Προς το περιεχόμενο

Forthnet double play...aksizei?

madpkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά, έχω κάνει αίτηση για 2play, είμαι ήδη συνδρομητής ADSL στη forthnet.

Στο εν λόγω site μου βγάζει

25/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

15 μέρες έχουν περάσει, δεν θα έπρεπε να βγάλει και τίποτε άλλο? Ακόμα καταχωρημένη μόνο την έχουν?

Ακόμα λογικό είναι να μην σου βγάζουν κάτι νεότερο. Μετά τις 15 και μέχρι τις 20 θα σου λένε κι εκτιμώμενη ημερομηνία ανεργοποίησης. Αν περάσουν 20 μέρες και δεν το δεις, ρίχτους ένα τηλεφωνάκι.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ego exo kani etisi stin 5/5/2007 perno exthes tilefono na do ti ginete kai mou lene....Prepi na paro ego tilefono ton ote na zitiso diakopi tis DSL pou exo ston ote meta na tous paro tilefono stin forthnet kai na tou po oti o ote diekopse tin grami mou....afto isxii h prepi na kano tipote allo?

Δημοσ.

τι συνδεση είχες?

1. γραμμή dsl δική σου, να εμφανίζεται το πάγιο dsl στο λογαριασμό ΟΤΕ, και απλή συνδρομή dsl σε καποιον isp

ή

2. Πακέτο (connex, ondsl, κλπ) δηλ.γραμμή dsl οτε αλλα νοικιασμένη απο Isp στο ονομά του, την οποια πληρωνες γραμμη+συνδρομή στον isp ?

οτι και να είχες, όμως, την εξουσιοδότηση (σελ 2/4 στην αίτηση 2play) δεν την υπέγραψες, που λεει "εξουσιοδοτώ τη 4νετ , κλπ, κλπ, να προβει σε ολα τα απαραιτητα για διακοπή ΟΤΕ και αλλων παρόχων, κλπ "

?? αν, την υπέγραψες, τι :shock::shock: θέλουν ?? :confused:

Δημοσ.

το θέμα συζητήται κάτι μήνες εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=92011

δεν έβγαλα άκρη απο ενα βιαστικό διάβασμα :)

θα δειτε οτι αναφέρεται κάπου η "παλία" και η "νέα" αίτηση. υποθέτω στην παλιά δεν ειχαν κάποια εξουσιοδότηση, και δεν τις δεχόταν ο ΟΤΕ.

Επίσης μεσολάβησαν στο τελος Μαϊου καποιες αποφάσεις της ΕΕΕΤ που βελτίωσαν τα πράγματα.

Καποιοι έκαναν μονοι τους διακοπη στον ΟΤΕ, και μετά αιτηση στη 4νετ.

Δεν βγήκε πάντα σε καλό. μερικοί εμειναν καποιο χρόνο χωρις net.

Διακοπή μόνος σου, μαλλον πρεπει να κάνεις αν εχεις shared/full LLU με καποιον αλλο isp στο ιδιόκτητο του.

πχ shared llu με vivodi. H γραμμη του οτε, αλλα τηλ+νετ απο vivo network.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αίτηση τέλος Μαϊου. Αρχές του μήνα την καταχωρήσαν. Σήμερα δοκίμασα να μπώ λίγο net και δε μου δούλευε. Το router δείχνει ότι έχω DSL όχι όμως και σύνδεση στο internet (forthnet κ πάλι). Μπαίνω στο site της forthnet και βλέπω ότι πλέον η γραμμή μου είναι σε φάση κατασκευής;

Mε ποιά λογική όμως μου έκοψαν το internet; Η σύνδεση μου θα έληγε σε 1 μήνα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν στην εκοψαν απλα για να ενεργοποιηθει το 2pλay μενεις χωρις τηλ και internet για ενα διαστημα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
δεν στην εκοψαν απλα για να ενεργοποιηθει το 2pλay μενεις χωρις τηλ και internet για ενα διαστημα

Αυτό το διάστημα πόσο περίπου μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βάλω κι εγω το double play της Forthnet κι επειδή έχω ακούσει διάφορες και δυστυχώς αντικρουόμενες απόψεις έχω ορισμένες απορίες. Καταρχήν επειδή στο σπίτι δεν υπάρχει καν τηλεφωνική γραμμή κι άρα πρεπει να ενεργοποιηθεί απο τον ΟΤΕ πρώτα κι έπειτα να γίνει η αίτηση στην Forthnet, μπορώ να ζητησω κάποια βεβαίωση από τον ΟΤΕ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να περιμένω να μου έρθει μετά από 2 μήνες ο λογαριασμός του ΟΤΕ ;

Δεύτερον, πόσο καιρό περίπου κάνει να ενεργοποιηθεί ; Ισχύει οτι θέλει τουλάχιστον 2 με 2,5 μήνες γιατί μου ακούγεται υπερβολικό ;

Επίσης σε περίπτωση βλάβης είτε στο τηλέφωνο είτε στο DSL πού πρέπει να απευθύνομαι, στην Forthnet ή έχει κάποιο ρόλο κι ΟΤΕ; Γιατί αν ισχύει το πρώτο τοτε σκούρα τα πράγματα αφού ένας από τους λόγους που θέτω τα ερωτήματα στο forum είναι και το ότι για μια βδομάδα δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή στο 13831.

Σχετικά με τις επιδόσεις του DSL αλλά και την ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Δημοσ.
Αυτό το διάστημα πόσο περίπου μπορεί να είναι?

Μου εβαλαν σημερα 2play, και το net κοπηκε για 2 ωρες το πολυ.

Η τηλεφωνικη γραμμη ομως... Πανω απο 10 ωρες χωρις τηλ ειμαι.

Ελπιζω να μην εχω κανει καμια μαλακια στη συνδεσμολογια - καθοτι αλλαξα απο ISDN :evil: σε PSTN :twisted:.

To χειροτερο ομως ειναι οτι ακομα εχω ταχυτητες 768!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω 2 αποριες με αυτη τη συνδεση την οποια χρησιμοποιω κοντα 1 μηνα:

1. Γιατι οταν με παιρνουν τηλεφωνο προσωρινα πεφτει η συνδεση;

2. Γιατι δεν μπορω να μπω καποιες φορες; Συνηθως μεσημερια καθημερινων...

Δημοσ.

Γιατί ουσιαστικά η τηλεφωνία στους εναλλακτικούς είναι ακόμα μωράκι κ εσύ κάνεις το beta (για την ακρίβεια alpha) testing!

Έχει πολλά προβλήματα ακόμα η τηλεφωνία μέσα από τα ιδιόκτητα δίκτυα κ πρέπει να κάνεις υπομονή, προκειμένου να έχεις τηλεφωνία πραγματικά κ να γλιτώσεις κ από τον πΟΤΕ.

Δημοσ.

επειδη ειμαι κατοχος double play πειστευω να βοηθησω με αυτα που θα πω.

1) η ταχυτητα κατω απο 15 δεν εχει πεσει ποτε (οσο αξιοπιστο μπορει να ειναι το speed test )

2) η ποιοτητα του ηχου ειναι καλυτερη απο του οτε (ακους τον αλλον σχεδον δυπλα σου) αυτο βεβαια παιζει επειδη δεν εχει βαρυνει πολυ το ιδιοκτιτο δυκτιο της forthnet

3) 24 ωρες πραγματικη τεχνικη υποστιριξη και οχι τα καραγκιοζιλικια του οτε με το στιλακι που περιγραψε καποιος παραπανω.

4) δωρεαν αναγνωρισεις κλεισεων εκτροπες κλπ.(ο οτε τα χρεωνει)

5) οσον αφορα τις αστικες και υπεραστικες ειναι δωρεαν μεχρι ενα παρα πολυ μεγαλο νουμερο οσο και αν τους πιεσα δεν μου ειπαν ποσο αλλα εδω και 3 μηνες δεν το εχω φτασει και υπαρχνουν 2 γυναικες σπιτι .

6) μονο που δεν θα βλεπω την φατσα του δημοσιου υπαλληλου του οτε και θα ξερω οτι σιγα οι ιδιοτικες εταιριες του τρωνε το ψωμι και εγω δεν πληρωνω παγιο ειναι η μεγαλυτερη εκδικιση για ολα οσα εχει κανει ο οτε σε ολους μας και αυτο πειστευω ειτε βαλει κανεις fortnet η αλλα εταιρια αξιζει πανω απο ολα

7) ο χρονος που ειχα μηνει χωρις τηλεφωνο και internet ηταν 7 ωρες για το οποιο ενημερωθηκα με sms απο την forthnet μια μερα πριν.

Δημοσ.

1) η ταχυτητα κατω απο 15 δεν εχει πεσει ποτε (οσο αξιοπιστο μπορει να ειναι το speed test )

2) η ποιοτητα του ηχου ειναι καλυτερη απο του οτε (ακους τον αλλον σχεδον δυπλα σου) αυτο βεβαια παιζει επειδη δεν εχει βαρυνει πολυ το ιδιοκτιτο δυκτιο της forthnet

3) 24 ωρες πραγματικη τεχνικη υποστιριξη και οχι τα καραγκιοζιλικια του οτε με το στιλακι που περιγραψε καποιος παραπανω.

5) οσον αφορα τις αστικες και υπεραστικες ειναι δωρεαν μεχρι ενα παρα πολυ μεγαλο νουμερο οσο και αν τους πιεσα δεν μου ειπαν ποσο αλλα εδω και 3 μηνες δεν το εχω φτασει και υπαρχνουν 2 γυναικες σπιτι .

6) μονο που δεν θα βλεπω την φατσα του δημοσιου υπαλληλου του οτε και θα ξερω οτι σιγα οι ιδιοτικες εταιριες του τρωνε το ψωμι και εγω δεν πληρωνω παγιο ειναι η μεγαλυτερη εκδικιση για ολα οσα εχει κανει ο οτε σε ολους μας και αυτο πειστευω ειτε βαλει κανεις fortnet η αλλα εταιρια αξιζει πανω απο ολα

7) ο χρονος που ειχα μηνει χωρις τηλεφωνο και internet ηταν 7 ωρες για το οποιο ενημερωθηκα με sms απο την forthnet μια μερα πριν.

Φιλε θα συμφωνησω μαζι σου σχεδον σε ολα,για την εκτροπη δεν χρεωνει αν ειναι στο ιδιο κεντρο π.χ. απο 210 σε 210, πολυ σωστη η τοποθετηση σου οταν υπαρχουν πολλα ατομα μεσα στο σπιτι ειναι η καλλιτερη λυση, η ποιοτητα ειναι πολυ καλη,και δεν ξερω εσυ εαν εχεις VoIP, εγω εχω 2 γραμμες VoIP και ειναι μια χαρα με 5 συσκευες τηλεφωνων φορτωμενες,ειναι δυσκολο οσοι δεν εχουν, να κατανοησουν τον νεο τροπο της τηλεφωνιας και οχι μονο αυτο, φερνουν και αντιρησεις οι οποιες τελικα οικονομικα ειναι εις βαρος τους.Ειναι δε λιγο ταλαιπωρια η μεταβαση σε φορητοτητες και γνωστος ο λογος στον καθενα μας η τοσο μεγαλη καθυστερηση, αλλα δυστυχως υπαρχουν ατομα που δεν θελουν να προχωρησουν την χωρα μας μπροστα.

Δημοσ.

Οταν αναφέρεις 24ωρη τεχνική υποστήριξη εννοείς το τηλεφωνο 8011009000 ή κάποιο άλλο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...