grigas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο θα χρησιμοποιώ ως remote control για το PC μου. Κατά 99% θα χρησιμοποιείται με τον Media Player Classic. Ως τώρα είμαι μεταξύ του να αγοράσω : 1. TRUST NB-5100P 2. Tην Pinnacle PCTV Analog και να έχω με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια. 3. MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 6000 To να χρησιμοποιώ ασύρματο keyboard σαν remote δεν με πειράζει. Αυτό που με ενδιαφέρει κυριώς είναι να μην μου σπάει τα @@ με διάφορα χαζά και να κάνει την δουλειά για την οποία το θέλω. (κάπου εδώ θα πεταχτεί ο paredwse να πάρω ένα macmini που έχει και remote). Ποια είναι η άποψή σας??Έχει κανείς κάποιο από τα 3 παραπάνω προϊόντα και έχει να μου πει τα υπέρ και τα κατά?? Τέλος να πω ότι εναλλακτικά θα με ενδιέφερε η δυνατότητα να αγοράσω έναν δέκτη υπερύθρων USB/serial τον οποίο όμως δεν θέλω με τίποτα να τον χρησοπληρώσω (έχω δει κάτι 50-60 ευρώ στο νετ) και να τον χρησιμοποιώ με κάποιο universal remote control.
zedone Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Pinnacle με τίποτα, πεταμένα λεφτά + χρεώνει τα updates όταν θυμηθεί να βγάλει.
takeda Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εγκώ πάντως έφτιατσα ένα δέκτη για το http://www.lirc.org το οποίο το χρησημοποιώ κυρίως σε λιίνουκς. Το είχα σετάρει λίγο και σε windows αλλά δεν τα πολυχρησημοποιώ γενικά (πχ υποστήριξη για lirc έχουν πολλά προγράμματα) τηλεκοντρόλ βάνεις όποιο θέλεις που να σου περισσεύει το link είναι αυτό http://winlirc.sourceforge.net/ και εκεί που λέει downloads μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα και το winamp plugin. άλλα προγράμματα όπως (νομίζω BSplayer/KMplayer κα) εχουν built-in support γιa winlirc.
grigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 το θέμα είναι όμως ότι δεν κατέχω από το σπορ και μου είναι αδύνατο να φτιάξω το δέκτη μόνος μου...
takeda Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 τι να πω, εμένα δεν μ'αρέσει κανένα.. μακάρι να καταλήξεις σε κάτι αξιόλογο γενικά πολύ περιορισμό θα έχουν τα προγράμματα τους...
grigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ένα άλλο keyboard της ΜS που έχω, έχει multimedia πλήκτρα τα οποία δουλεύουν χωρίς κανένα επιπλέον πρόγραμμα τόσο στον media player classic όσο και στο winamp. Γι αυτό και το έχω ως τελευταία επιλογή αν δεν μπορέσω να βρω κάτι άλλο προσανατολίζομαι εκεί. Μιας και για τις pinnacle δεν διαβάζω και τα καλύτερα λόγια, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια κάρτα τηλεόρασης που να : 1. Μπορεί να δουλέψει το τηλεχειρηστήριό της με το winlirc 2. Eίναι σταθερή / απροβληματιστη. 3. Έχει αξιοπρεπή απόδοση σαν τηλεοπτικός δέκτης (δυνατότητες capturing/encoding δεν με απασχολούν) Το remote της Trust που ανέφερα στο 1ο ποστ δεν το έχει κανείς??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Να πάρεις ένα Mac mini που έχει ένα απλούστατο αλλά λειτουργικότατο remote. Και υπάρχει και δωρεάν προγραμματάκι για να ελέγχεις με το remote τον VLC player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.