Προς το περιεχόμενο

...για ζωδια εχετε μιλησει?

kika1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι γενικές όμως περιγραφές έχουν διαφορετικότητα μεταξύ τους και είναι σχετικά κοινές παντού. βέβαια στα «καθημερινά» σίγουρα έχω παρατηρήσει άλλα να λέει ο ένας άλλα ο άλλος (αντιδιαμετρικά) την ίδια μέρα.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι αν τυχει να ακουσω στην τηλ.

ή να διαβασω στα περιοδικα

τα ξεχναω επιτοπου

το μονο που θυμαμαι ειναι οτι οι

υδροχοοι ειναι τα καλυτερα ατομα

σε ολα ομως ε??

Δημοσ.

Ναι. και οι διδυμοι ειναι προδοτες. Καθε ατομο ειναι διαφορετικο, καποια βασικα χαρακτιριστικα των ζωδιον μπορεις να τα βρεις στα ατομα αλλα οχι ολα.

Δημοσ.

.................καλα μην το αναλυσουμε αλλο

μια ερωτησουλα εκανα...αναγνωριστικη!

Δημοσ.

ιχθεις με ωροσκόπο σκορπιο εδώ.....τωρα αυτο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό,

μάλλον καλο πρεπει να είναι :)

Δημοσ.
ιχθεις με ωροσκόπο σκορπιο εδώ.....τωρα αυτο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό,

μάλλον καλο πρεπει να είναι :)

εσυ για να απαντας με τοση λεπτομερεια κοριτσακι θα εισαι(???)

αντε γιατι δεν εχω πετυχει καμια αλλη ...:mrgreen:

Δημοσ.
εμμμμμ....οχι???

μου το εχει πει μια κοπελα ομως....

Ακου κοριτσακι.....

αα:oops:

λαθος...χαχαχα

αλλα επειδη οι λοιποι ανελυαν το καταποσο

μπορει να ειναι μια καλα στημενη παγιδα τα ζωδια

η και απλη αυθυποβολη κτλ

ηρθες εσυ και τα ηξερες ολα:-D

Δημοσ.

Ζυγος εγω..

Δεν πιστευω γενικα τις προβλεψεις, αν και πολλες φορες που εχω διαβασει εχουν πεσει μεσα.

Το μονο που ειναι σιγουρο για μενα ειναι οτι εχω ολα τα χαρακτηριστικα του ζωδιου μου..συμπτωση αυθυποβολη ή οχι δεν ξερω..αλλα ειμαι αντιπροσωπευτικο δειγμα ζυγου.:P

Δημοσ.

ναι αλλα εχω ακουσει οτι εχει καλους και κακιστους ζυγους

εσυ που πιστευεις ανηκεις?

Δημοσ.
ναι αλλα εχω ακουσει οτι εχει καλους και κακιστους ζυγους

εσυ που πιστευεις ανηκεις?

Τι εννοεις?Παντου υπαρχουν καλοι και κακιστοι.Δεν εχει σημασια το ζωδιο.

Πχ.οι αρνητικες ιδιοτητες του ζυγου ειναι αυτες πανω κατω..

Αναποφάσιστος, μνησίκακος. Επιπόλαιος, άστατος, ερωτόληπτος. Επηρεάζεται εύκολα. Εύπιστος, αμφιταλαντευόμενος ανάμεσα σε δύο άκρα.

Ειμαι ετσι, δεν ειμαι κακιστη ομως.:mrgreen:

Δημοσ.
Τι εννοεις?Παντου υπαρχουν καλοι και κακιστοι.Δεν εχει σημασια το ζωδιο.

Πχ.οι αρνητικες ιδιοτητες του ζυγου ειναι αυτες πανω κατω..

Αναποφάσιστος, μνησίκακος. Επιπόλαιος, άστατος, ερωτόληπτος. Επηρεάζεται εύκολα. Εύπιστος, αμφιταλαντευόμενος ανάμεσα σε δύο άκρα.

Ειμαι ετσι, δεν ειμαι κακιστη ομως.:mrgreen:

ουαου εισαι γενους θηλυκου?

ναις του μιτ γιου

δεν πρεπει να μπαινουν πολλες γυναικες εδω παντως!

με τοσα αρνητικα...εχετε και θετικα?:mrgreen:

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω την απορία πώς βγαίνει αυτός ο ωροσκόπος. Αν ξέρει κανείς και μπορεί να μας το δημοσιεύσει καλό θα είναι.

Υδροχόος είμαι, και ενώ δεν πίστευα στα ζώδια, τα τελευταία χρόνια, παρατηρώντας, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι άτομα του ίδιου ζωδίου έχουν ίδιες "βασικές" συμπεριφορές. Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ποτέ με αστρολογία γιατί μου φαίνεται ημιαπάτη, αλλά πιστεύω πως επιστημονικά έχει κάποια βάση οι άνθρωποι να επηρεάζονται από τις θέσεις των πλανητών σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Το σύμπαν ασκεί πολλές δυνάμεις πάνω μας. Πάρτε για παράδειγμα τις παλίρροιες που προκαλούνται (λόγω τις δυνάμεις της σελήνης και του ήλιου αν δεν κάνω λάθος). Απλά δίνω αυτό το παράδειγμα επειδή είναι κάτι εμφανές. Και μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε από περίπου 55% νερό...

Δημοσ.

Ο ωροσκόπος εξαρτάται από την ώρα της γεννησής σου. Κάθε δίωρο ανήκει και σε διαφορετικό ζώδιο, και βασικά δείχνει τη θέση του ηλίου την ώρα που γεννήθηκες. Υπάρχουν πίνακες αστρολογικοί γι' αυτό.

Όσον αφορά την αστρολογία είναι μια "επιστήμη" λίγο μυστικιστική λίγο αναπόδεικτη, η οποία όμως ασκείται από τα αρχαιότατα χρόνια (Σουμέριοι Βαβυλώνιοι είναι απ' τους πρώτους λαούς που υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία ύπαρξης ζωδίων και αστρολογίας) όπως και οι Κινέζοι (με άλλο σύστημα εκεί ανά χρόνο το κάθε ζώδιο).

Το σημαντικό είναι να ξέρει κάποιος οτι όλα όσα ακούει από τους αστρολόγους είναι ενδείξεις (και πιθανότητες) και όχι γεγονότα (ή πραγματικότητες) . Ακόμα όσον αφορά τις διάφορες προβλέψεις που βλέπετε/διαβάζετε από εδώ και από εκεί είναι πολύ γενικές και δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανούς συνδυασμούς αστερισμών/πλανητών κτλ που μπορεί να επηρεάζουν την πρόβλεψη για το καθένα.

Είναι ίσως ένα παραμύθι, ίσως και να είναι μια παρεξηγημένη τέχνη ή επιστήμη, το μόνο σίγουρο είναι οτι είναι αόριστη και σίγουρα δεν λέει γεγονότα όσον αφορά το μέλλον απλά πιθανότητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...