Cyngus X-1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εκανα εγκατασταση το kde σε ubuntu συμφωνα με αυτοhttp://www.psychocats.net/ubuntu/kde Πως μπορω να βγαλω εντελως το gnome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Στο synaptic βγάλε το libgnome2-0 . Είσαι σίγουρος ότι θες να το βγάλεις? Θα φύγουν πάρα πολλά προγράμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μην το βγάλεις. Μπορεί να "σπάσει" το σύστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nfountou Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 αν δεν κανω λαθος το Kubuntu εχει KDE ετσι δεν ειναι? Γιατι δεν δοκιμάζεις να κανεις ενα fresh install με Kubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Mipos xanoume ligo to noima tou Linux. Nomiza pos linux einai "all about choice" kai "everything is possible". Kai tora leme "min to kaneis auto, tha xalasei" kai "kane format". Philosophiko to zitima, apla mou ekane entuposi kai eipa na to anafero. Kai an exoume xalasei san linux users, ti ftaei? Mipos einai to Ubuntu pou einai toso aplo stin egkatastasi (dinontas tin pseudesthisi oti ola einai apla)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Mipos xanoume ligo to noima tou Linux. Nomiza pos linux einai "all about choice" kai "everything is possible". Kai tora leme "min to kaneis auto, tha xalasei" kai "kane format". Philosophiko to zitima, apla mou ekane entuposi kai eipa na to anafero. Kai an exoume xalasei san linux users, ti ftaei? Mipos einai to Ubuntu pou einai toso aplo stin egkatastasi (dinontas tin pseudesthisi oti ola einai apla)? Ναι, είπαμε να έχουμε την απόλυτη επιλογή και τον απόλυτο έλεγχο αρκεί να διαβάσουμε και λίγο. Όταν εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ μερικές εφαρμογές του Gnome μέσα από KDE είναι "χαζομάρα" να αφαιρέσω το Gnome διότι πιθανότατα να βγάλω κάποια depends που χρειάζονται οι εφαρμογές που χρειάζομαι. Οι περισσότερες διανομές έχουν dependencies check στον packet manager που έχουν. Τώρα όσον αφορά το Ubuntu δεν νομίζω να είναι υπεύθυνο αυτό. Μάλλον περισσότερο οι χρήστες του Ubuntu φταίνε. Σε σχέση με άλλες Microsoft based (βλέπε Suse) διανομές είναι αρκετά ποιο προσεγμένο και έγκυρο. Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε το Ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι, είπαμε να έχουμε την απόλυτη επιλογή και τον απόλυτο έλεγχο αρκεί να διαβάσουμε και λίγο. Όταν εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ μερικές εφαρμογές του Gnome μέσα από KDE είναι "χαζομάρα" να αφαιρέσω το Gnome διότι πιθανότατα να βγάλω κάποια depends που χρειάζονται οι εφαρμογές που χρειάζομαι. Οι περισσότερες διανομές έχουν dependencies check στον packet manager που έχουν. Τώρα όσον αφορά το Ubuntu δεν νομίζω να είναι υπεύθυνο αυτό. Μάλλον περισσότερο οι χρήστες του Ubuntu φταίνε. Σε σχέση με άλλες Microsoft based (βλέπε Suse) διανομές είναι αρκετά ποιο προσεγμένο και έγκυρο. Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε το Ubuntu. E oxi kai Microsoft-based! Emena prosopika mou aresei to Debian, alla se dunata mixanimata pou einai full-time used kai oxi donwload-box, to Ubuntu einai mia xara, arkei na min to kaneis abuse. Den ithela na kano flame, apla mou gennithike i aporeia kai eipa na tin moirasto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymafe Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 paidia ekana install to kde.doulebei kanonika.ala einai sta agklika.kserete mipws pws ta kanw ellinika???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Nomiza pos linux einai "all about choice" kai "everything is possible" ισως το νόημα του λίνουξ να ειναι αυτα που λές, και άλλα πολλά. Το νόημα του ubuntu όμως είναι άλλα ... κάτι σε "all about easy of use", kai "pretty and easy like vista, but free, open". sudo και αγιος ο Θεός η ελευθερία επιλογών δεν συμβαδίζει πάντα με το piece of cake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.