Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση πολλών συσκευών

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας το εάν και το πως μπορούμε να συνδέσουμε περισσότερες από <BR>4 συσκευές στα κανάλια IDE. Ποιο συγκεκριμένα,στο πρώτο IDE,έχω συνδέσει 2 σκληρούς.<BR>Στο άλλο,έχω συνδέσει ένα DVD και ένα CD-ROM. Τώρα θέλω να συνδέσω και ένα CD-RW<BR>και θέλω να το συνδέσω χωρίς να αφαιρέσω καμία από τις προηγούμενες συσκευές. <P>Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι λύσεις που μου περνάνε από το μυαλό είναι η αγορά ενός ξεχωριστού ide controller ή αν δεν θέλεις να μπεις σε έξοδα, άσε στην άκρη το cdrom... καλύπτεσαι με το dvd και το Cdr νομίζω...

Δημοσ.

Ο Ide contoller είναι η συσκευή πάνω στην οποία συνδέονται οι δίσκοι, τα cd-roms κτλ...<BR>Όλες οι σύγχρονες m/b έχουν έναν ή δύο ενσωματωμένους (συνολικά δηλαδή μέγιστο 4 ή 8 συσκευές). Υπάρχουν και πρόσθετοι σε κάρτα, που αν δεν κάνω λάθος κοστίζει γύρω στις 15000. Αλλά πού να μπλέκεις με Drivers κτλ...

Δημοσ.

to thema drivers einai polu aplo idiws me kapion kalo controller apo tin promise i tin iwill...einai toto aplo na to kaneis install oso oi drivers tou raid controller se polles mobo...apla frontise na tsekareis na min kanei conflict me kamia alli pci suskeui kai idiws me tin SBLive....an eisai se intel platforma tote eisai akoma pio asfalis! smile.gif" border="0 ....alla kai pio argos wink.gif" border="0 (asxeto grin.gif" border="0)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...