parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 :-| τελικα μας ειπες τι ζωδιο εισαι? εγω επισης δηλωνω εξυπνακιας (πως ειναι το θηλυκο του..?) παντουυυυυυ Σκορπιός. Είναι καλό ή κακό;
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Σκορπιός. Είναι καλό ή κακό; χαχαχαχαχα κατσε λιγο να σκεφτω... εμ,,,ΔΞ/ΔΑ νομιζω ειναι ερωτηση παγιδα!:roll:
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Όχι, μη φοβάσαι! Πίσω από μία οθόνη κι ένα πληκτρολόγιο άντρες/γυναίκες μπορούν εξίσου να κάνουν τον εξυπνάκια, το φαινόμενο δε θα εκλείψει ποτέ :p ... Τώρα, για τα ζώδια, επειδή είναι προσωπική μου στάση και στο θέμα των θρησκειών (στο μυαλό μου εντάσσονται περίπου στην ίδια κατηγορία), προσπαθώ να την εφαρμόζω κι εδώ: Δεν χλευάζω και δεν επιτίθεμαι πλέον σε άτομα για πιστεύω τέτοιας φύσεως. Δε προβληματίζομαι περισσότερο από όσο θα 'πρεπε, όταν συμβαίνει άτομο του περιβάλλοντός μου να ασχολείται με τα ζώδια. Με στενοχωρεί όταν αυτό γίνεται βασικό κριτήριο στην εξαγωγή δείκτη χνωτο-ταιριάσματος... Μου αρέσεις. Ταιριάζουμαι ζωδιακά; Μόνο που είμαι κι εγώ αγοράκι και ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα.
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μου αρέσεις. Ταιριάζουμαι ζωδιακά; Μόνο που είμαι κι εγώ αγοράκι και ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα. αντε βρε αγαπη να υπαρχει και ολα ξεπερνιουνται!
Fidelio Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το πιο ξενερωτικό που μπορεί να σε ρωτήσει γυναίκα, πάντως, στην αρχή της γνωριμίας, είναι "τι ζώδιο είσαι". Έλεος! ..ξενερώνει ,αλλά κάνει τα πράγματα πιο ευκολα αν .."χρειαστεί" !
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ..ξενερώνει ,αλλά κάνει τα πράγματα πιο ευκολα αν .."χρειαστεί" ! :( :( τωρα αυτο γιατι δεν το καταλαβα?
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μου αρέσεις. Ταιριάζουμαι ζωδιακά; Μόνο που είμαι κι εγώ αγοράκι και ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα. Ναι, δυστυχώς δε θα μπορέσω. Σε παραπέμπω και στο avatar μου, για να καταλάβεις το μέγεθος της αντρίλας. Ως γνωστόν ο Al είναι Καρκίνος, δηλαδή αδελφό ζώδιο του Νερού...
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 αααααααααα εσυ τελικα ξερεις πολλα! Είπαμε, και εξυπνάκιας και Σκορπιός!
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Είπαμε, και εξυπνάκιας και Σκορπιός! ρε μηπως τελικα να ρωταμε τους ανδρες τι ζωδιο ειναι αλλα πλαγιως? τελικα μου φαινεται οτι τον κρυφοδιαβαζουν τον αστρολογο
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 αντε βρε αγαπη να υπαρχει και ολα ξεπερνιουνται! Μαζέεεεεψου... Μας βλέπουνε... Ναι, δυστυχώς δε θα μπορέσω. Σε παραπέμπω και στο avatar μου, για να καταλάβεις το μέγεθος της αντρίλας. Ως γνωστόν ο Al είναι Καρκίνος, δηλαδή αδελφό ζώδιο του Νερού... Γιατί ρε γ@μώτο... Κι άλλη χυλόπιττα μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν θα το αντέξω...
Fidelio Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 :( :( τωρα αυτο γιατι δεν το καταλαβα? Για ποιο θέμα είναι πιο εύκολο να μηλήσεις όταν θέλεις ένα γκόμενο; Για την αστρολογία ή για τον ωφελησμό και την μαθηματηκοποίηση της ηθικής; Χμμ... εδώ που τα λέμε το δεύτερο μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτα γέλια ανέκαθεν αφροδισιακό με κανα δυο large-μπύρες όμως και την βαβούρα μιας βραδυνής μάζωξης σε κανα παραλιακό στέκι ...
kika1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Για ποιο θέμα είναι πιο εύκολο να μηλήσεις όταν θέλεις ένα γκόμενο; Για την αστρολογία ή για τον ωφελησμό και την μαθηματηκοποίηση της ηθικής;Χμμ... εδώ που τα λέμε το δεύτερο μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτα γέλια ανέκαθεν αφροδισιακό με κανα δυο large-μπύρες όμως και την βαβούρα μιας βραδυνής μάζωξης σε κανα παραλιακό στέκι ... τωρα να πω οτι το καταλαβα?:oops: απτην αλλη εγω συνεχεια αυτο τους ρωταω για τη μαθηματικοποιηση της ηθικης ντε... αλλα ακομη να παρω απαντηση!:|
Bspus Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αντι να ρωτησεις καποιον που μολις γνωρισες το ζωδιο του, μπορεις να ρωτησεις τον ιδιο, ή κοινο σας γνωστο ποτε ειναι τα γενεθλια του. Και κανενας δεν θα μεινει μ@λ@κ@ς εκτος αν του πεις "δεν ταιριαζουν τα ζωδια μας". Επισης, οι ανθρωποι δεν χωριζουν σε 12 κατηγορίες οπως ειπε καποιος, αλλα σε 144 αφου υπαρχει και ο οροσκοπος! Δεν ασχολουμαι ουτε πιστευω στα ζωδια, αλλα πρεπει να πω οτι μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι σε καποια πραγματα πεφτουν μεσα σε σημειο περα απο τυχον στατιστικα σφαλματα. Δεν εννοω βεβαια τις εβδομαδιαιες προβλεψεις στα περιοδικα η οτιδηποτε εχει να κανει με μελλοντολογια, αλλα καποια βασικα χαρακτηριστικα των ανθρωπων. Για παράδειγμα, εγω ειμαι σκορπιος και εχω παρατηρησει αρκετα κοινα σημεια στο χαρακτηρα μου με οσους αλλους σκορπιους εχω γνωρίσει
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 τωρα να πω οτι το καταλαβα?:oops: απτην αλλη εγω συνεχεια αυτο τους ρωταω για τη μαθηματικοποιηση της ηθικης ντε... αλλα ακομη να παρω απαντηση!:| Και επειδή για να έχει ενδιαφέρον μια συζήτηση για ζώδια πρέπει να ακολουθεί η ερώτηση "Τί ηλικία έχεις;", τί ηλικία έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.