Προς το περιεχόμενο

Περιεργα reset!!!

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Μια φιλη μου εχει ενα PC και τις παρουσιαζε διαφορα προβληματα. Πηρα λοιπον το σκληρο στο δικο μου κ πραγματι βρηκα διαφορα virus worms κτλ κτλ.

Αφου τον καθαρισα, τον εβαλα πισω στο PC αλλα αυτο συνεχισε να κανει reset στο ακυρο. Μετα απο λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι τα reset τα εκανε οταν πηγαινε να χρησιμοποιησει το USB modem της ADSL (Οτενετ, Sagem).

Η εντυπωση που μου δινει ειναι οτι οταν τραβαει ρευμα απο την USB γινεται καποιο βραχυκυκλωμα και κανει το reset.

Κανεις καμμια ιδεα τι συμβαινει κ πως να διορθωθει????

ΥΓ Δεν εχω ορεξη να μπω στη διαδικασια του format.

Δημοσ.

Δοκιμασα να κανω επαγκατεσταση γιατι ειχε απορρυθμιστει με τους ιους κ μου εκανε reset.

Τοτε ψυλιαστικα οτι κατι παιζει με την USB.

Οποτε καλουσε το exe που επικοινωνει με το modem εκανε reset.

Δημοσ.

πιθανο εικαι και να εχει προβλημα η μνημη...συνηθως επανεκινησεις γινονται η αν εχει προβλημα η μνημη η το τροφοδοτικο..

Δημοσ.

Εχώ πετύχει ξανά πρόβλημα με USB και απλά κόλλαγε όλο το σύστημα και τράβαγα εγω Reset! Κοίτα από την Διαχέιρηση Συσκευών των xp μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση των USB.

Δημοσ.
orfeas2007..Tiproblhma mporei na exei i mnimi px??Me endiaferei to thema...

Η μνήμη μπορεί να μην παίρνει σωστό ρεύμα, και να έχει πρόβλημα, δηλαδή τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτήν να "χαλάνε". Ή, στη χειρότερη περίπτωση, λόγω υπέρ/υπό/whatever-τασης να χάλασαν μερικά transistors σε κάποιο τσιπάκι της μνήμης, και να μην είναι αξιόπιστο πλέον.

Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί με ένα mem-test.

Δημοσ.
Η μνήμη μπορεί να μην παίρνει σωστό ρεύμα, και να έχει πρόβλημα, δηλαδή τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτήν να "χαλάνε". Ή, στη χειρότερη περίπτωση, λόγω υπέρ/υπό/whatever-τασης να χάλασαν μερικά transistors σε κάποιο τσιπάκι της μνήμης, και να μην είναι αξιόπιστο πλέον.

Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί με ένα mem-test.

Exw kanei memory test..Kai de mou vrike kanena problima...Episis to trofodotiko pou exei to pc sigoura eparkei opote oute apo ayto pisteyw oti mporei na prokaleitai kapoio problhma..

Δημοσ.

Γιατί δεν λες πρώτα ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;

Αν δεν γνωρίζουμε τα συμπτώματα, σίγουρα οι απαντήσεις μας θα είναι γενικόλογες!

...εκτός κι αν είσαι εσύ η φίλη του apospori με το πρόβλημα με τα reset.

Δημοσ.
Γιατί δεν λες πρώτα ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;

Αν δεν γνωρίζουμε τα συμπτώματα, σίγουρα οι απαντήσεις μας θα είναι γενικόλογες!

...εκτός κι αν είσαι εσύ η φίλη του apospori με το πρόβλημα με τα reset.

Οχι δεν είμαι φίλη του apospori, αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα..Δηλαδή το ε΄να μου pc κάνει συχνά επανεκκινήσεις..Άλλαξα πρόσφατα μητρική, ραμ και επεξεργαστή και από τότε που έκανα το φορμάτ μου ΄΄ανει ενίοτε επανεκκινήσεις..Ειδικά τον πρώτο καιρο..Τώρα σιγα σιγα εχει κόψεί..Αλλά ψυχανεμιζομαι οτι φταίει η ραμ της οποίας το μοντέλο δεν αναγράφεται στη λίστα της μητρικής..Επισης μια ημέρα μου έβγαλε ενα μηνυμα από τη microsoft από μια αναφορα σφαλματος που έκανα οτι το σύστημα μου αντιμετωπίζει καποιο πρόβλημα με τη ραμ και με έστειλε σε μια σελίδα να κατεβάζω ένα memory test.Το έκανα και όλα πήγαν θαυμάσια...Δε βρέθηκε κανένα πρόβλημα...Αρα??Τι συμβαίνει???

Δημοσ.

Έκανες το memory test που έγραψα πιο πάνω; Είναι πιο αξιόπιστο, ειδικά γιατί φτιάχνεις bootable CD και την ώρα του τεστ δεν τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα, άρα μπορεί να τεστάρει πολύ περισσότερη μνήμη.

Για το τι συμβαίνει, τι να σου πω... μπορεί να είναι πάμπολλα πράγματα. Χτυπημένος σκληρός, driver conflict, τροφοδοτικό, μνήμη... αν μπορούσα να διαγνώσω εξ'αποστάσεως και άμεσα τι φταίει, θα δούλευα στην Intel!

Το ότι η μνήμη σου δεν αναγράφεται στο manual της μητρικής, δεν λέει τίποτα. Μην ανησυχείς γι αυτό.

Δημοσ.

oso de afora to memtest86 ,kai to testing ths narbi,anarwtiemai an ekane ta pio extensive test,dioti to mem exei apo apla test merikwn leptwn,ews wrwn(mhn pw hmerwn..)

Ayto 8ymamai toulaxiston apo paliotera pou to etreksa,kai enw den mou evriske errors sta apla test,se kati extensive pou ekana eixe 8ymamai vrei.......

Δημοσ.

oxi washcloud ekana kai ta extensive tests!!De brhke tipota se kanena!!Kai ontws pairnoun paaaaaaaaaara polu wra....

Pantws paidia twra exei edw kai 2-3 imeres pou den mou exei kanei tipota apo ayta ta periega..Kai ayto me kanei na anarwtiemai akomi pio poli!!Pws ginetai na kaneis format kai na sou kanei koula to pc kai meta pou arxizeis kai pernas kai programmata kai "barainei" to pc na strwnei k na epanerxetai sta fisiologika tou to pc xwris reset k xwris tpt...??Apo th mia Eytyxws kai Doxa to Theo...Alla apo thn allh me gemizei erotimatika auto...se simeio pou mou th spaei...H eisai h den eisai xalasmeno re aderfe!!!H exeis h den exeis kati!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...