skiabox Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Η τελευταια αυτη version ανα διαστηματα παραγει error και κλεινει.Συμβαινει μονο σε εμενα η το εχουν παρατηρησει και αλλοι?
skiabox Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 εναλακτικα του rapget ποιο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιησω?
PavelX Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Θα ακουστεί κουλό, αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς μια παλαιότερη έκδοση ?
Red Armada Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Η τελευταια αυτη version ανα διαστηματα παραγει error και κλεινει.Συμβαινει μονο σε εμενα η το εχουν παρατηρησει και αλλοι? Ναι φίλε και σε μένα γίνεται.Λογικά κάτι θα άλλαξαν στην rapidshare (γιατί σε τέτοια link δημιουργείται το πρόβλημα σε μένα τουλάχιστον) οπότε αναμένουμε νέα έκδοση του rapget.
PavelX Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα όλη μέρα και δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα (κατεβάζω μόνο από rapidshare.com). Οπότε κάτι άλλο θα φταίει
Angeldust Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Και εγώ χρησιμοποιώ την 1.33 και δε μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δες μήπως φταίει κάτι στον υπολογιστή σου.
kleidokratwr Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εμένα η 1.33 δεν κατεβάζει απο rapidshare.com απο χθές το βράδυ. Μέχρι χθές δούλευε μια χαρά. Πρέπει να έχει αλλάξει πάλι τις εικόνες του το rapidshare και δεν καταφέρνει να κάνει σωστό ocr.
Red Armada Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εμένα η 1.33 δεν κατεβάζει απο rapidshare.com απο χθές το βράδυ. Μέχρι χθές δούλευε μια χαρά. Πρέπει να έχει αλλάξει πάλι τις εικόνες του το rapidshare και δεν καταφέρνει να κάνει σωστό ocr. Αυτό ακριβώς.Από χθες-προχθές ξεκίνησε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα όλη μέρα και δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα (κατεβάζω μόνο από rapidshare.com). Οπότε κάτι άλλο θα φταίει Και εγώ χρησιμοποιώ την 1.33 και δε μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δες μήπως φταίει κάτι στον υπολογιστή σου. Αλλος ενας χωρις προβλημα !!!!!!Μην μας ματιασετε !!!!!
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Κι εγώ ξεκίνησα πρόσφατα να χρησιμοποιώ το RapGet για downloads μέσω του premium account μου στο rapidshare.com και από προχτές το βράδυ στα καλά καθούμενα άρχισε να μου βγάζει επαναλαμβανόμενα errors στα αρχεία με αποτέλεσμα να κάνει μόνο αποτυχημένες προσπάθειες και να μην κατεβάζει τίποτα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Κι εγώ ξεκίνησα πρόσφατα να χρησιμοποιώ το RapGet για downloads μέσω του premium account μου στο rapidshare.com και από προχτές το βράδυ στα καλά καθούμενα άρχισε να μου βγάζει επαναλαμβανόμενα errors στα αρχεία με αποτέλεσμα να κάνει μόνο αποτυχημένες προσπάθειες και να μην κατεβάζει τίποτα.. Μηπως τα links που δινεις δεν ισχυουν ????Στους διακομιστες εβαλες τα στοιχεια σου ετσι ????
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τα links ισχύουν, κατεβαίνουν τώρα με FlashGet. Τα στοιχεία μου είναι σωστά. Επίσης, ήταν περιττές οι ερωτήσεις σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.