wOOzY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Γνωρίζει κανένας το εάν και το πως μπορούμε να συνδέσουμε περισσότερες από <BR>4 συσκευές στα κανάλια IDE. Ποιο συγκεκριμένα,στο πρώτο IDE,έχω συνδέσει 2 σκληρούς.<BR>Στο άλλο,έχω συνδέσει ένα DVD και ένα CD-ROM. Τώρα θέλω να συνδέσω και ένα CD-RW<BR>και θέλω να το συνδέσω χωρίς να αφαιρέσω καμία από τις προηγούμενες συσκευές. <P>Ευχαριστώ.
unforgiven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Οι λύσεις που μου περνάνε από το μυαλό είναι η αγορά ενός ξεχωριστού ide controller ή αν δεν θέλεις να μπεις σε έξοδα, άσε στην άκρη το cdrom... καλύπτεσαι με το dvd και το Cdr νομίζω...
wOOzY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Τι είναι το Ide Controller και πόσο περίπου κοστίζει;
unforgiven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Ο Ide contoller είναι η συσκευή πάνω στην οποία συνδέονται οι δίσκοι, τα cd-roms κτλ...<BR>Όλες οι σύγχρονες m/b έχουν έναν ή δύο ενσωματωμένους (συνολικά δηλαδή μέγιστο 4 ή 8 συσκευές). Υπάρχουν και πρόσθετοι σε κάρτα, που αν δεν κάνω λάθος κοστίζει γύρω στις 15000. Αλλά πού να μπλέκεις με Drivers κτλ...
TonyMontana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2001 to thema drivers einai polu aplo idiws me kapion kalo controller apo tin promise i tin iwill...einai toto aplo na to kaneis install oso oi drivers tou raid controller se polles mobo...apla frontise na tsekareis na min kanei conflict me kamia alli pci suskeui kai idiws me tin SBLive....an eisai se intel platforma tote eisai akoma pio asfalis! ....alla kai pio argos (asxeto )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.