Προς το περιεχόμενο

Courier εφερε ανυπαρκτη παραγγελια !!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν τηλ το πρωι οτι με εψαχναν στον δρομο που μενω αλλα σε λαθος αριθμο απο μια courier.Τους ειπα που ημουν και κατεβηκα στο δρομο για να τους διευκολυνω αν και δεν περιμενα τιποτα...

Μου ειχαν ενα δεμα απο ενα εκδοτικο οικο (κατι μου θυμιζε το ονομα) με αντικαταβολη 89 ευρω αλλα εγω δεν ειχα παραγγειλει τιποτα .Η παραγγελια ηταν στο ονομα κι το δικο μου και της γυναικας μου....Την πηρα στο κινητο μηπως ειχε δωσει καμμια παραγγελια αλλα δεν ειχε ιδεα...

Ο ανθρωπος της courier και πηρε πισω το πακετο και εφυγε αλλα μου ειπε στο τελος...

Πολοι που παιρνουν τετοιο πακετο απο τον συγεκριμενο οικο δεν εχουν ιδεα...

Τοτε καταλαβα...Στελνουν σε ατομα που εχουν σε μια βαση δεδομενων και ...οποιος τσιμπησει !!!!

Ελεος !!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Είχα ακούσει παρόμοια φάση με Διαθήκες (ή Βίβλους). Είχε ξεσπάσει και το σχετικό σκάνδαλο. Η τιμή βέβαια δεν ήταν 89ε, πιο κοντά στα 5-10 αν θυμάμαι καλά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτούς που έκαναν το ίδιο με τα ελληνικά ταχυδρομεία τους μπουντρούμιασαν.

Αυτοί με το courrier είναι καινούργιο φρούτο;

Δωσ' τους στεγνά. Ασφάλεια.

Μπας και φιλοτιμηθούν να κάνουν καμιά κανονική δουλειά.

Κοινοί απατεώνες του ποινικού δικαίου.

Δημοσ.

Μόλις βρήκα κι εγώ ειδοποίηση από Courier που δε με βρήκε σπίτι. Μάλιστα το δέμα λέει προέρχεται από Internet Opportunity. Χαλαρά θα είναι κάτι παρόμοιο. Έχω απορία να δω πόσο θα μου το χρεώσουν... :lol:

Δημοσ.

υπάρχουν κ χειρότερα... είχε ξεσπάσει σκάνδαλο με συνδέσεις κινητών τηλεφώνων που έφερναν οι κούριερ... όταν υπέγραφες την παραλαβή ήταν σαν να υπογράφεις κ το συμβόλαιο... θα ψάξω να βρω το link...

Δημοσ.

Ερώτηση: όταν σου στέλνουν στο σπίτι αυτές τις δήθεν παραγγελίες,σημαίνει οτι έχουν τα στοιχεία σου.

Απο που τα έχουν?

Είναι παράνομο αν δεν μ'απατά η μύτη μου...όπως και με τα διαφημιστικά που στέλνονται απο φροντηστίρια στα σπίτια μαθητών.Right?

Δημοσ.

Aπό τον τηλεφωνικό κατάλογο. Από τις γκόμενες που δίνουν δωρεάν τσιγάρα στις καφετέριες με διάφορα δωράκια και τις δίνουμε τα στοιχεία μας...Από οπουδήποτε. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο......

Δημοσ.

την επόμενη φορά που θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας σε λαχνούς, πχ στο σουπερμαρκετ ή σε σινεμά, για κλήρωση εισιτήρια τελικού Cl, διακοπές. κλπ, σκεφτήτε το 2 φορές.

Δημοσ.
την επόμενη φορά που θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας σε λαχνούς, πχ στο σουπερμαρκετ ή σε σινεμά, για κλήρωση εισιτήρια τελικού Cl, διακοπές. κλπ, σκεφτήτε το 2 φορές.

Εγω επειδη φανταζομαι οτι και τα ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια πληρονοντε με καθε κουπονι που συμπληρωνουν και η ανεργια ειναι μεγαλη απανταω μεν αλλα με ανυπαρκτα στοιχεια (ονομα , τηλ. κλπ)

Δημοσ.

Βασικα, κι απο Τραπεζες, εταιρειες κινητης τηλεφωνιας, αγορες με πιστωτικες μεσω ιντερνετ.

Ειδικα για τις Τραπεζες, οταν ηταν να βγαλω πιστωτικη, μου πεταξαν στη μαπα ενα χαρτι που κατω-κατω (με ψιλοψιλα γραμματα) ελεγε οτι αφηνω την πολυαγαπημενη μου Τραπεζα να χρησιμοποιησει τα στοιχεια μου...Αλλα το ειδα και "τικαρισα" την επιλογη να μην τυχον και το κανει.

Δημοσ.
Στείλτε με fax (ή ταχυδρομείο) αυτή την αίτηση... http://www.dpa.gr/article_13.htm. Γενικά οι εταιρίες ελέγχουν την λίστα των εγγεγραμένων και δε σου τα πρίζουν.

Ευχαριστω...Δεν ηξερα την δυνατοτητα αυτη.

Δημοσ.

Παιδιά, και σε έμενα έγινε αυτό. Είχε στείλει κάποιος άγνωστος στην αδερφή μου ένα ρολόι μέσω courier, το οποίο έπρεπε να δώσω 30 ευρώ αντικαταβολή. Ο βλάκας το δέχτηκα, γιατί νόμιζα πως θα ήταν καμιά παραγγελία της αδερφής μου. Τελικά αποδείχτηκε πως ήταν μια απο αυτές τις εταιρίες που λέτε. Αν το ήξερα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην αστυνομία πήγε κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...