Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Υπαρχει προγραμμα για ripping που να εχει επιλογη format και bitrate οσα εχω δει μεχρι στιγμης μου μοιαζουν πολυ ελειπη σε αυτο τον τομεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 cdex.. μικρο, γρηγορο και πανω απο ολα free edit ooops... sorry.... μετα ειδα οτι θες για linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δοκίμασε το k3b. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δοκίμασε το k3b. Φιλε μου δεν βρισκω την επιλογη για Rip που ειναι εχει επιλογη bitrate? Εβαλα το Asunder καλο το βλεπω οτι αλλο εχετε πειτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φιλε μου δεν βρισκω την επιλογη για Rip που ειναι εχει επιλογη bitrate? Στο k3b 1.0.1 πας Tools > Rip Audio CD... Μετά πας Start Ripping διαλέγεις mp3 και πατάς το μπλε εικονίδιο (γρανάζι) δεξιά. Πρέπει να έχεις το cd μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Στο k3b 1.0.1 πας Tools > Rip Audio CD... Μετά πας Start Ripping διαλέγεις mp3 και πατάς το μπλε εικονίδιο (γρανάζι) δεξιά. Πρέπει να έχεις το cd μέσα. Δεν εχει επιλογη για Mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τι διανομή έχεις; Κάποιο addon θα σου λείπει δες στο site του k3b. Αν προλάβω θα το δω και θα σου πω. Δεν το λέει σαν mp3 αλλά σαν MPEG1 Layer (III) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 to palio grip (an 8ymame sosta) s esindiasmo me to lame prepei na kanoun mia xara thn doyleia , ala pali nomizo oti 8a xreiastis lame (akoma kai gia to k3b, egw giath exw meinia akoma sto cdrecord?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τι διανομή έχεις; Κάποιο addon θα σου λείπει δες στο site του k3b. Αν προλάβω θα το δω και θα σου πω. Δεν το λέει σαν mp3 αλλά σαν MPEG1 Layer (III) suse 10.2 εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το Suse έχει πρόβλημα με τους Αμερικάνικους νόμους για τις πατέντες. Πρέπει να βρεις το addon νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ποτε δεν περιμενα να ειναι τοσο δυσκολο ενα cd-rip σε Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εγω χρησιμοποιώ τo goobοx, για mp3, ogg, flac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ποτε δεν περιμενα να ειναι τοσο δυσκολο ενα cd-rip σε Linux Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Η Suse το κάνει να φαίνεται έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 υπαρχει και το kaudiocreator που βλεπω οτι riparei cd σε οποιο σε οτι θελεις. χρησιμοποιω και το banshee που κανει την ιδια δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.