xartial Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 παρθενος με ωροσκοπο υδροχοο!!! το ηξερα, αλλα το ξαναεπιβεβαιωσα για μια ακομα φορα και παλι... :-D δεν αρεσει στους ανδρες να ρωτανε οι γυναικες το ζωδιο τους... δεν πειραζει! κι εμενα δε μου αρεσουν πολλα, αλλά δεν κανω ετσι... γι αυτο και θα συνεχισω να το ρωταω! γελαω παρα πολυ οταν νομιζουν οτι εχουν μπλεξει με τρελη, ξανθια, χαζογκομενα που ασχολειται με περιοδικα μοδας ολη μερα και μασαει τσιχλα επιδεικτικα, ενω ρωταω για την πλακα μου και για να δω αυτο το υφος στη μουρη τους!!! :mrgreen: :mrgreen: αν και τωρα που το σκεφτομαι... τη γνωμη που εχω για μερικα ζωδια ορισμενοι ανθρωποι μου την επιβεβαιωνουν απολυτα! τι στο καλο... δεν μπορει να ειναι τυχαιο... συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση ρε παιδια!!! :???: καλα δεν ειπαμε να απορριπτουμε ανθρωπους απο αυτο, αλλα μερικα στοιχεια ισχυουν!!!!
leuko Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 παρθενος με ωροσκοπο υδροχοο!!!δεν αρεσει στους ανδρες να ρωτανε οι γυναικες το ζωδιο τους... δεν πειραζει! κι εμενα δε μου αρεσουν πολλα, αλλά δεν κανω ετσι... έτσι, έτσι..
SL9S9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι άτομα του ίδιου ζωδίου έχουν ίδιες "βασικές" συμπεριφορές. Η μόνο εξήγηση: Επειδή γεννιουνται ίδια εποχή το πρώτο έτος ο εγκεφαλος πήζει σε ίδιες θερμοκρασίες :mrgreen:
christiano23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εγω ειμαι λιονταρι με τοξοτη και διαβαζω τα ζωδια. αμα λενε καλα πραγματα μου ανεβαζουν την ψυχολογια , αμα λενε ασχημα απλα τα αγνοω :) :)
kika1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εγω ειμαι λιονταρι με τοξοτη και διαβαζω τα ζωδια.αμα λενε καλα πραγματα μου ανεβαζουν την ψυχολογια , αμα λενε ασχημα απλα τα αγνοω :) :) σωστος!ετσι λεω κιεγω και υστερα η ατακα "α!σορυ δεν ταιριαζουμε ζωδιακα" δεν ειναι η καλυτερη για να διωξεις καποιον? και αν επιμενει του λες: "συγνωμη αλλα αν το λενε οι πλανητες τι να κλ..σεις εσυ":mrgreen:
christiano23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 με τα ζωδια μπορεις να κανεις τρελες κουβεντες , και πανω στα ζωδια ειναι μια απο τις πιο επιτυχημενες μου ατακες. Αμα εχω βγει με γκομενα κυριλατη και δε μπορω απλα να την αρπαξω και να τη φιλησω , την ρωταω τι ζωδιο ειναι . Μετα σκυβω στο αυτι της και της ψιθυριζω εχω ακουσει οτι οι (π.χ Κριοι) φιλανε υπεροχα . Συνηθως χαμογελανε και με φιλανε αυτες... Αυτο το βελος στη φαρετρα Αυτου του τοξοτη ειναι πολυ ακονισμενο...
mstam Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγω είμαι παρθενος με ωροσκόπο αιγοκαιρο.Καποιος που ξέρει απο ζώδια μπορει να μου πει κανενα χαρακτηριστικό?
flo1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγω είμαι παρθενος με ωροσκόπο αιγοκαιρο.Καποιος που ξέρει απο ζώδια μπορει να μου πει κανενα χαρακτηριστικό? http://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?hor=5§ion=4
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 με τα ζωδια μπορεις να κανεις τρελες κουβεντες , και πανω στα ζωδια ειναι μια απο τις πιο επιτυχημενες μου ατακες.Αμα εχω βγει με γκομενα κυριλατη και δε μπορω απλα να την αρπαξω και να τη φιλησω , την ρωταω τι ζωδιο ειναι . Μετα σκυβω στο αυτι της και της ψιθυριζω εχω ακουσει οτι οι (π.χ Κριοι) φιλανε υπεροχα . Συνηθως χαμογελανε και με φιλανε αυτες... Αυτο το βελος στη φαρετρα Αυτου του τοξοτη ειναι πολυ ακονισμενο... πλακα κανεις!! πιανει αυτη η ατακα? τελικα ολοι μια δικαιολογια ψαχνουν εκεινη την αμηχανη στιγμη ε?
MariaTs. Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Επαγγελματικά: τ'άστρα σας χαμογελούν Οικονομικά: τ'άστρα σας χαμογελούν Σεξ: τ'άστρα έχουν λυθεί στα γέλια
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Επαγγελματικά: τ'άστρα σας χαμογελούνΟικονομικά: τ'άστρα σας χαμογελούν Σεξ: τ'άστρα έχουν λυθεί στα γέλια αααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαεπεσε μεσα!
christiano23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 πλακα κανεις!!πιανει αυτη η ατακα? τελικα ολοι μια δικαιολογια ψαχνουν εκεινη την αμηχανη στιγμη ε? hey!Σοβαρα μιλαω.Αυτη η ατακα δεν πιανει.Αυτη η ατακα ΠΙΑΝΕΙ(αν καταλαβαινεις τη διαφορα ) Δοκιμασε την και πες μου. Οσον αφορα την αμηχανια εχεις δικιο.Ξαναδιαβασε το μνμ μου και θα δεις οτι αναφερομαι σε κυριλατες γκομενες.Την πρωτη φορα που μου ηρθε η εμπνευση και τη χρησιμοποιησα ομολογω ειχα μια αλφα αμηχανια.Απο τοτε το εχω τελειοποιησει και τωρα πλεον ξερω την καταληξη πριν καν ανοιξω το στομα μου. Cheap shot θα μου πεις , αλλα τι να κανουμε ??? Ατακες που δουλευουν πρεπει να χρησιμοποιουνται κατα κορον :wink: :wink: :wink:
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 hey!Σοβαρα μιλαω.Αυτη η ατακα δεν πιανει.Αυτη η ατακα ΠΙΑΝΕΙ(αν καταλαβαινεις τη διαφορα )Δοκιμασε την και πες μου. Οσον αφορα την αμηχανια εχεις δικιο.Ξαναδιαβασε το μνμ μου και θα δεις οτι αναφερομαι σε κυριλατες γκομενες.Την πρωτη φορα που μου ηρθε η εμπνευση και τη χρησιμοποιησα ομολογω ειχα μια αλφα αμηχανια.Απο τοτε το εχω τελειοποιησει και τωρα πλεον ξερω την καταληξη πριν καν ανοιξω το στομα μου. Cheap shot θα μου πεις , αλλα τι να κανουμε ??? Ατακες που δουλευουν πρεπει να χρησιμοποιουνται κατα κορον :wink: :wink: :wink: hey!! εγω κοριτσακι ειμαι και δε λεω τετοια! αλλα εσενα σε κοβω τουλαχιστον επαγγελματια εως ανοιγεις και εκπαιδευτηριο καμακιου και σε συγχαιρω!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 οσοι ξερετε απο αυτα εγω που ειμαι 23 αυγουστου τι ειμαι γιατι τα μισα γραφουν λιονταρι και τα αλλα μισα παρθενος.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ε διαλεξε τι σε βολευει αναλογα και παρτο! εγω θα σε προτιμουσα λιονταρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.