Προς το περιεχόμενο

Τεχνικοί του Ο.Τ.Ε.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε σήμερα ένας τεχνικός του ΟΤΕ σε μια φίλη μου να κάνει την καινούρια σύνδεση τηλεφώνου (ο προηγούμενος που έμενε το είχε κόψει). Συνέδεσε λοιπόν κάποια συσκευή (που είχε μαζί του) στα καλώδια του τοίχου (πριζάκι δεν υπάρχει) μίλησε με κάποιον, είπε κάτι νούμερα και μετά χαιρέτησε και έφυγε! Ούτε το νούμερο που θα έχουν τους είπε ούτε πρίζα τους έβαλες! Μόνο αυτό κάνουν πλέον οι τεχνικοί του Ο.Τ.Ε.; Δεν έπρεπε να βάλει και την πρίζα και να το δοκιμάσει με το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη; Πρέπει να απευθυνθούν κάπου αλλού (π.χ. σε κάποιον ιδιώτη ηλεκτρολόγο); Αλλιώς τα θυμάμαι εγώ τα πράγματα.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι υποχρέωση τους να σου βάλουν πρίζα, πόσο μάλλον αν δεν τους το ζητήσεις. Αυτοί είναι υπεύθυνοι μόνο για το να σου φέρουν γραμμή στο σπίτι. Το νούμερο είναι λίγο κουφό που δε στο έδωσαν. Προφανώς θα ξεχάστηκαν. Κάνεις μια κλήση σε ένα κινητό και το βλέπεις. Όχι ότι θα τους έπεφτε ο κώλος να έκαναν οποιοδήποτε από τα δύο.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο σπίτι μένουν δύο κορίτσια που είναι άσχετες από αυτά... Ηλεκτρολόγοι την κάνουν αυτή την δουλειά;

Δημοσ.

ηλεκτρολογοι και μονο ηλεκτρολογοι

ο οτε (συμφωνα με λεγομενα υπαλληλου σε προχτεσινο μου τηλ) δεν αναλαμβανει τπτ που να εχει σχεση με το εσωτερικο του σπιτιου.αν φτανει το καλωδιο εκει και δουλευει,μετα εμεις πρεπει να κοψουμε το λαιμο μας....

Δημοσ.

Ε οχι και μόνο ηλεκτρολόγοι ... δεν θα κάνουν και δομημενη καλωδίωση.

Ουτε τα ρευματα είναι επικινδυνα να παθεις ηλεκτροπληξία ουτε αν κατι μπει λαθος θα καταστραφει κατι (αντε να μπλοκάρει για λιγο η γραμμη)

Θα αγορασουν μια τηλεφωνική πριζα (χωνευτή αν τα καλώδια φτανουν σε τρυπα μεσα στο τοίχο ή επιτοιχια αν ξεπροβάλουν από το τοιχο) τη συνδεουν στα 2 καλώδια του ΟΤΕ και τελος (ας ρωτήσουν στο καταστημα που θα αγοράσουν τη πριζα, που ακριβώς θα συνδεσουν τα καλωδια και πως - και ο πωλητης οσο ασχετος να είναι αυτό θα το ξερει)

Στη χειρότερη, ας ζητησουν βοηθεια από καποιο φίλη/ο που πιανουν λιγο τα χερια τους ...

Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα δεν ειναι και καμια επιστημη να βαλεις ενα πριζακι τηλεφωνου. Ενα κατσαβιδι χρειαζετε μονο και 10 λεπτα χρονο, ζημια δεν προκειτε να γινει.

Δημοσ.

Τον αριθμό στον λένε όταν κάνεις την αίτηση και όχι ο τεχνικός....Με είχαν ρωτήσει και συγκεκριμένα ποιό θέλω απο μία λίστα αριθμών!

Δημοσ.

Επειδή δουλευα στον ΟΤΕ κι εγώ να πω κι εγώ οτι ο ΟΤΕ αναλαμβάνει απλά να φέρει την γραμμή μέχρι την είσοδο.Αν υπάρχει ή οχι ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην οικοδομή είναι δουλειά του εργολάβου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...