zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μπορεί κάποιος συνοπτικά να μου πεί τί ακριβώς κάνει το Skype? Τί δυνατότητες έχεις άμα έχεις account για κλήσεις?
AlexNet Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 nomizw oti ta exei analytika i selida tou skype. An agoraseis cretids mporeis na kaneis oikonomikoteres kliseis mesw voip
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 mesw pistwtikhs mporeis na agoraseis "xrono omilias",gia na kaleis apo ton ypologisth eite se sta8era,eite se kinhta s' olo ton kosmo,me f8hnoteres apo tis xrewseis ean kaleis apo thlefwno. oi klhseis pros ypologisth einai dwrean.
zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 έχω πάρει ένα sandisk titanium και είχε μέσα 1μήνα δώρο με skype, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό. αλλά πρέπει και ο άλλος να έχει skype ή καλώ ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο? και αυτό με τον ένα μήνα έχει μονάδες ή να είναι όσο θες και free, υπάρχει περίπτωση να χρεώνεται το τηλέφωνό μου?
Bluenatic Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 έχω πάρει ένα sandisk titanium και είχε μέσα 1μήνα δώρο με skype, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό. αλλά πρέπει και ο άλλος να έχει skype ή καλώ ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο? και αυτό με τον ένα μήνα έχει μονάδες ή να είναι όσο θες και free, υπάρχει περίπτωση να χρεώνεται το τηλέφωνό μου? Λογικά είναι για δωρεάν κλήσεις σε τηλέφωνα, αλλιώς τί νόημα θα είχε η προσφορά για δωρεάν; Δεν έχει λεπτομέρειες; Κανένα χαρτάκι με οδηγίες; Παίζει πάντως να σου έχει κάποιο όριο, ας πούμε 100 μονάδες ή 1 ώρα δωρεάν ομιλίας και να έχει διάρκεια ένα μήνα. Όπως και να έχει πάντως το τηλέφωνό σου δεν θα χρεωθεί όσο είσαι μέσα στην προσφορά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 έχω πάρει ένα sandisk titanium και είχε μέσα 1μήνα δώρο με skype, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό. αλλά πρέπει και ο άλλος να έχει skype ή καλώ ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο? και αυτό με τον ένα μήνα έχει μονάδες ή να είναι όσο θες και free, υπάρχει περίπτωση να χρεώνεται το τηλέφωνό μου? Αν το άλλο μέρος έχει Skype... ... δεν έχει νόημα να έχεις 1 μήνα δώρο: οι κλήσεις από Skype σε Skype είναι ούτως ή άλλως δωρεάν. Το δωρεάν προφανώς αναφέρεται σε κλήση από Skype σε σταθερά τηλέφωνα.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Όπως και να έχει πάντως το τηλέφωνό σου δεν θα χρεωθεί όσο είσαι μέσα στην προσφορά. ..ούτε και μετά,διότι οι κλήσεις του δεν θα γίνουν μέσω του τηλεφωνικού του νούμερου,αλλα μέσω VoIP......(απλά μετά τη λήξη της προσφοράς,δε θα μπορεί να καλεί τηλέφωνα,παρά μονο pc..)
zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 δηλαδή εάν και ο άλλος έχει skype μιλάς τηλεφωνικά δωρεάν ή μιλάς στυλ msn?
silverthan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τα VoipBuster και VoipDiscount είναι πιο φθηνά από το Skype για κλήσεις σε σταθερά/κινητά. Ειδικότερα στο Discount είναι δωρεάν τα ελληνικά σταθερά, στο Buster 0,01?/min, στο Skype 0,017?/min. δηλαδή εάν και ο άλλος έχει skype μιλάς τηλεφωνικά δωρεάν ή μιλάς στυλ msn? Στυλ msn...
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δηλαδή εάν και ο άλλος έχει skype μιλάς τηλεφωνικά δωρεάν ή μιλάς στυλ msn? Μπορείς να μιλάς και τηλεφωνικά αν η τηλεφωνική συσκευή σου το υποστηρίζει. Υπάρχουν 2 τύποι συσκευών γι αυτήν τη δουλειά. Ο ένας είναι αυτός που προορίζεται αποκλειστικά για το Skype, αντί για ακουστικά και μικρόφωνο. Όπως αυτό ή αυτό. Ο άλλος τύπος συσκευής είναι ένα κανονικό ασύρματο τηλέφωνο το οποίο έχει την επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή. Όπως αυτό ή αυτό. Εδώ θα δεις μερικές Skype συσκευές ακόμα.
Boban Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 nomizo to skype den einai pleon pio oikonomiko apo ton OTE (poios tha perimene na to po auto) an thimamai kala ti elege ena perasmeno RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.