kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αντι να ρωτησεις καποιον που μολις γνωρισες το ζωδιο του, μπορεις να ρωτησεις τον ιδιο, ή κοινο σας γνωστο ποτε ειναι τα γενεθλια του. Και κανενας δεν θα μεινει μ@λ@κ@ς εκτος αν του πεις "δεν ταιριαζουν τα ζωδια μας". Επισης, οι ανθρωποι δεν χωριζουν σε 12 κατηγορίες οπως ειπε καποιος, αλλα σε 144 αφου υπαρχει και ο οροσκοπος! σωστο κιαυτο αλλα αν ειναι αγνωστος? αν με αγγιξε το αξ του? κιαπτην αλλη να ρωτουσα εδω ποτε εχετε τα γεννεθλια σας? δεν ειναι πρεπον...τσ τσ τσ Και επειδή για να έχει ενδιαφέρον μια συζήτηση για ζώδια πρέπει να ακολουθεί η ερώτηση "Τί ηλικία έχεις;", τί ηλικία έχεις; τωρα αν σου απαντησω οτι αυτο δεν το ρωτανε σε γυναικες θα ειναι σα να μη θελω να σου απαντησω γιαυτο κιεγω σου λεω οτι ειμαι οσο φαινομαι!(κλισε) :oops:
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 σωστο κιαυτοαλλα αν ειναι αγνωστος? αν με αγγιξε το αξ του? κιαπτην αλλη να ρωτουσα εδω ποτε εχετε τα γεννεθλια σας? δεν ειναι πρεπον...τσ τσ τσ τωρα αν σου απαντησω οτι αυτο δεν το ρωτανε σε γυναικες θα ειναι σα να μη θελω να σου απαντησω γιαυτο κιεγω σου λεω οτι ειμαι οσο φαινομαι!(κλισε) :oops: Πππφφφ... Γυναίκες...
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Και επειδή για να έχει ενδιαφέρον μια συζήτηση για ζώδια πρέπει να ακολουθεί η ερώτηση "Τί ηλικία έχεις;", τί ηλικία έχεις; τωρα αν σου απαντησω οτι αυτο δεν το ρωτανε σε γυναικεςθα ειναι σα να μη θελω να σου απαντησω αλλα αν ειναι αγνωστος?αν με αγγιξε το αξ του? Τώρα αν σου απαντήσω ότι από την αναφορά στο TV spot με τα bold προδόθηκες στο περίπου μόνη σου...; :twisted:
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τώρα αν σου απαντήσω ότι από την αναφορά στο TV spot με τα bold προδόθηκες στο περίπου μόνη σου...; :twisted: εσυ τελικα εισαι και εξυπνος απο εξυπνακιας?:twisted: χαχαχαχα
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 public flirting on the stage... τα αγγλικα διαγραφονται λεει ο αντμιν!:twisted:
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 τα αγγλικα διαγραφονται λεει ο αντμιν!:twisted: Τα greeklish βρε, όχι τα αγγλικά.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εγώ είμαι πιγκουίνος,γεννημένος στις 31 Φεβρουαρίου...
Fidelio Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 τωρα να πω οτι το καταλαβα?:oops: απτην αλλη εγω συνεχεια αυτο τους ρωταω για τη μαθηματικοποιηση της ηθικης ντε... αλλα ακομη να παρω απαντηση!:| εμ , αυτό σου λέω και εγώ, συζήτηση για τα άστρα λοιπον για μαντζουνια, καφετζούδες, για την...έκτη αίσθηση ! ...
leuko Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ρε μηπως τελικα να ρωταμε τους ανδρες τι ζωδιο ειναι αλλα πλαγιως?τελικα μου φαινεται οτι τον κρυφοδιαβαζουν τον αστρολογο ήξερα μία που είχε κόλπο. (ρωτούσε τα γενέθλια)
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ήξερα μία που είχε κόλπο. Όλες οι κοπέλες που ξέρω έχουν.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 αυτο το κολημα που εχουν οι κοπελες με τα ζωδια δεν το εχω καταλαβει ποτε. αν και θεωρω γελοια ολη την φαση με τα ζωδια η πλακα ειναι οτι μερικα χαρακτηριστικα του ζωδιου στεκουν μερικες φορες. τωρα πως γινετε αυτο μαλλον θεμα στατιστικης θα ειναι η κατι τετοιο. μπορει να ειναι και ανθυποβολη υποσυνειδητη.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 παππου εγραψες για αλλη μια φορα... :mrgreen: τωρα πως γινετε αυτο μαλλον θεμα στατιστικης θα ειναι η κατι τετοιο. μπορει να ειναι και ανθυποβολη υποσυνειδητη. Βασίζονται καθαρά στον παράγοντα τύχη. Βάζουν "μια απ'όλα" στις προβλέψεις τους για το κάθε ζώδιο. Δηλαδή,βάζουν μερικά θετικά,βάζουν μερικά αρνητικά,και κάποιο πάντα θα συμπίπτει με τη δική σου κατάσταση. Βέβαια,είναι αδύνατο όλοι οι υδροχόοι να θέλουν να βάψουν το σπίτι τους αυτήν την περίοδο όπως άφησε να εννοηθεί η Λίτσα Αέρα Πατέρα σε πρόσφατη πρόβλεψή της την οποία έτυχε να ακούσω κατα την ώρα του πρωινού μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.