Προς το περιεχόμενο

2 απορίες για σύνδεση laptop και TFT οθόνης

manji_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό την Samsung 226, και είμαι αποφασισμένος να την αγοράσω. Παράλληλα όμως δικαιούμαι και μια επιδότηση για λαπτοπ, και "αναγκάζομαι" να αγοράσω κάποιο, αφού κανένας που να ξέρω δεν ψήνεται να πάρει αυτή τη περίοδο. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν πάρω λαπτοπ, και θέλω να το συνδέσω με την TFT οθόνη

1) Θα χάσει πολύ από άποψη απόδοσης εφόσον αυτό θα γίνει μέσω απλής vga σύνδεσης; (Απότι γνωρίζω, λίγα λάπτοπ δίνουν και dvi έξοδο)

2)Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος, να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτή την οθόνη(εννοώ να έχω κατεβασμένη την οθόνη τελείως), εφόσον είναι συνδεδεμένο με την TFT, και θα έχω πληκτρολόγιο και mouse?

Ευχαριστώ πολύ

3)Μπορώ να έχω την οθόνη συνδεδεμένη ταυτόχρονα σε στο λαπτοπ και στο desktop και να επιλέγω από που θέλω να έχω εικόνα κάθε φορά; Αν ναι, αυτό γίνεται με κάποιο επιπλέον εξάρτημα; Θα μπορούσα απλά να διαχειρίζομαι το deskop μέσω lan, αλλά, έτσι δεν θα εκμεταλλευόμουνα την dvi έξοδο που έχει.

3 τελικά :-)

Δημοσ.

1) Δεν νομίζω να αντιληφθείς σπουδαίες διαφορές.

2) Εγώ όχι...

3) Γίνεται. Σύνδεση VGA στο λάπτοπ και DVI στο desktop. Έχει κουμπί η οθόνη που επιλέγει την είσοδο. Το πολύ πολύ, αν δεν έχει DVI η κάρτα γραφικών του desktop σου να χρειαστείς έναν αντάπτορα DVI-VGA που δεν νομίζω να ξεπερνάει το εξωφρενικό ποσό των 10?...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, άμεση απάντηση. Αυτό με την επιλογή 1,2 πάνω στην οθόνη το έχω προσέξει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι γινόταν να το έχεις ταυτόχρονα με άλλα 2 pc, τώρα το έμαθα. Αυτό που είπες για αντάπτορα, παίζει να μπορεί αν γίνει και στο λάπτοπ; Στο desktop υπάρχει dvi έξοδος.

Και πάλι thnx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...