poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 προσωπικη μου αποψη (απ'το λιγο που εχω ψαξει ενα παρομοιο ζητημα) ειναι οτι δεν θα καταφερει να το δει....εκτος κι αν το κανει σκοπο της ζωης του!
johnnieB Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 kala min tou to peis kiolas..... an einai kai polu sxetikos mporei na se diabazei kiolas... an exei kalo systhma pantws mporei kai pio grigora apo vdomades.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 εγώ θα πρότεινα άλλο το pc έχει άλλο χρηστη εκτος του admin με δικαιώματα ? αν ναι πήγαινε Διαχείριση Υπολογιστή > Τοπικοί Χρηστες Users και Groups > Users δεξί κλικ στον administrator και ορισμός κωδικού πρόσβασης όλο αυτό πρέπει να γίνει από οποιον δήποτε άλλο χρηστη έχει δικαιώματα στο pc που τις πιο πολλές φορες όλοι φιάχνουμε χρηστες με full δικαιώματα για κακό μας sorry δέν είδα οτι έχει βρεθεί λύση :oops:
iliasf Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Θες να μας πεις αν το''rar'' περιήχε επαγγελματικό ή προσωπικό περιεγχόμενο;
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 στοίχημα ο iliasf είναι αυτός που στο έκλεψε και σε ψαρώνει :mrgreen::mrgreen: iliasf χωρίς παρεξήγηση πλακα κάνω
iliasf Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μην της βάζεις ιδέες και την τρελένεις την κυρία,είναι κρίμα. Αλλά αν αυτός ή αυτή που το πήρε έχει επαγγελματικό ώφελος πάω στοίχημα πως σε λιγες μόνο μέρες το έσπασε.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 κιάλη κυρια και εγώ νόμιζα το αντίθετο. δεν προσπαθώ να βάλω ιδέες το είπα ότι κάνω πλακα αλλα με βρίσκεις να συμφωνώ μαζί σου στο περιεχόμενο
afroditi9 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Kserei kaneis poy mporw na vrw kapoio programma (systima) poy spaei kwdikoys "rar"? Thelw na dokimasw poso diskolo einai.
Pink_Panther Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 rar-password-recovery.exe Alla opws eipane, polyyy diskola na to vrei, elpizw na min exeis tipota ari8mous tou styl to kinito sou h hmerominia genisis ths giagias sou :-P
RapidShade Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μόνο με Brute Force σπάει (με dictionaries ΑΠΙΘΑΝΟ)... από κει και πέρα μπορεί (ή μάλλον πρέπει) να επιλέξει ΤΙ θα δοκιμάσει πχ. Μόνο αλφαριθμητικά, μόνο αριθμούς, μόνο σύμβολα, ή οποιονδήποτε συνδυσμό των παραπάνω... κι επίσης να ορίσει το μήκος... οπότε αν δεν ξέρει κάτι από αυτα να τον βοηθήσει... Θέλει ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ και ΑΠΕΙΡΗ υπολογιστική ισχύ... All-that-said = ΧΛΩΜΟ!
afroditi9 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 rar-password-recovery.exeAlla opws eipane, polyyy diskola na to vrei, elpizw na min exeis tipota ari8mous tou styl to kinito sou h hmerominia genisis ths giagias sou :-P Eyxaristw. Tha dokimasw kai meta tha sas pw to apotelesma
iliasf Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Γνωρίζω, δεν απαντώ,(φανερά). Άλλο δεν ήταν το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.