madpkar Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 me 39.90 to mina k ws 10mbps...lene .isxyei?exei krufes xrewseis?k an to xrisimopoiei kapoios,einai kali i poiotita se omilia k interenet?opws toy ote?kuriws me endiaferei na einai kali i poiotita tis tilefwnikis epikonwnias...ystera apo xronia gia prwti fora skeftomai na allaksw ton ote..ti lete loipon?
random Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 υπαρχει και το double play soho με 25 το μηνα. διαφερει στις αστικες και υπεραστικές. τις εχει με χρονοχρέωση, ενώ το πακετο των 40, τις εχει απεριόριστες. πρεπει δηλαδη να δεις τους προσφατους λογαριασμους σου, αν πληρωνεις περιπου ή παραπάνω απο 15/μηνα .... ( 30 ανα λογαριασμο, γιατι ειναι 2μηνοι) σε αστικες + υπεραστικες. κινητα και διεθνή, κοστιζουν το ίδιο και στα 2 πακετα. με χρονοχρέωση.
dk Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 απο ταχυτητα πως παει, χρονο ανεργοποιησης γραμμης ας γραψει καποιος σχολια που να το εχει
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έτσι και αλλιώς συμφέρει το 2play γιατί το πάγιο του ΟΤΕ το μήνα είναι περίπου 15 ευρώ + τα τηλέφωνα = σίγουρα πάνω από 20Ε το μήνα. Ρε παιδιά όταν λέει ΕΩΣ 10mbps τι εννοεί? κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα.... Αν πάρω full LLU με 2play, τι ταχύτητα DSL θα μου δόσουνε?
GabrielConnor Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έως 10Mbps σημαίνει πώς δεν μπορούν να σου εγγυηθούν πώς θα πιάνεις δέκα, γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως η ποιότητα του χαλκού της γραμμής σου και η απόσταση σου από το DSLAM. Πάντως η μέχρι τώρα κατάσταση έχει δείξει πώς κάτω από 6Mbps στην χειρότερη δεν πέφτεις. Και για να μην λέμε μόνο για τους δικούς μας, να σας ενημερώσω πώς και σε όλο τον κόσμο έτσι γίνεται. Πληρώνεις για το θεωρητικό μέγιστο.
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μωρε μια χαρά είναι και τα 6 Mbps, αν και τα τελευταία χρόνια ο ΟΤΕ είχε περάσει καινούργια υπόγεια καλώδια έξω από το σπίτι μου ΄οπότε μπορώ να ελπίζω και για περισσότερο... Εννοείται ότι η αίτησή μου στη Forthnet για 2play έχει ήδη φύγει. Ευχαριστώ για την απάντηση
Aias Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 οποιος δεν θελει να φυγει απο τον ΟΤΕ μπορει να βαλει και share llu με τα μισα σχεδον λεφτα για το internet.
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Υπάρχει κανείς που θέλει να μείνει στον ΟΤΕ και αν υπάρχει γιατί????? Μήπως για της χαμηλές τιμές του? Μήπως γιατί έχοντας το μονοπώλειο τόσα χρόνια, πήγε την αστική μονάδα στο θεό και μας έγδαρε? Μήπως για την φοβερή εξυπηρέτησή του? Μήπως για τη φοβερή ευγένεια των υπαλλήλων του που έχουν ένα στυλάκι "άκου... μην μου τα πρήζεις και πολύ γιατί χάρη σου κάνω"? Μήπως για τις φοβερές υπηρεσίες που μας παρείχε τοοοοοόσα χρόνια? Μην είν οι κάμποι, μήν είναι τα βουνά....... ΌΟΟΟΟΞΩ!
MesmerizingGirl Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 απο ταχυτητα πως παει, χρονο ανεργοποιησης γραμμης ας γραψει καποιος σχολια που να το εχει 1 mina thelei peripou, ektos apo kapoies akraies periptwseis texnikwn problimatwn opou mporei na parei parapanw. Px sti Thessaloniki,Toumpa kai Kalamaria exoun texnika problimata kai osoi aitiseis exoun kathysterisei arketa. Έτσι και αλλιώς συμφέρει το 2play γιατί το πάγιο του ΟΤΕ το μήνα είναι περίπου 15 ευρώ + τα τηλέφωνα = σίγουρα πάνω από 20Ε το μήνα. Ρε παιδιά όταν λέει ΕΩΣ 10mbps τι εννοεί? κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα.... Αν πάρω full LLU με 2play, τι ταχύτητα DSL θα μου δόσουνε? Eite shared LLU, eite Full LLU(2play) 10Mbps sou dinoun. me 39.90 to mina k ws 10mbps...lene .isxyei?exei krufes xrewseis?k an to xrisimopoiei kapoios,einai kali i poiotita se omilia k interenet?opws toy ote?kuriws me endiaferei na einai kali i poiotita tis tilefwnikis epikonwnias...ystera apo xronia gia prwti fora skeftomai na allaksw ton ote..ti lete loipon? Diafora stin poiotita tou tilefwnou logika den tha exeis.Kanoniki statheri tilefwnia sou dinei,ara tha exeis poiotita ixou antistoixi me afti pou exeis kai mesw OTE. Kryfes xrewseis den exei.Plirwneis 39.90 gia internet kai kliseis pros stathera(astika kai yperastika) kai apo kei kai pera plirwneis extra mono kliseis pros kinita,diethni tilefwna, xrewsimes tilefwnikes ypiresies(px 11888, 090 klp) kai fax. Kati allo den xrewnoun.Kai i anagnwrisi klisewn einai dwrean, kai i anamoni klisis, kai i ektropi, kai i apostoli analytikou logariasmou.
Aias Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Υπάρχει κανείς που θέλει να μείνει στον ΟΤΕ και αν υπάρχει γιατί?????Μήπως για της χαμηλές τιμές του? Μήπως γιατί έχοντας το μονοπώλειο τόσα χρόνια, πήγε την αστική μονάδα στο θεό και μας έγδαρε? Μήπως για την φοβερή εξυπηρέτησή του? Μήπως για τη φοβερή ευγένεια των υπαλλήλων του που έχουν ένα στυλάκι "άκου... μην μου τα πρήζεις και πολύ γιατί χάρη σου κάνω"? Μήπως για τις φοβερές υπηρεσίες που μας παρείχε τοοοοοόσα χρόνια? Μην είν οι κάμποι, μήν είναι τα βουνά....... ΌΟΟΟΟΞΩ! Το Double play ειναι μονο σε PSTN γραμμη,οποτε μπορει καποιος να θελει γρηγορο internet και τις 2 γραμμες που δινει το ISDN(εταιριες βασικα).Επισης μην ξεχνας οτι για να μπεις στον βροχο της Forthnet γινεται διακοπη απο τον ΟΤΕ και απλα ελπιζει εντως ημερασ να γινει η συνδεση στην Forthnet.Αν υπαρχουν ομως τεχνικα προβληματα τι κανεις?(π.χ. ο υπαλληλος του ΟΤΕ να <<ξεχασε>> να κουμπωσει το καλωδιο για 5-6 μερες)
MesmerizingGirl Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Το Double play ειναι μονο σε PSTN γραμμη,οποτε μπορει καποιος να θελει γρηγορο internet και τις 2 γραμμες που δινει το ISDN(εταιριες βασικα).Επισης μην ξεχνας οτι για να μπεις στον βροχο της Forthnet γινεται διακοπη απο τον ΟΤΕ και απλα ελπιζει εντως ημερασ να γινει η συνδεση στην Forthnet.Αν υπαρχουν ομως τεχνικα προβληματα τι κανεις?(π.χ. ο υπαλληλος του ΟΤΕ να <<ξεχασε>> να κουμπωσει το καλωδιο για 5-6 μερες) An thes opwsdipote ISDN kratas tilefwnia apo OTE kai pairnei Internet 10Mbps apo Shared LLU
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Τι λέτε βρέ παιδιά που δεν γίνεται σε ISDN γραμμή. Στην αίτηση είχε και αυτήν την επιλογή να συμπληρώσεις, γιατί να μην γίνεται. Επίσης στη σελίδα της forthnet λέει ότι σε share LLU σου δίνει 1mbps και όχι 10. Απόσπασμα "Απεριόριστο broadband internet 1Mbps ή έως 10Mbps*" *Μόνο από το ιδιόκτητο δίκτιο της forthnet.
adi32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 εγω εχω 60ε οτε το διμηνο και την προσφορα της 1ης Ιουνιου και το σκεπτομαι υπαρχει περιπτωση να μου το κανουν αλλαγη χωρις να με διακοψουν ?
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Αν υπαρχουν ομως τεχνικα προβληματα τι κανεις?(π.χ. ο υπαλληλος του ΟΤΕ να <<ξεχασε>> να κουμπωσει το καλωδιο για 5-6 μερες) Από κάτι τέτοια "τεχνικά προβλήματα" έχει πάρει ο ΟΤΕ την κάτω βόλτα και θα πάει σε λίγο για φούντο... Κάτι τέτοια έχουν πείσει εμένα και ΠΑΡΑ πολλούς άλλους να τον χαι....ρετήσουν. Αλλά μην ανυσηχείς, μετά τα πρόστιμα που έφαγε ο ΟΤΕ επειδή καθυστερούσε να κάνει τις συνδέσεις DSL για τους άλλους παροχούς ενώ προωθούσε τις δικές του κανονικά, έχει στρώσει και τέτοια "τεχνικά προβλήματα" σπανίως συμβαίνουν. εγω εχω 60ε οτε το διμηνο και την προσφορα της 1ης Ιουνιου και το σκεπτομαι υπαρχει περιπτωση να μου το κανουν αλλαγη χωρις να με διακοψουν ? Έχω κάνει ήδη αίτηση και μου είπαν ότι 1. θα πάρει περίπου 1 μήνα απο τη στιγμή που θα λάβουν την αίτηση. 2. Συνήθως η διακοπή στο DSL είναι για μερικές ώρες, maximum 2 μέρες σπανίως.
gtsamour Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Το Double play ειναι μονο σε PSTN γραμμη,οποτε μπορει καποιος να θελει γρηγορο internet και τις 2 γραμμες που δινει το ISDN(εταιριες βασικα). Και έτσι να ήταν που δεν είναι (στη σελίδα που βάζεις νούμερο και σου βγάζει αν υπάρχει υποστήριξη από το ιδιόκτητο δίκτιο της forthnet, έχει και επιλογή για ISDN), καλύτερα να έχεις PSTN από το δίκτιο της forthnet με 10mbps παρά 2 γραμμές (ISDN) με χαμηλώτερης ταχύτητας DSL (γιατί δε συμφέρει κιόλας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.