LeChuck Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Γεια σας παιδες !<P>Αν και με καθυστερηση ενος μηνος σας γραφω τις εντυπωσεις μου απο το νεοαποκτηθεν CDR μου. <P>Πρωτον ξεχαστε το WinOnCD που συνοδευε τη συσκευη. Η Plextor το γυρισε στο Nero. Η version που μου ηρθε ειναι η 5.5 (ειδικα για Plextor) και μαλιστα διαθετει και υποστηριξη MP3 Pro χωρις περιορισμο 30 χρησεων. Προσωπικα με βολευε πιο πολυ το WinonCD αλλα τεσπα.<P>Η ταχυτητα της συσκευης ειναι πολυ καλη σαν CDROM (μερικες φορες νομιζα οτι ηταν πανω απο 40χ) καθως και το audio extraction ειναι πολυ πολυ καλο.<P>Η εγγραφη του σαν CDR ειναι αψογη αλλα φροντιστε να βρειτε καλα δισκακια γιατι αλλιως ταχυτητα 24χ δεν προκειται να βρειτε.<P>Προσωπικα βρηκα καποια FUJI με τα οποια το CDR πεταει.<P>Για την αποδοση του σαν CDRW δεν εχω να πω πολλα. Ειναι οπως τα ξερατε και με το 12/10/32Α ισως λιγουλακι πιο αργο μου φανηκε αλλα δεν το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Το manual ειναι πολυ καλο (εσωκλειεται σε CD) περιεχει εκτος απαραιτητα και 1-2 καλες πληροφοριες για την εγγραφη CDRs.<P>Επισης με χαρα ειδα οτι γραφει επιτυχως και 90min CDRs. Το που τα βρηκα ειναι μεγαααλη ιστορια και θα σας την πω σε καποιο αλλο topic. Βεβαια τα εγραφε σε 8 - 12Χ αλλα δεν με χαλαει καθολου.<P>Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει top-notch τεχνολογια αλλα η τιμουλα ειναι καπως τσιμπημενη (περιπου 100 χιλιαρικα μαζι με το ΦΠΑ). Υπομονη ως τα Χριστουγεννα και μαλλον θα κατηφορισει.<P>Αυτααααα παιδες... Για αποριες - λεπτομερειες περιμενω απαντησεις<P>LeChuck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.