Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four:2

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τέλεια η ταινία, απ'τις αγαπημένες μου όλων των εποχών!!!11!! :P

...α ναι, δεν έχει βγει ακόμα:( :P

σοβαρά τώρα, αν και τέτοιου είδους ταινίες τις αποφεύγω -όπως ο διάολος το λιβάνι- στο σινεμά, τη συγκεκριμένη ψήνομαι σοβαρά να τη δω. ο λόγος είναι ο silver surfer, αλλά ελπίζω και σε εμφάνιση galactus . πάντως για τον τελευταίο δεν έχω ιδέα αν όντως θα εμφανιστεί ή θα τον κρατήσουν για το 3.

Δημοσ.

To trailer είναι φανταστικό,τώρα για την ταινία σίγουρα θα πάμε όλοι οι φαν να τη δούμε,όπως και το spiderman που απο το trailer δε καταλάβαινες το μεγαλέιο του.Υπομονή

Δημοσ.

Ειρωνικά το είπα!Γίνεται να αλλάξεις γνώμη για αυτό το έργο?Πήρα τέτοια απογοήτευση που αν και το Fantastic Four είναι εξίσου μ@π@,θα διακόψω τη συνδρομή μου στη Marvel...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πρωτη δεν μου αρεσε. αυτη λογικα θα ειναι καλυτερη λογο σιλβερ σερφερ. αυτος ρε παιδια περα απο τους φανταστικ φουρ δεν ειχε εμφανιστει και στους x-men. ενας που χτυπιοταν με τον γκαλακτους συνεχεια αυτος δεν ηταν?

• Moderators
Δημοσ.
Η πρωτη δεν μου αρεσε. αυτη λογικα θα ειναι καλυτερη λογο σιλβερ σερφερ. αυτος ρε παιδια περα απο τους φανταστικ φουρ δεν ειχε εμφανιστει και στους x-men. ενας που χτυπιοταν με τον γκαλακτους συνεχεια αυτος δεν ηταν?

Όλοι οι ήρωες της Marvel, έχουν περάσει πολλές φορές σε άλλων τα περιοδικά. :P

Ο Silver Surfer άλλωστε ήταν πρώην herald του Galactus (πήγαινε στον κάθε πλανήτη που ο μεγάλος G ήθελε να "φάει" και τους έλεγε με λίγα λόγια ότι θα πέθαιναν σύντομα. Τι καλά να προειδοποιείς ε; :P) και έχει cosmic powers.

Δημοσ.
Όλοι οι ήρωες της Marvel, έχουν περάσει πολλές φορές σε άλλων τα περιοδικά. :P

Ο Silver Surfer άλλωστε ήταν πρώην herald του Galactus (πήγαινε στον κάθε πλανήτη που ο μεγάλος G ήθελε να "φάει" και τους έλεγε με λίγα λόγια ότι θα πέθαιναν σύντομα. Τι καλά να προειδοποιείς ε; :P) και έχει cosmic powers.

σωστος ο παιχτης τωρα τα θυμηθηκα. οποτε να περιμενω και συνεχεια με τον γκαλακτους να υποθεσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...