Προς το περιεχόμενο

Microsoft wireless desktop

jabarlee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, για τις γιορτές μου πήρα δώρο το σετάκι της Microsoft με το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και σκέφτηκα να σας γράψω τις πρώτες εντυπώσεις:

Καταρχήν, αφού το τσίμπησα για μένα, σκέφτηκα να κάνω το ίδιο δώρο για την αδερφή μου, αλλά ήδη την επόμενη μέρα είχαν γίνει άφαντα! (30/12). Ακρίδα έπεσε...

Λοιπόν, στα Win2k sp2 που έχω έπαιξε χωρίς κανένα κόπο: έβγαλα τα παλιά μαραφέτια, κάρφωσα το δέκτη της Μicrosoft και ιδού! όλα έπαιζαν χωρίς καν να κάνω restart! To softwerάκι της microsoft χρειάζεται μόνο για να δουλέψουν τα 2 πλαϊνά κουμπιά του mouse και για να κάνεις configure τα 10 έξτρα πλήκτρα του πληκτρολογίου (default δουλεύουν με ΙΕ, outlook express κ.τ.λ.).

Το πληκτρολόγιο παίρνει δυο μικρές (ΑΑ) μπαταρίες (για αυτονομία δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς) και έχει καλή αίσθηση, αν και αυτό είναι θέμα γούστου νομίζω. Το ποντίκι παίρνει 2 ακόμα μικρότερες μπαταρίες (ΑΑΑ) και έχει πολύ ομαλή κίνηση.

Όπως και να έχει το εντυπωσικό στην υπόθεση είναι η εμβέλεια! Η Miocrosoft υποστηρίζει ότι η εμβέλειά τους είναι περίπου 1,8 μέτρα απόσταση που εξαρτάται από παρεμβαλλόμενες συσκευές κ.τ.λ. Στο δωμάτιό μου έχω εκτός από το pc, το στερεοφωνικό, το κλιματιστικό και κάτι άλλα ψιλά...Όπως και να έχει, η εμβέλειά του αποδείχτηκε περίπου 8 μέτρα, ακόμη και σε άλλο δωμάτιο! Τέλος, δούλευε κανόνικά ακόμη και 1,5 όροφο κάτω, στο κλιμακοστάσιο (με ανοιχτή πόρτα όμως! Βέβαια, να πω ότι μένω σε γκαρσονιέρα , οπότε το pc δεν είναι χωμένο σε κανένα δωμάτιο στο βάθος του διαδρόμου, οπότε αυτά που γράφω μπορεί να μην ισχύουν για όλους, το θέμα είναι ότι μπορώ να ελέγχω το winamp από το μπαλκόνι ή από το δίπλα δωμάτιο!Χλιδή! Δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα, γιατί η εμπειρία ενός φίλου με το ασύρματο της Logitech ήταν διαφορετική και όχι τόσο εντυπωσιακή. Περιμένω δικές σας απόψεις. Καλή χρονιά smile.gif" border="0

Δημοσ.

egw exw to wilreless explorer kai an eksereseis ta 4 maura podarakia pou ta kataskeuazei pithanotata i MICHELIN i Bridgestone kai etsi exoun kala kratimata sun to gegonos oti thelw nees duracel kathe 3 weeks (kserw na parw rechargable tongue.gif" border="0 ) tote einai gamw ta mouse smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...