FoXfOxFoX Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 hello! θα θελα να ανοιξω ενα θεματακι με την εξης απορια... για scooterακι με χαμηλο budget... καινουργιο του κιλου? η μεταχειρισμενο? μονο για 50cc καθως δεν υπαρχει διπλωμα για παραπανω ουτε χρηματα τωρα γιαυτο το σκοπο. διπλωμα β κατηγοριας υπαρχει. το μηχανακι το θελω διοτι θα το χρειστω σε λιγο καιρο λογο ανοιγματος αποστασης δουλειας και μετακομισης κατοικιας, και δεν υπαρχει η δυνατοτητα καταθεσης σεβαστου ποσου... για την ακριβεια το ποσο δεν μπορει να ειναι πανω απο 1000 με τιποτα... και οσο πιο χαμηλα τοσο καλυτερα. εξαλλου δε το θελω να με βγαλει και πολλα χρονια. + οτι σε μισο χρονο μαλλον θα την κοπανισω για στρατο... οταν ανοιξαν τα plus (market) ειχαν προσφορα κατι κινεζικα με 550 νομιζω, και σα να ειχε παρει το ματι μετα απο λιγο καιρο και αλλου παρομοια προσφορα... μεσο ορο αυτα τα κινεζικα θα με βγαλουν κανα χρονο? ή τι ζημιες μπορουν να παρουσιασουν και ποσο περιπου θα ειναι το μαλλι για service? αλλα δεν εχουν ολα αυτα και 1 χρονο εγγυηση? οποτε οκ...? ενω αν παω σε ενα πιο επωνυμο και μεταχειρισμενο? μηπως θα παραειναι σαραβαλο? και εχω ακουσει οτι μετα απο λιγα χρονια ειναι για πεταμα.... οποτε μη παρω κανα τετοιο και μου βγει πιο πολυ το λαδι??? θα θελα λιγο τη βοηθεια σας, τι να προτιμισω και γιατι... και ξερω πανω κατω τα πλεονεκτηματα scooter vs παπι, αλλα σε τετοιο target group ειναι καλυτερο καποιο παραπανω? υπενθυμιζω, καλα θα ταν να βρεθει κατι στα 600 ισως... p.s. αν απο θεσσαλονικη παρει κατι το ματι σας pls πειτε μου που και ποσο.... thanks!!!
Icecut Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Για το μηχανάκι απο το plus δε μπορώ να σου πώ μπορώ όμως να σου πώ για τα σκουτεράκια απο το Αlex Pak και το 50αρι και το 125 το δίχρονο που το ένα έχει περι τα 700 και το αλλο 900 είναι πολύ καλά.Τα έχουνε πάρει γνωστοί μου και δεν έχουνε κανένα πρόβλημα.Είναι 4χρονα έχουνε και ενα χρόνο εγγύηση.Αν τα προσέξεις και λιγάκι στη χρήση τους δε νομίζω να έχεις κανενα πρόβλημα.
FoXfOxFoX Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 thanks. περασα και ειδα οτι εχουν εξω παρκαρισμενα καποια, αλλα δεν ειχα παει ακομα να ρωτησω για τιμη. με την αγορα τι αλλα εξοδα υπαρχουν? κρανος κανα 80? πινακιδες κλπ?
liapinio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγω παντως θα προτεινα να παρεις καινουριο μηχανακι ή ελαφρως μεταχειρισμένο.Τα υπολοιπα εξοδα εξαρτώνται απο τις αναγκες σου.Υπαρχουν κρανοι και με 25 ευρω (νομιζω για 50 cc και καλοκαιρι ειναι μια χαρα) εχει και με 400.Πινακιδες απο οσο γνωριζω ειναι μεσα στην τιμη, διαφορετικα 50 ευρω.
Vagos_46 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγώ θα πρότεινα να μην πάρεις σκούτερ απο alexpak και λοιπά μαγαζιά καθώς,καλή μεν η τιμή αλλά αν γίνει η στραβή θα είναι πολύ δύσκολο να βρείς ανταλλακτικά.Καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο (piaggio,aprilia) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (το οποίο απ'οτι είδα δυστυχώς το κοστολογείτε πολύ χαμηλά).
Turbisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 φιλε εγω εχω ενα sym jet 50cc αλλα εχω βρει ηδη 2 αγοραστες αν τελικα δν το παρουν θελεις να σε ενημερωσω? ειμαι και εγω απο θεσσαλονικη!
Dark_son20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγω παντως θα προτεινα να παρεις καινουριο μηχανακι ή ελαφρως μεταχειρισμένο.Τα υπολοιπα εξοδα εξαρτώνται απο τις αναγκες σου.Υπαρχουν κρανοι και με 25 ευρω (νομιζω για 50 cc και καλοκαιρι ειναι μια χαρα) εχει και με 400.Πινακιδες απο οσο γνωριζω ειναι μεσα στην τιμη, διαφορετικα 50 ευρω. τα κράνη πάνε με τα κεφαλια και όχι με τα μηχανάκια... ας σταματήσει πλέον αυτή η αντίληψη που υπάρχει... και με 80 να πέσεις που πάει ένα 50ari δεν θα σώσει tpt ένα κράνος τον 25euro
Turbisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 +1 παρε ενα κρανος με 100 ευρω το ελαχιστο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
bandit4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 σου προτεινω να παρεις παπι μεταχειρισμενο.υπαρχουν πολλα στην Χ.Ε.μην μπλεξεις με παπια ή scooter απο alex pak,praktiker κτλπ!!!οσο για κρανος μπορεις να βρεις αξιοπρεπεστατο με 100-120e(μιλαμε παντα για επωνυμο και οχι τυπου safebet,zeus,nova,μ'εκαψες κτλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.