Προς το περιεχόμενο

Η Δική μου Ιστορία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι κατοικος αγιας παρασκευης και μεχρι τα χριστουγεννα ειχα συνδεση με τη vivodi 1204.

Εκεινη τη περιοδο θα γινοταν δωρεαν διπλασιασμος, ο οποιος δεν εγινε ποτε.οι εξυπνοι της vivodi μου εστελναν λογαριασμο 50+ ευρω το μηνα επειδη δεν ειχαν αλλαξει ακομα το προγραμμα , τι και αν ειχα κανει αλλαγη απο speedlite σε αοριστου κανενα 3μηνο, και ετσι αποφασισα να τους παρατησω.

Επειτα εκανα το λαθος να κανω αιτηση στην on telecoms. οι ανθρωποι φανηκαν αψογοι αλλα μετα απο 1,5 μηνες αναμομης και εντονο βρισιδι με cs εκανα ακυρωση, ξεχασα να αναφερω πως ηθελα και φορητοτητα αριθμου τρομαρα μου, και ημουν στο κενο.

Το καλο αρχιζει μετα απο κανενα μηνα οπου κοβεται εντελος το τηλεφωνο του σπιτιου.τηλεφωνημα σε 121 και δηλωση βλαβης, αλλα μετα απο 2 βδομαδες τα σαινια βρηκαν οτι δεν εχω βλαβη αλλα εκκρεμει φορητοτητα στην on τι και αν ειχε γινει ακυρωση εδω και ενα μηνα.

Καταληγουμε στο οτι απο τα χριστουγεννα δεν εχω internet σπιτι, και εδω και ενα μηνα καθολου τηλεφωνο.μετα απο επανηλλειμενες επισκεψεις στον οτε μου λεει ενας γνωστος που τυχαια βρισκω πως στην ιδια θεση ειναι αλλοι 10.000 συνδρομητες που εκαναν ακυρωση φορητοτητας απο εναλλακτικες.

Επεισης με ενημερωνει πως εφαγα το γαιδαρο και μενει η ουρα:-D :-D :-D :-D και μεσα σε λιγες μερες θα λειτουργει το τηλεφωνο.

Επειδη σας κουρασα να σας πως οτι περιμενω να λειτουργησει το τηλεφωνο και να κανω μια αιτηση στον οτε για adsl 2048 οπoυ σε 2 βδομαδες θα εχω internet.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα. τι θες τις μεγαλες ταχυτητες και τα δωρεαν τηλεφωνα αν δεν μπορεις να τα εχεις?

Κατσε στον οτε σαν:rolleyes: μ@λ@κ@ς:rolleyes: και πληρωνε , οπου τουλαχιστον κατι εχεις.αυτα απο μενα

Δημοσ.

Δυστυχως ο ΟΤΕ εχει τις υψηλοτερες χρεωσεις αλλα ειναι ο πιο αξιοπιστος και επιπλεον μπορεις να περασεις και απο ενα καταστημα να συνεννοηθεις.

Το λογαρισμο της vivodi τον πληρωσες; Στον διορθωσαν; Εγω παιδευομαι καιρο για να μην πληρωσω τα διπλα απο αυτα που πρεπει γιατι η vivodi χρεωνει οτι θελει.

Δημοσ.

Γιατι οταν βλεπω ενα νημα με λεξεις προβλημα, αργη

ταχυτητα, λογαριασμος, καθυστερηση κλπ. καταλαβαινω

πρωτου μπω να διαβασω οτι "μυριζει"....Vivodi;

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά ωραίος τρόπος σκέψης!! Κατά συνέπεια , κακώς κάναμε και απελευθερωθήκαμε το 1821 απο τους τούρκους , 'επρεπε να περιμένουμε μερικούς αιώνες ακόμα και μετά να προσπαθήσουμε !! Καταντήσαμε μηδενιστές και αδιάφοροι και αντί να τα βαράμε τον γάϊδαρο , βαράμε το σαμάρι.Και για να μην μιλώ αλληγορικά , αν ο εν λόγω εναλλακτικός έκανε την βλακεία, είναι υποχρεωμένος να την πληρώσει και να επανορθώσει και ηθικά και οικονομικά και πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί τρόποι γι΄αυτό.Σε καμμία όμως των περιπτώσεων δεν αποδέχομαι το ρητό < στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος > και αυτό γιατί στην προκειμένη περίπτωση , ο οτε δεν είναι ο μονόφθαλμος και ο πλέον αξιόπιστος που αναφέρθηκε πιο πάνω , αλλά ένα χαιρέκακο μαγαζάκι , που άμα λάχει σε τιμωρεί κιόλας , γιατί τόλμησες να τον ανταλλάξεις με κάποιον οικονομικότερο πάροχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...