the_end Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 τέλεια η ταινία, απ'τις αγαπημένες μου όλων των εποχών!!!11!! ...α ναι, δεν έχει βγει ακόμα σοβαρά τώρα, αν και τέτοιου είδους ταινίες τις αποφεύγω -όπως ο διάολος το λιβάνι- στο σινεμά, τη συγκεκριμένη ψήνομαι σοβαρά να τη δω. ο λόγος είναι ο silver surfer, αλλά ελπίζω και σε εμφάνιση galactus . πάντως για τον τελευταίο δεν έχω ιδέα αν όντως θα εμφανιστεί ή θα τον κρατήσουν για το 3.
Icecut Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 To trailer είναι φανταστικό,τώρα για την ταινία σίγουρα θα πάμε όλοι οι φαν να τη δούμε,όπως και το spiderman που απο το trailer δε καταλάβαινες το μεγαλέιο του.Υπομονή
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 I proti pantos itan polu kali, kai fantazome oti kai auti tha einai eksisou kali...file Icecut ti egine?Allakses gnomi gia to Spidey?
Icecut Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ειρωνικά το είπα!Γίνεται να αλλάξεις γνώμη για αυτό το έργο?Πήρα τέτοια απογοήτευση που αν και το Fantastic Four είναι εξίσου μ@π@,θα διακόψω τη συνδρομή μου στη Marvel...
V for Vagelis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Η πρώτη δε μ' άρεσε. Πιστεύω δεν έγινε και καλή επιλογή ηθοποιών. Πάντως τη δεύτερη θα τη δω μόνο και μόνο για τα εφέ.
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 To trailer pantos einai entipwsiako! H prwti tainia pantos itane poli kali, eksigise pws piran oloi tis dinameis tous. Den diabazoun oloi comics kserete
/KOMN/ Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΗΤΑΝ. ΘΑ ΒΓΕΙ Fantastic Four 2? ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Η πρωτη δεν μου αρεσε. αυτη λογικα θα ειναι καλυτερη λογο σιλβερ σερφερ. αυτος ρε παιδια περα απο τους φανταστικ φουρ δεν ειχε εμφανιστει και στους x-men. ενας που χτυπιοταν με τον γκαλακτους συνεχεια αυτος δεν ηταν?
Icecut Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Gia to ergo exw na pw pws to perimenw pws k pws,to trailer htane fovero!O silver surfer ta spaei,parauta 1980 ta videos apo thn ypografh sou fovera!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Η πρωτη δεν μου αρεσε. αυτη λογικα θα ειναι καλυτερη λογο σιλβερ σερφερ. αυτος ρε παιδια περα απο τους φανταστικ φουρ δεν ειχε εμφανιστει και στους x-men. ενας που χτυπιοταν με τον γκαλακτους συνεχεια αυτος δεν ηταν? Όλοι οι ήρωες της Marvel, έχουν περάσει πολλές φορές σε άλλων τα περιοδικά. Ο Silver Surfer άλλωστε ήταν πρώην herald του Galactus (πήγαινε στον κάθε πλανήτη που ο μεγάλος G ήθελε να "φάει" και τους έλεγε με λίγα λόγια ότι θα πέθαιναν σύντομα. Τι καλά να προειδοποιείς ε; ) και έχει cosmic powers.
1980 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Όλοι οι ήρωες της Marvel, έχουν περάσει πολλές φορές σε άλλων τα περιοδικά. Ο Silver Surfer άλλωστε ήταν πρώην herald του Galactus (πήγαινε στον κάθε πλανήτη που ο μεγάλος G ήθελε να "φάει" και τους έλεγε με λίγα λόγια ότι θα πέθαιναν σύντομα. Τι καλά να προειδοποιείς ε; ) και έχει cosmic powers. σωστος ο παιχτης τωρα τα θυμηθηκα. οποτε να περιμενω και συνεχεια με τον γκαλακτους να υποθεσω.
antreas18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 I megaliteri moufa pou eida fetos..apla eleeini i tainia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.