Red Armada Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εντελώς ξαφνικά κι ενώ δούλευε ο ήχος κανονικά στο pc, όταν έκλεισα για λίγο τη μουσική και αργότερα την ξανάνοιξα δεν ακουγόταν τίποτα.Στην αρχή ούτε καν που το πρόσεξα νομίζοντας ότι είτε έχω πολύ χαμηλά την ένταση από το πρόγραμμα ή τα ηχεία. Απο κεινή τη στιγμή και μετά δε παίζει ο ήχος.Η κάρτα ήχου που έχω είναι on board.Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα ήχου ενώ η motherboard λειτουργεί κανονικά?Μήπως το πρόβλημα είναι στα ηχεία?Δυνάμωσα τέρμα τα ηχεία και ακουγόταν ένα βουητό, αν αυτό λέει κάτι. Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι σήμερα παρήγγειλα νέα κάρτα ήχου! Αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ας βοηθήσει!:-?
johhann Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 KOITA TA BIOS MIPWS EXEI APENERGOPOIITHEI APO KEI I ON BOARD KARTA SOU ALLIWS APENERGOPOIISE TI MOLIS BALEIS TI NEA POU PEIRES :p:p
Red Armada Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Τελικά ήταν τέρμα χαμηλά η κυματομορφή (wave) εκεί κάτω δεξιά στα windows.Απλά την δυνάμωσα και ο ήχος επανήλθε.Τώρα πως και γιατί έγινε αυτό δε ξέρω.
Bluenatic Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Τελικά ήταν τέρμα χαμηλά η κυματομορφή (wave) εκεί κάτω δεξιά στα windows.Απλά την δυνάμωσα και ο ήχος επανήλθε.Τώρα πως και γιατί έγινε αυτό δε ξέρω. Και μένα μου το κάνει μερικές φορές στα καλά καθούμενα και δεν έχω καταλάβει γιατί.
atropa Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 epidi einia wave mia pano mia kato lol allios tha to legane straight i flat lool! pantos kai emena to kanei pou kai pou kai exo paratirisi oti an kliso ti foni sto winamp terma kai meta kliso to winamp kai pao na akouso me kapio allo prog to volume den anoigi etos kai an pao sto sound properties ton win kai to anoixo pali! ego pistevo oti to kanei i microsoft xepitides gia na anxothoume kai na niosoume ligo zontani! orange
Leftos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Η αλήθεια είναι οτί με τα τόσα διαφορετικά media-players, δεν έχουν όλα ενσωματωμένο volume control και αλλάζουν το volume μέσω των Windows κατευθείαν. Κάποια αλλάζουν το Wave όπως ο παλιός Windows Media Player, κάποιες συνολικά το Mixer (ή Play Control όπως λέγεται) όπως το WinDVD.
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς πως γίνεται να σταματήσει αυτό το πρόβλημα? Βρήκε κανείς λύση τελικά? Όποτε ακούω μουσική από το windows media player 11, μόλις κλείσω το media player, χωρίς να πειράξω την ένταση απλά πατώντας το χ, πάει και βάζει το volume του wave στα windows στο μηδέν.. Είναι πολύ εκνευριστικό πια.. Καμιά λύση? Όσο έψαξα google δε βρήκα τίποτα δυστυχώς.
caution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ...μπας και κάνετε καμία "αμπαλιά" με τα multimedia keys του πληκτρολογίου σας;
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μας προσβάλλεις.. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται πατώντας απλά το χ του παραθύρου του windows media player κλείνει η ένταση του wave.. Καμία σχέση με πληκτρολόγιο ή οτιδήποτε.
caution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μας προσβάλλεις.. Δεν υπήρχε πρόθεση, ανακαλώ Πάντως, κανένα windows-o-pcό μου δεν έχει τέτοιο θέμα, όσοι αντιμετωπίζεται τέτοιο πρόβλημα παραθέστε setups/versions μπας και διακρίνουμε κάποιο pattern... edit: στις περισσότερες περιπτώσεις αν εγκαταστήσετε τους νεότερους (μετά το SP3) audio drivers το πρόβλημα λύνεται, ή τουλάχιστον τάδε έφη google!
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπα εγκατέστησα drivers σημερινούς (φρέσκους φρέσκους) μια που το είπες και τσέκαρα αν βγήκε τίποτα και πάλι κάνει τα ίδια. Εγώ πιστεύω πρέπει να είναι ανωμαλία που βγαίνει μετά από εγκατάσταση συγκεκριμένου προγράμματος (γι' αυτό δεν το έχουν και όλοι).
kflabouris Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 και σε μενα μου κανει ενα προβλημα δε ξερω αν ειναι το ιδιο....μερικεσ φορες μου κολαει το volume στο φοντο της οθονης και βγενει συνεχεια σα να το ανεβοκατβαζεις..... και μερικες φορες δεν εχω ηχο...τι προβλημα και αυτο υπαρχει λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.