Προς το περιεχόμενο

Forthnet double play...aksizei?

madpkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτο εννοω αλλα με 8000 αντι για 9000 εχω παρει και 1 το βραδυ και 8 το πρωι και εχουν απαντησει.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

5) οσον αφορα τις αστικες και υπεραστικες ειναι δωρεαν μεχρι ενα παρα πολυ μεγαλο νουμερο οσο και αν τους πιεσα δεν μου ειπαν ποσο αλλα εδω και 3 μηνες δεν το εχω φτασει και υπαρχνουν 2 γυναικες σπιτι

χαχαχα! πολύ σωστός, ειδικά στο τελευταίο!

τι να πω, εντυπωσιάστηκα με όλα αυτά,

μάλλον είσαι από τους τυχερούς ή/και ικανοποιημένους πελάτης της 4νετ!

εγω εχω 2 γραμμες VoIP και ειναι μια χαρα με 5 συσκευες τηλεφωνων φορτωμενες

για altec σε κόβω...

Δημοσ.
επειδη ειμαι κατοχος double play πειστευω να βοηθησω με αυτα που θα πω.

1) η ταχυτητα κατω απο 15 δεν εχει πεσει ποτε (οσο αξιοπιστο μπορει να ειναι το speed test )

2) η ποιοτητα του ηχου ειναι καλυτερη απο του οτε (ακους τον αλλον σχεδον δυπλα σου) αυτο βεβαια παιζει επειδη δεν εχει βαρυνει πολυ το ιδιοκτιτο δυκτιο της forthnet

3) 24 ωρες πραγματικη τεχνικη υποστιριξη και οχι τα καραγκιοζιλικια του οτε με το στιλακι που περιγραψε καποιος παραπανω.

4) δωρεαν αναγνωρισεις κλεισεων εκτροπες κλπ.(ο οτε τα χρεωνει)

5) οσον αφορα τις αστικες και υπεραστικες ειναι δωρεαν μεχρι ενα παρα πολυ μεγαλο νουμερο οσο και αν τους πιεσα δεν μου ειπαν ποσο αλλα εδω και 3 μηνες δεν το εχω φτασει και υπαρχνουν 2 γυναικες σπιτι .

6) μονο που δεν θα βλεπω την φατσα του δημοσιου υπαλληλου του οτε και θα ξερω οτι σιγα οι ιδιοτικες εταιριες του τρωνε το ψωμι και εγω δεν πληρωνω παγιο ειναι η μεγαλυτερη εκδικιση για ολα οσα εχει κανει ο οτε σε ολους μας και αυτο πειστευω ειτε βαλει κανεις fortnet η αλλα εταιρια αξιζει πανω απο ολα

7) ο χρονος που ειχα μηνει χωρις τηλεφωνο και internet ηταν 7 ωρες για το οποιο ενημερωθηκα με sms απο την forthnet μια μερα πριν.

Den tha sou po tipota alla ean mporeis kane mia bolta stin Kallithea sta grafeia tous na dis ti ginete, i rota ton securita pou einai stin porta kai meta pesmas gia tin forthnet

akoue tin ekseliksi tis etisis mou

22/05/2007 etisi

03/08/2007 pros ote

23/08/2007 ektimomeni imerominia energopiisis ( DEN ENERGOPIITHIKE MOU ELEGAN OTI EXO MSN , ENO DEN EIXA)

13/09/2007 ektimomeni imerominia energopiisis (DEN EGINE TIPOTA, KAPIA KOPELA TOUS EKANE LATHOS KAI ESBISE TIN ETISI MOU = KOUFO , EAN EINAI DINATON)

14/09/2007 nea etisi pros ote

19/09/2007 Kamia etisi kataxorimeni ston ote

28/09/2007 ektimomeni imerominia energopiis (MOU ESTEILAN MINIMA ME SMS TO MODEM KLP) ENERGOPIISI ARX....A, AKOMA PERIMENO

29/09/2007 Tilefono apo forthnet , i sindesis sas tha energopiithi 5/10/2007

Ean nomizi kaneis oti afta pou grafo einai mithistorima , exo apodiksis tipomena apo to site tous , minimata me kinito kai toy ta stelno

ADE NA DOUME PERIMENOUME 05/10/2007

SIMIOMA: Opios theli as ktipisi ena noumero 2109840.... na dite ti grafi

EPILEKSTE TORA FORTHNET 2PLAY kai sindethite amesa xoris kopo kai kathisterisis.

PSEVTHI KAI PARAPLANITIKI SIAFIMISI

XERETISMATA LIPON STIN EKSOUSIA

Naste kala

Δημοσ.

SIGA MHN TREXO STHN KALITHEA . FILE DEN EINAI DIKIA MOU H FORTHNET OUTE DOYLEBO SE AYTHN.APLA SIXAINOME TO DHMOSIO KAI TOUS KARAGIOZIDES POU DOULEBOUN SE AYTO OSO DEN BOREIS NA FADASTEIS.

DEN KATALABAINO TO IFAKI SOU, THELIS NA SOU BGALO KAI EGO XARTIA POU ENERGOPOIEITHIKE O LOGARIASMOS MOU SE 1 MHNA (PERIOXH PSIXIKO) .TI THA BGEI???

APO AYTA POU GRAFEIS TO KARKINOMA TOU OTE FTAIEI KAI KANENAS ALLOS.

Δημοσ.

Στο κέντρο Αγιου Γεωργίου στον Πειραια η ενεργοποιηση σε μενα εγινε μέσα σε 20 μέρες. Τον Μαϊο έγινε η αίτηση και Ιούνιο ήμουν ΟΚ.

Δημοσ.
SIGA MHN TREXO STHN KALITHEA . FILE DEN EINAI DIKIA MOU H FORTHNET OUTE DOYLEBO SE AYTHN.APLA SIXAINOME TO DHMOSIO KAI TOUS KARAGIOZIDES POU DOULEBOUN SE AYTO OSO DEN BOREIS NA FADASTEIS.

DEN KATALABAINO TO IFAKI SOU, THELIS NA SOU BGALO KAI EGO XARTIA POU ENERGOPOIEITHIKE O LOGARIASMOS MOU SE 1 MHNA (PERIOXH PSIXIKO) .TI THA BGEI???

APO AYTA POU GRAFEIS TO KARKINOMA TOU OTE FTAIEI KAI KANENAS ALLOS.

Αν και καθημενος ορθα ομιλησες, φιλε μας αλλαξανε τα φωτα στην αλλαγες φορητοτητας και στα καλωδια ταχα παλια και χαλια αλλα τελικα ολα καλα μετα τα βασανηστηρια τους,μεχρι να φυγεις απο εκει ειναι το μαρτυριο μετα εισαι τελεια σε ολα,μας πανε πισω χρονια ορισμενοι.

Δημοσ.
Στο κέντρο Αγιου Γεωργίου στον Πειραια η ενεργοποιηση σε μενα εγινε μέσα σε 20 μέρες. Τον Μαϊο έγινε η αίτηση και Ιούνιο ήμουν ΟΚ.

Παει καλα φιλε η συνδεση σου,πες μας εντυπωσεις.

Δημοσ.
χαχαχα! πολύ σωστός, ειδικά στο τελευταίο!

τι να πω, εντυπωσιάστηκα με όλα αυτά,

μάλλον είσαι από τους τυχερούς ή/και ικανοποιημένους πελάτης της 4νετ!

για altec σε κόβω...

Λαθος κοβεις.Οπως και αλλη φορα.Να δω ποτε θα με κοψεις σωστα.

Δημοσ.

19/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

18/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Και από τότε ουδέν νεότερον...

Έχω κάνει 10 τηλέφωνα σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και ακούω πάντα το... "όλες οι γραμμές είναι κατελλημένες, παρακαλώ επικοινωνήστε αργότερα ...κλάτς!"

Παρότι τίμια εταιρία, το support τους ξεπέρασε και τον OTE σε καθυστέρηση...

Δημοσ.

poly tixeros eisao

20/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/10/2007

13/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

08/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

gia des emena ti diastima perase ...

a kai simera den exei erthei akoma !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...