Προς το περιεχόμενο

Nvidia 8800GTX Vs 8800Ultra

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις γιατι πολυ δυσκολα με το υπαρχον συστημα ψυξης και τις θερμοκρασιες που ανεβαζει θα αντεξει τα 2050+MHz στις μνημες και τα 610+ στον πυρηνα (καλα, αυτα ισως τα σηκωσει).

Δημοσ.

για να κερδισεις ποσο? 10καρε? απο τα 120 στα 130? ε και? θα εχεις μεγαλητερη καταναλωση και θερμοκρασιες.... δε νομιζω να αξιζει το κοπο....ουτε φυσικα τα χρηματα να τη παρει κανεις 850 ευρο??!!για μενα δεν αξιζει παραπανω απο 8800γτς 320 αντε 640...αλλα αλλο'γω (λολ)

Δημοσ.

mporis na flasaris tin 8800GTX sou me to BIOS tis 8800GTX XXX EDITION kai tha exis sxedon tis idies epidosis me mia 8800 ULTRA

TO BIOS SOU DINI TIS EKSIS EPIDOSIS

2100MHz MEMORY - 1450MHz SHADERS - 650MHz PIRINA.

ego to exo vali kai exo peripou 17-20% kaliteres epidosis pantou se sindiasmo me to overclock tou C.P.U.

Δημοσ.
Οχι δεν μπορεις γιατι πολυ δυσκολα με το υπαρχον συστημα ψυξης και τις θερμοκρασιες που ανεβαζει θα αντεξει τα 2050+MHz στις μνημες και τα 610+ στον πυρηνα (καλα, αυτα ισως τα σηκωσει).

Den mporeis??? Ego eimai monima 24/7 se sixnotites paraplisies 8800 ULTRA

Anevazis to fan tis 8800GTX se 75-80% monima kai eisai sta idia epipeda kai "pio kato malista 2-3 vathmous" apo pleura thermokrasion, alla me poli pio ipsiles epidosis...

VASSILIS_X

An thelis BIOS pesmou na sou stilo.

SIMIOSI.. To BIOS einai apo ton HELLASVAGABOND rithmismeno na pezi telia stis eksis sixnotites

"650MHz Core Clock" - "2100MHz Memory Clock" - "1450MHz Shader Clock" me thermokrasies 67 idle kai 88 MAX se 3 ores F.E.A.R.

Me to neo BIOS sto 3DMARKS06 kerdizis 1300 pontous

Δημοσ.

1)Λοιπον πηγαινε στο http://www.ultimatebootcd.com και κατεβασε αυτη την εφαρμογη.

2)Οταν κατεβασεις το ISO αυτο καψτο σε ενα CD ( Μεσω NERO κανοντας open τον φακελο ).

3)Μετα ξεσυμπιεσε τον φακελο που σου δινω στο Link κατω σε μια ΑΔΕΙΑ δισκετα.

http://rapidshare.com/files/27703430/XFX.ZIP.html

4)Οταν τα κανεις ολα αυτα ασε το CD και την δισκετα μεσα στα Drives κανε restart , βαλε σαν 1st Boot Device το CD , κανε παλι restart και μολις σε βαλει στο Menu του CD πατα BOOT DISKS ( νομιζω το 6 ειναι ) και απο εκει πατα το 1.

5)Τωρα οταν σε βγαλει στο DOS ( Αν σε βγαλει καπου με menu πατα escape ωσπου να βγεις στο Command Prompt ) πηγαινε στο B: και απο εκει απλα γραψε FLASHX. Εχω ετοιμασει ενα batch file που θα τα κανει ολα μονο του.

Οταν σου πει BIOS SUCCESFULLY FLASHED κανε Restart αλλαξε παλι το 1st boot device απο το BIOS ξανακανε restart μπες στα windows και κανε ενα Benchmark

®-COPYRIGHT 2007-® HELLASVAGABOND

Δημοσ.

καλο δε λεω 1600 βαθμοι δεν ειναι καθολου λιγοι αλλα δεν ειναι σα να εχεις ferrari και να τη πας για βελτιωση? ειναι ολιγον ακραιο... οχι κατακριταιο παντως...

Υ.Γ

ρε γιαννη απο southpark ειναι το αβαταρ σου?

Δημοσ.

ontos einai mateo na pas gia veltioi mia ferrari alla den ginete re si... ean sou dinete i dinatotita na to piraksis mpenis sto tripaki...

to avator to vrika tixea se ena Google Search.

Δημοσ.

με τις ευλογιες μου τεκνον μου! καλη επιτυχεια!! εγω παντως θα της εβαζα νερο της καιμενης... 88βαθμοι?!?! και οχι μονο για την ιδια αλλα και για ολοκληρο το κουτι δλδ.... τρωει τζαμπα ζεστη...

Δημοσ.

Προτού flash-άρετε και τραβάτε τα μαλλιά σας,καλό θα είναι να δοκιμάσετε αν είναι stable η κάρτα σας σε αυτές τις ρυθμίσεις (καθώς δεν αντέχουν όλες οι 8800 ένα γερό overclock). Η δική μου πχ δεν αντέχει παραπάνω από 635Mhz στον πυρήνα. Παρόλο που όλα τα μετροπρογράμματα τρέχουν στα 650/2000 ,υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια (και το ATITool) τα οποία είτε κολλάνε εντελώς το σύστημα,είτε πετάνε BSOD. Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν έχει πέσει σε καλό ή σε κακό overclocking chip (παντού άλλωστε συναντάται αυτό,από CPU's μέχρι και GPU's.....είναι να μην σου κάτσει),καλό θα είναι να δοκιμάσετε πρώτα με ένα software program αν είστε stable :)

Δημοσ.
Προτού flash-άρετε και τραβάτε τα μαλλιά σας,καλό θα είναι να δοκιμάσετε αν είναι stable η κάρτα σας σε αυτές τις ρυθμίσεις (καθώς δεν αντέχουν όλες οι 8800 ένα γερό overclock). Η δική μου πχ δεν αντέχει παραπάνω από 635Mhz στον πυρήνα. Παρόλο που όλα τα μετροπρογράμματα τρέχουν στα 650/2000 ,υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια (και το ATITool) τα οποία είτε κολλάνε εντελώς το σύστημα,είτε πετάνε BSOD. Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν έχει πέσει σε καλό ή σε κακό overclocking chip (παντού άλλωστε συναντάται αυτό,από CPU's μέχρι και GPU's.....είναι να μην σου κάτσει),καλό θα είναι να δοκιμάσετε πρώτα με ένα software program αν είστε stable :)

Σωστος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...