johnfocus Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παιδια η motherboard του υπολογιστη μου εχει δύο θύρες για μνήμη ram αλλά προχθές μου κάηκε η μία θύρα και αναγκάζομαι να έχω μία DDR samsung 3200 στα 333 των 512 mb.Σημερα αγόρασα μία twinmos 3200 στα 400 των 1gb απο τα eshop αλλά όταν την βάζω δεν ξεκινάνε τα windows.Οταν βάζω πάλι την samsung μου λειτουργεί κανονικά.Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση από τα BIOS???μου εχει σπασει τα νεύρα help.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δοκιμασε να βαλεις στη θεση της Samsung την Twinmos και πες μας αν αναψει το pc.
johnfocus Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ο υπολογιστης ξεκιναει αλλα οταν πανε να ξεκινησουν τα windows κοβεται το ρευμα με την twinmos
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Τι θα πει κοβεται το ρευμα? Σβηνει το pc? Κανει επανεκκινηση? Μηπως ειναι διαφορετικα τα timings και ζοριζεται η twinmos?
johnfocus Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 μου βγαζει μια μπλε οθονη με ακαταλαβιστικα.Μπαίνω στις ρυθμισεις της motherboard(phoenix QDI είναι η μάρκα) όπου εκεί βλέπω ότι η μνήμη είναι στο 1gb.Ξέρεις κάτι ποιο συγκεκριμένο,κάποια ρύθμιση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Κανε Load Fail-Safe defaults στο BIOS, να δουμε αμα θα δουλεψει ετσι...
orfeas2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 1.μπορει να εχει προβλημα η μνημη σου 2.μπορει να μην μπορει να τη δει η motherboard αφου ειναι σε διαφορετικη ταχυτητα(συμβαινει και αυτο) 3.στη μπλε οθονη που σου βγαζει καπου γραφει κατι τετοιο: 0χ000000 μπες στη microsoft kai γραψε στο search αυτο που γραφει..θα αναφερει αιτια και τροπους λυσης.
johnfocus Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 παιδια τελικα εφταιγε η μνήμη.Έβαλα μία kingston και δουλεύει ρολόι
pc_admin Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Η μνημη ειναι το μοναδικο που ζηταω συγκεκριμενες μαρκες (Kingston, ocz ) και οχι noname
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.