1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ε διαλεξε τι σε βολευει αναλογα και παρτο! εγω θα σε προτιμουσα λιονταρι! ξημερωματα εχω γενηθει αλλα οταν με ρωτανε λεω λιονταρι γιατι ειναι πιο μουρατο. εγω δεν μπορω να καταλαβω πως αυτοι οι τσαρλατανοι πεφτουν μεσα σε μερικα χαρακτηριστικα.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ειδες? τωρα συμπτωση, αυθυποβολη, αληθεια, λιγο απολα, δεν ξερω θα σε γελασω σουπερ το λιονταρι!!!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ειδες?τωρα συμπτωση, αυθυποβολη, αληθεια, λιγο απολα, δεν ξερω θα σε γελασω σουπερ το λιονταρι!!! η πλακα ειναι οτι εχω γενηθει την ιδια μερα με τον πατερα μου και ειμαστε εγωισταροι του κερατα και οι δυο. σφαγη κανονικη.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 α! φοβερη συμπτωση παντως! για να γλιτωνεις μηπως να πεισεις τον πατερα σου να γινει ...παρθενος?
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 α! φοβερη συμπτωση παντως! για να γλιτωνεις μηπως να πεισεις τον πατερα σου να γινει ...παρθενος? ουτε εγω ουτε αυτος πειθετε. δραμα σου λεω. ασε ρε την γουσταρω την κοντρα γιαυτα ζω δεν μπορω την ηρεμια βαριεμαι.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις δικιο πεφτουν οι ατιμοι μεσα σα νακουω ενα φιλο μου λιονταρι! δεν την πατε την ηρεμια σας τρωει... α και το θελετε και το φτυσιματακι σας!μαζοχες!!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις δικιο πεφτουν οι ατιμοι μεσα σα νακουω ενα φιλο μου λιονταρι! δεν την πατε την ηρεμια σας τρωει... α και το θελετε και το φτυσιματακι σας!μαζοχες!! α καλα με το φτυσιμο τρελο κολημα. μπορει να εχεις κοπελα μοντελο και αν δεν εισαι αποδεκτος απο καποια αλλη μπορει να φας κολημα. γενικα στο λιονταρι η εικονα του ειναι το αλφα και το ωμεγα. οπως και η αποδοχη και ο σεβασμος τον αλλων. κοινως θελεις οπαδους και κανεις τα παντα για να τους αποκτησεις. αμα δεν το κοντρολαρεις αποκτας μεγαλο προβλημα ειδικα σε μικρη ηλικια.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 και με το μαλλι εχετε κολλημα οπως και ερωτα με τους καθρεπτες! κοκεταριες ειστε!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 και με το μαλλι εχετε κολλημαοπως και ερωτα με τους καθρεπτες! κοκεταριες ειστε! τι διαολο ρε πουστη........δεν θελω να δεχτω αυτες τις συμπτωσεις...... ειναι εναντιον της ορθης λογικης.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ναι? μην τις δεχεσαι διεψευσετες αλλα μπορεις να απαρνηθεις το καθρεπτακι σου? εδω ο φιλος μου ο λεων πηρε αυτο το κιν. το μοτορολα που ειναι πολυ γυαλιστερο απεξω δε θυμαμαι νο. για να κοιταζει το μαλλι! ψωναρες!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ναι?μην τις δεχεσαι διεψευσετες αλλα μπορεις να απαρνηθεις το καθρεπτακι σου? εδω ο φιλος μου ο λεων πηρε αυτο το κιν. το μοτορολα που ειναι πολυ γυαλιστερο απεξω δε θυμαμαι νο. για να κοιταζει το μαλλι! ψωναρες! καλα αυτο ειναι υπερβολη αλλα γενικα πανω κατω πεφτεις μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.