bobirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ένας φίλος έκανε μια λήψη με την βιντεοκαμερά του σε ενα κέντρο. Λόγω μη πολύ καλού φωτισμού στο μαγαζί το βίντεο που τράβηξε παρουσιάζει χιονάκια. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα απ' όπου θα φιλτράρει το βίντεο και να μειώσει τα χιονάκια? Ευχαριστώ.
geioannou Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 αυτο θα το κανεις με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας video opos to premier tis adobe η το Pinnacle Studio. ριξε μια ματια στο google και θα δεις αρκετα....
poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 και συγκεκριμενα πρεπει να παιξεις με contrast καθως επισης και με καποιο φιλτρο που περιοριζει/εξαφανιζει το noise
kastel Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ανάλογα με το format του αρχείου. Αν είναι mpeg ή avi υπάρχει και το free VirtualDub.
bobirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδιά επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα εχω και το Pinnacle Studio και το VirtualDub. Αν μπορούσατε να με κατευθύνεται τι πρέπει να κάνω η στο ενα η στο άλλο θα σας ήμουν υπόχρεως. Δεν βαριέμαι να ψάξω απλά είμαι ανίδεος. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.