Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Έλα μου ντε. Θα κρεμάσει το @ του Arthas, θα έρθει περίοδος στη Συλβάνα και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... kai to gelio einai oti auta 8a ta deis pio nwris apo ta peiramata tou Duran ROFL! hahahahaha (kakia )
DrFreeman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται προτιμώ αυτά από το starcraft2 !!!!!!! Bλάσφημοι!!! Στην πυρά!!!
mandos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 έχουμε κάτι χρόνια που στο easter egg του Battle.NET η Kerrigan φωνάζει: Help Jim Raynor, you're my only hope! ε δεν γίνεται... πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει φυσικά σαν fanboy (με το SC είμαι) ακόμα πιστεύω ότι θα έρθει μια μέρα που η blizz θα πει πάρτε το, το έχω έτοιμο, το έφτιαχνα τόσα χρόνια χωρίς να μαθευτεί τίποτα επειδή είμαι η blizz και γουστάρω να κάνω κάτι τέτοια
Typhoon Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω αποκτήσει ανοσία πια...τόσα χρόνια περιμένουμε που περιμένουμε... Αλλά από το να βγει καμία βλακεία σε στυλ MMORPG προτιμώ να μη βγει τίποτα...
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 λογικα δεν πρεπει ναναι φημη αλλα γεγονος. η βλιζαρντ ειχε πει πολυ παλια ανεπισημα οτι σκοπευε να φτιαξει ενα mmorpg στον κοσμο του starcraft με απωτερο σκοπο να τον ενωσει με τον κοσμο του warcraft ωστε να βγει ενα ενιαιο mmorpg. τα μεγαλα εντομα στο silithus στο wow και το γεγονος οτι το dark portal οδηγει και σε χιλιαδες αλλους κοσμους δεν εχουν μπει τυχαια....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 tft = The Frozen Throne edit: Φτου! Για μερικά δευτερόλεπτα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κρίμα στο avatar σου to avatar mou einai o Spawn...ti douleia exei o Spawn me to Starcraft/Warcraft? :S
GabrielConnor Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 to avatar mou einai o Spawn...ti douleia exei o Spawn me to Starcraft/Warcraft? :S Ε πώς!!! Και τα Zerg "Spawn-ing" κάνουνε!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ε πώς!!! Και τα Zerg "Spawn-ing" κάνουνε!!! ahem...ok...whatever...
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Polu xolh bgazeis re filaraki .. Entaksei an den goustareis to WOW mhn paizeis kai teliwse . Den einai anagkh na bgazeis toso xolh . Ase tous upoloipous 1.000.000 estw pou les esy na peksoun . As einai autoi oi hli8ioi pou paizoun kai esy o eksupnos . Twra oso afora gia to Expansion tou WOW epeidh den se blepw polu kala plhroforhmeno na sou pw oti h Blizzard edw kai 1 xrono + eixe anakoinwsh oti ka8e xronia 8a exoume ena expansion kainourgio . An den sou aresei to farm kai to lvl up kai ta kainourgia merh tote pekse kana pacman kana bubble bobble kai kana tetris . Auta einai MMO kai an den ta gemizoun me NEA den exei nohma .... apla ... na mantepso oti to wow einai to proto sou mmo e?
polaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 +1, με την καμία δεν θα κάνει τέτοιο λάθος η Blizz, είναι σαν να σκοτώνει κάποιος το πρώτο του παιδί αμέσως μετά την γέννηση του δεύτερου... δεν την συμφέρει να κάνει κάτι τέτοιο όταν ακόμα το WoW έχει περίπου 5 μύρια παίχτες παγκοσμίως. Πράγμα που σημαίνει: 5.000.000 x 13 ευρώ το μήνα = 65.000.000 ευρώ το μήνα = 22.425.000.000 δραχμές!! ( Jesus.. ), πωπω ανατρίχιασα με το τελευταίο νούμερο lol Εσωτερικο ανταγωνισμο δημιουργούν ρε παιδιά, απτο WoW θα φυγουν αντε 2μύρια κόσμος (και υπερβολικός είμαι) αλλά θα έρθουν και άλλοι 3μύρια που είτε παίζουν άλλο παιχνίδι τώρα είτε δεν παίζουν κανένα! Τί σχέση έχει το ότι ήδη υπάρχει το WoW..
LL_NEO Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 λολ ρε Tresh τον πέρασα για τον Zeratul (μη με ρωτήσεις πως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.