Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four:2

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
@gsarig

Έχεις δει το Hulk; Εκεί να δεις εργάρα! Δεν ξέρω αν σου άρεσε και ο Spawn, έχει βγει μια υπερπαραγωγή και με αυτόν! Κοίτα και τι βρήκα και στο imdb:http://www.imdb.com/title/tt0800369/

Εγώ δεν την έχω δει ακόμα και να σας πω την αλήθεια μου φαίνεται ότι θα πάω να δω μάπα ταινία, αλλά κάτι η Alba, κάτι ο Surfer, με πείσανε να πάω να την δω όταν ευκαιρήσω από εξεταστική.

Τα έχω δει και τα δύο. Το Spawn δεν μου άρεσε καθόλου (ενώ στην αρχή φάνηκε να έχει ένα ενδιαφέρον), ενώ και το Χουλκ το βρήκα μάλλον μέτριο, αν και επειδή πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου παιδικούς ήρωες, δεν μπορώ να πω ότι το βαρέθηκα.

Άντε να δούμε και τον Θωρ σε 2 χρόνια :)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την ειδα και γω την ταινια παιδια την Κυριακη.Αρκετα καλη μπορω να πω αλλα η δραση αρχιζει απο τη μεση περιπου και μετα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν είναι κακό. αλλά θα μπορούσε να'ναι πολύ πιο εντυπωσιακό.

ήθελα watcher και παραπάνω galactus. επίσης δεν πολυκατάλαβα τι έγινε στο τέλος. γιατί αν μου πείτε ότι ο surfer overpowered big G ή whatever (τηλεμεταφορά πχ) θα ξυρίσω τα πόδια μου.

πάντως για 1:30 ωρίτσα και σε divx μια χαρά ήταν. αν το'βλεπα στο σινεμά θα'μουν πιο αυστηρός.

ps: το ζευγάρι alba/mr. fantastic είναι απ'τα πιο άκυρα στην ιστορία του cinema. ομολογώ οτί δεν ξέρω τη διαφορά ηλικίας sue-reed στα comic, αλλά θα μπορούσαν να βρουν φάτσες που θα ταιριάζουν λίίίγο περισσότερο (και ηλικιακά)

edit: τώρα που τσέκαρα τη διαφορά ηλικίας βλέπω ότι μάλλον δεν είναι αυτός ο λόγος που μου φαίνονται τόσο άκυρο ζευγάρι. 8 χρόνια διαφοράς δεν είναι πολλά. άρα ή πολύ bimbo η alba ή πολύ μεγαλοδείχνει/σοβαροφέρνει ο mr. fantastic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...