την Cosmote, η οποια βλεπει οτι εχω ζητησει αποκρυψη, οποτε δεν στον στελνει.
aGka8l Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 και αυτό το symbian που λέει ο poscaman? επειδη καποιος ειπε κατι δεν σημαινει πως ισχυει κιολας! πχ και εγω λεω πως θα hackepsw το Insomnia
poscaman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 λοιπον.επανερχομαι με περισσοτερες info.το προγραμμα ειχε περαστει στο κινητο του κολλητου μου (Erricson P900).το ονομα του αμφοτεροι δεν το θυμομαστε (ειναι κατι χρονια τωρα).ηθελε πολλες ρυθμισεις και ποτε δεν καταφερε να λειτουργησει.το αποδωσαμε τοτε στο οτι φταινε οι ρυθμισεις (ημασταν και 16χρονα τοτε) και το παρατησαμε.απο τοτε δεν εχουμε ασχοληθει... μπορει το προγραμμα τα υπαρχει και να λειτουργει,αλλα μπορει να ειναι και urban legend.σε μας παντως αποδειχτηκε το δευτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.