Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ρε παιδιά μια βοήθεια με το πως να τοποθετήσω τα πράματα τω όλο σύστημα έιναι από ένα ψυγείο 2 block {cpu/chipset} ένα μικρό δοχείο και η αντλία με πια σειρά να τα τοποθετήσω δεν έχω ιδέα πια είναι η πιο σωστή για δώστε λίγο τα φώτα σας thanks again
Cromb Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ενας ωραιος οδηγός με σχεδιαγραμμα είναι εδώ... Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ωραίος οδηγός εγώ είχα διαβάσει αυτόν του TheLab αλλά κολλάω στο ότι θέλω 2 block και πως θα τα συνδέσω αν τo πάμε κάπως έτσι θα είναι σωστό ? αντλία > Cpu Block > Chipset Block > ψυγείο > τανκ > αντλία
Cromb Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ε, τότε κάντα κάπως έτσι: αντλια - ψυγειο - block1 -block2 - tank - αντλια (το κρυο νερο παει αμεσως στο block απο το ψυγειο με λιγο μικροτερη πιεση) ή Αντλια - block1-block2 - tank - ψυγειο - αντλια (το νερο παει αμεσως στο block απο την αντλια με ολη την πιεση της αλλα με λιγο μεγαλυτερη θερμοκρασια λογο αντλιας) Όπως και να τα κάνεις πιστεύω καλά θα σαι.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 μάλλον τον δεύτερο τρόπο γιατί η αντλία μου είναι μικρή μια L20
Cromb Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Νομίζω οτι κάπου είχα δει και κάποιον να έχει βάλει το ψυγείο ανάμεσα απο τα 2 block, έτσι ώστε να "μοιράζει" τη θερμοκρασία (η κάπως έτσι).Δε βρίσκω τώρα όμως ακριβώς πως το χε κάνει για να σου πώ σίγουρα, αλλά θυμάμαι πως τότε το χα θεωρήσει ψιλοβλακεία γιατί δε θα γλίτωνε τίποτα στην πραγματικότητα. Αν το βρώ θα το ποστάρω, έτσι για έμπνευση
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 λογικά δεν γλιτώνεις άσε που τω ζεστό νερό από τον επεξεργαστή θα φύγει και θα επωφελείται πιο πολύ το chipset και όχι ο CPU
Cromb Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Απλά είχε τη λογική της όσο δυνατόν μικρότερης απόστασης ψυγείου-block1 και όσο το δυνατόν μεγαλύτερης block1-block2.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ναι σίγουρα απλά δεν μου φαίνεται εμενα σωστό βεβαια είναι και η πρώτη μου φορα με υδρόψυξη και δεν μπορώ να πω με σιγουριά
Xviper13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Lipon enas mono tropos einai apotelesmatikos oso kanenan allo... antlia - psigio - block 1 - block 2 - dexameni. An to psigio einai meta apo ta block tote tha psixete to nero pou tha erxete apo ta block kai meta tha ksanapernaei apo tin antlia pou enas theos kserei me poses strofes girnaei kai apla tha to ksana thermenei idika an i antlia einai 220V kai me afto ton tropo pithanon na min deis pote ta magika noumera kato apo 30 vathmous se cpu kai chipset.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Xviper13 κάπως έτσι τo σκέφτομαι και εγώ θα δείξει σε λίγο καιρό γιατί τώρα με την πληρωμή πάω να πάρω μια οθόνη που την έχω βάλει καιρός στο μάτι και μετά θα τελειώσω με την υδρόψυξη από αντλία η L20 τη λέει ? αξίζει ?
@topos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κοιτα και γω δεν το εχω ψαξει το ζητημα αλλα νομιζω πως η L20 δεν ενδυκνειτε για δυο blocks...Τον northwood θελεις να ψυξεις?
Xviper13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 H L20 oxi oti den ta paei kala me 2 block (ego eixa mia 300L/H kai tin eixa se cpu chipset vga) apla den einai piotiki kai afto fenete kai apo tin timi tis. File mou vatos_locos pigene katefthian se eheim afti pou eixes anaferei kapou allou me to tank alla i kaliteri epilogi gia mena tha itan eheim 1250 (thirio... melontika tha mporeseis me afti tin antlia na psiksis olo to pc... ta panta) ligo megali kai 220v alla egkiisi kai treli dinami... an tin kaneis ena test vithismeni se ena meros me arketo nero (enidrio paradigma) tha deis oti i piesi tis einai paromia apo mia vrisi... lol.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 @topos ναι τον northwood και πιο πολύ την μητρική και αργότερα την Vga που λέω να πάρω οποτε σύνολο μπορεί να είναι και 3 block αλλα η eheim που είδα δεν έιχει ρακόρ 1/2 αλλα πιο μικρά θα κοιτάξω για μια πιο μεγάλη αν και θα βγαίνω έξω από τον προϋπολογισμό αλλα δεν πειράζει ούτος η άλλος τώρα θα τα καθυστερήσω λίγο γιατί μου ήρθαν λεφτά μαζεμένα και λέω να πάρω αυτό εδώ τώρα που τα έχω γιατί μετά θα κάνω κανέναν χρόνο να μου έρθουν λεφτά μαζεμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.