Προς το περιεχόμενο

My Book Essential 500 Gb

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τρελαθω αδελφια μου.Εχω πολυ καιρο εναν western digital my book essential 500 gb σε συνδεση usb.

Ολα λειτουργουσαν μεχρι χτες το βραδυ αψογα,οποτε κλασσικα ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη ολη νυχτα να κατεβαζει...

Να σημειωσω οτι τον εξωτερικο σκληρο τον ειχα κλειστο,οπως και καθε βραδυ.Τα κατεβαζω στους ide πρωτα και μετα τα ριχνω στον usb.

Σημερα λοιπον,δουλευουν ολοι οι φακελοι του usb εκτος του πιο σημαντικου!!!

Ο φακελος που εχω φτιαξει με ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(100GB) ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!

Μου βγαζει:Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο Ε:MY DOWNLOADED GAMES

Tο αρχειο η ο καταλογος εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει.

Υπαρχει ελπιδα?

Να σημειωσω οτι ο χωρος που τρωει στον σκληρο φαινεται κανονικα,δηλαδη τα 100 ΓΙΓΑ.

Δημοσ.

Για αρχη προσπαθησε να ανακτησεις τα δεδομενα με το get data back η καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα recovery .

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση αποκριση παιδια.Δεν εχω λαπτοπ μαζι μου αλλα θα βρω.Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τραγικο το προβλημα γιατι οτι προγραμμα ανακτησης και αν ετρεξα,τα βλεπει τα παιχνιδια και σε status good μαλιστα.

Ειμαι εντελως newbie σε αυτα.Τι να κανω?Η ανακτηση γιατι ειναι επικινδυνη?

Βρηκα ενα file scavenger και μπορει να μου τα νακτησει.Τι να κανω?

Δημοσ.

1. GetDataBack για NTFS ή για FAT32

2. Active Partition Recovery pro σε εκδοση 5 και κάτι.

Το 1. είναι απλό, μέσα σε 3 steps θα είσαι οκ. Το 2. μου φάνηκε ποιό πλήρες αλλά είναι λίγο ποιό advanced τίποτα το ίδιαιτερο όμως.

Απλά πρόσεξε πως πέρνει χρόνο το Recovery βρές ένα PC και βάλτους μέσα είτε IDE είτε Sata δεν ξέρω τι έχεις.

Επισης πρέπει τα προγράμματα να μην είναι δοκιμαστικά διότι δεν θα έχεις πλήρη λειτουργικότητα συνεπώς μην χάσεις το χρόνο σου.

Για ότι άλλο θες και μπορω να βοηθήσω just P.M me.

Δημοσ.
1. GetDataBack για NTFS ή για FAT32

2. Active Partition Recovery pro σε εκδοση 5 και κάτι.

Το 1. είναι απλό, μέσα σε 3 steps θα είσαι οκ. Το 2. μου φάνηκε ποιό πλήρες αλλά είναι λίγο ποιό advanced τίποτα το ίδιαιτερο όμως.

Απλά πρόσεξε πως πέρνει χρόνο το Recovery βρές ένα PC και βάλτους μέσα είτε IDE είτε Sata δεν ξέρω τι έχεις.

Επισης πρέπει τα προγράμματα να μην είναι δοκιμαστικά διότι δεν θα έχεις πλήρη λειτουργικότητα συνεπώς μην χάσεις το χρόνο σου.

Για ότι άλλο θες και μπορω να βοηθήσω just P.M me.

Σε ευχαριστω πολυ.Εχω δυο ide,εναν 40 γιγα και εναν 120 γιγα.Μολις παρηγγειλα απο το νετ εναν wd 250 ide οποτε ο,τι και αν κανω θα το κανω απο Τεταρτη.Δεν πιστευω μεχρι τοτε να υπαρξει καποιο προβλημα αν τα αφησω ολα στο status που βρισκονται ετσι?

Απο την στιγμη που μου τα βλεπει τα παιχνιδια απλως αντι για το φακελο downloaded games τον διαβαζει ως unknown file/....

Δημοσ.

Φίλε ελπίζω να έλυσες το πρόβλημά σου. Θα μπορούσες όμως πριν τη χρήση εξειδικευμένων εξωτερικών προγραμμάτων, να έκανες απλώς ένα scandisk με τα win. Ξέρεις. Δεξί κλικ επάνω στο δίσκο, ιδιότητες, εργαλεία, έλεγχος σφαλμάτων. Τόσο απλά. Και καμιά ανασυγκρότηση δε βλάπτει πότε πότε.

Δημοσ.

Ρε φίλε που θα κάνει ανασυγκρότηση;;;; Σε δίσκο που του παρουσιάζει πρόβλημα;;; Σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που κάνεις είναι ανάκτηση δεδομένων με εξειδικευμένα προγράμματα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

Πάντως για αυτόν τον WD My Book όλο προβλήματα διαβάζω... Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος εξωτερικός δίσκος που να έχει παρουσιάσει τόσα προβλήματα.

Δημοσ.

Επλιζω να διαβασεις αυτο το μηνυμα!

Ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο!

GetDataBack και δεν χαθηκε τιποτα μα τιποτα...

Το βαζεις να ψαχνει πεινει 1 καφε,

τα βρισκει,βαζεις directory που θες να τα σωσεις και πας

για το 2ο καφεδακι!

Δημοσ.

Σε δίσκο που παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα, ίσως να λύνεται και έτσι. Μια δοκιμή θα μας πείσει. Το GetDataBack ακούγεται ελπιδοφόρο, θα το τεστάρω κι εγώ στο δίσκο από ένα φιλαράκι. Όσο για το WD τον 500, το μόνο που μου παρουσίασε, ήταν το ότι γέμισε. Και έτσι πήρα δεύτερον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...