aikat90 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έχω το παιχνίδι το WARCRAFT III FROZEN THRONE και δεν μπορώ να κάνω server όταν κάποιος πάει να μπει στον server λέει ότι δεν μπορείς να μπεις. Τι να κάνω;
DungeonaS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 milame gia Lan h Wan ? an milame gia lan prepei na anoixeis kai tis katalliles portes sto firewall pou exeis an milame gia Wan prepei na kaneis to parapanw sin tis portes sto router gia perisoteres info sxetika me ta router http://www.portforward.com
red7genius Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εγω το παθαινω αυτο στο ιντερνετ (battlenet). οταν παω να φτιαξω παιχνιδι δεν μπορει να μπει καποιος. το εχω δει και με φιλο μου. βεβαια εγω μπαινω στα παιχνιδια των αλλων χωρις προβλημα
aikat90 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 κι εγώ μπορώ να μπω σε παιχνίδια άλλων το προβλημα είναι ότι οι άλλοι δεν μπορούν να μπουν σε αυτά που εγώ δημιουργώ. έκανα κάποιες αλλαγές στο router αλλά δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα τίποτε δεν ξέρω μήπως φταίει το router της telepassport αλλά αυτό είναι κλειδωμένο από αυτούς και δεν έχω πρόσβαση έαν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει.
red7genius Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τελικα σε εμενα εφταιγε το firewall...το εκλεισα και ολα οκ...δοκιμασε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.