Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four:2

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως το έχουν παρακάνει λίγο με τα κόμικς? Πάντως ότι έχει βγει τελευταία από Μάρβελ ήταν κυριολεκτικά άθλιο. Το Φαντάστικ 4, ο Σπάιντερμαν 3...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο καθένας παιδιά έχει τα γούστα του.Εμένα μου άρεσαν όλα τα Spiderman και το Fantastic 4 το πρώτο.Το δεύτερο δεν το έχω δει ακόμα.Και τα Χ-men ήταν ωραία.Αλλά όπως είπα γούστα είναι αυτά.Μπορεί οι ταινίες να μην είναι για όσκαρ αλλά βλέπονται.Εμένα μου αρέσει όταν σερφάρω να βάζω μια ταινία τέτοιου είδους να παίζει έτσι για να βλέπω κάτι.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι κόλλημα έχουν φάει στην Marvel

με τους χορούς????

Δηλαδή τι άλλο θα δούμε? τον Κάπταιν Αμέρικα να ρίχνει ζεμπεκιές????

• Members
Δημοσ.

Ο Θώρ πως και δεν έχει γίνει ακόμα ταινία - νομίζω πως είναι από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της Marvel (αν και, προσωπικά, από τους αγαπημένους μου marvelικούς ήρωες ήταν ο Ρομ, ο ασημένιος Ιππότης).

Όσο για το FF1, δεν μου άρεσε καθόλου και νομίζω πως ήταν από τις χειρότερες διασκευές κόμιξ που έχω δει. Το FF2 δεν το έχω δει ακόμη...

• Super Moderators
Δημοσ.

hmmm xairomai pou den edwsa euro gia na dw to Rise of the Silver Surfer...

eutuxws htan mono 1 wra kai 24 lepta kai etsi den mporw na pw oti exasa kai polles wres apo thn zwh mou...

ante poios perimenei twra to Transformers...

• Members
Δημοσ.
exei paraginei pia me tous hrwes tou marvel o kathe kakomoirhs hrwas tha vgalei dikia tou tainia,opws oi xarakthres tou jaitaime exoun diko tous cd e re pou zoume....

Και που είσαι ακόμα...

H Marvel Studios θέλει να παράγει μόνη της ταινίες βασισμένες στα κόμιξ της:

Marvel Wants to Flex Its Own Heroic Muscles as a Moviemaker

Θα τους δούμε όλους μάλλον... :)

Δημοσ.

αφου παιζει η αλμπα μια χαρα ειναι :D

ρε 1980 τελικα αυτο το σπαιντερμαν οντως τοσο πατατα ηταν??

Κριμα ρε γμτ γιατι ηταν απο τις λιγες κομικς-ταινιες που μαρεσαν

Δημοσ.
αφου παιζει η αλμπα μια χαρα ειναι :D

ρε 1980 τελικα αυτο το σπαιντερμαν οντως τοσο πατατα ηταν??

Κριμα ρε γμτ γιατι ηταν απο τις λιγες κομικς-ταινιες που μαρεσαν

δεν παλευτε με τιποτα κωμικοτραγικο για να κανεις χαβαλε μονο ειναι καλο. και εγω δεν το περιμενα να ειναι τοσο τραγικο.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν παλευτε με τιποτα κωμικοτραγικο για να κανεις χαβαλε μονο ειναι καλο. και εγω δεν το περιμενα να ειναι τοσο τραγικο.

Δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω. Πήγα με όλη την καλή διάθεση αλλά απογοητεύτηκα.

Προγραμματίζω θέαση της δεύτερης Fantastic Four ταινίας και, φυσικά, περιμένω ανυπόμονα Transformers.

Δημοσ.

@gsarig

Έχεις δει το Hulk; Εκεί να δεις εργάρα! Δεν ξέρω αν σου άρεσε και ο Spawn, έχει βγει μια υπερπαραγωγή και με αυτόν! Κοίτα και τι βρήκα και στο imdb:http://www.imdb.com/title/tt0800369/

Εγώ δεν την έχω δει ακόμα και να σας πω την αλήθεια μου φαίνεται ότι θα πάω να δω μάπα ταινία, αλλά κάτι η Alba, κάτι ο Surfer, με πείσανε να πάω να την δω όταν ευκαιρήσω από εξεταστική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...