Προς το περιεχόμενο

...για ζωδια εχετε μιλησει?

kika1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ζωδιο ειστε?

ποιο κυριαρχει στο φορουμ?

ποιο κανει καλυτερο μπλα μπλα?

δηλωνω χωρις φοβο υδροχοος:oops:

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

«στο πάτο τα ζ..

όχι ντάξει. καλά είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτά τα «καθημερινά» κοροϊδεύουν το κόσμο και τον κάνουν πρόβατο και τον πηγαίνουν πίσω. π.χ. «μη κάνεις αυτό σήμερα», «μη το κάνεις αύριο, δεν έχεις πολύ ενέργεια».

όχι, κάντο τώρα.

οι «περιγραφές» τώρα, ίσως να' χουν μια δόση αλήθειας, π.χ. πετάχτηκε ένας κριός από πάνω στα πρώτα-πρώτα reply. κλασικό στη περιγραφή κριών.

από την άλλη υπάρχει η εξής θεωρία, όπως σου φέρονται έτσι ίσως γίνεις. οπότε αν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού λέει «α, αυτός είναι <ζώδιο>» τότε ίσως γίνει εμμέσως όπως τον περιμένουν χωρίς ο ίδιος να πιστεύει τίποτα από αυτά.

από την άλλη ίσως να έχουν όντως δόση αλήθειας :ο

Δημοσ.
«στο πάτο τα ζ..

LOL :mrgreen:

οι «περιγραφές» τώρα, ίσως να' χουν μια δόση αλήθειας, π.χ. πετάχτηκε ένας κριός από πάνω στα πρώτα-πρώτα reply. κλασικό στη περιγραφή κριών.

Λες? Μπα, δεν νομιζω να ηταν κατι ιδιαιτερο, απλα ετυχε και ανοιξα το insomnia με το που ανοιξε το τοπικ. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με ζωδια.

Δημοσ.

Προσωπικα για μενα βοηθαει μερικα στενομυαλα ατομα για να βαλουν ταμπελες σε αλλους. Θυμαμαι στο πρωτο εξαμηνο μια κοπελα ετσι εκανε τις φιλιες τις. Αντι να ρωτισει ξερω γω πρωτα πως σε λενε και μετα απο που εισαι αυτη ρωταγε πως σε λενε και τι ζωδιο εισαι. Μετο που εκανε αυτο σε μενα και μου λεει "Ααα..., Σκορπιος εισαι εε. Δεν ταιριαζουν τα ζωδια μας" μιλαμε εμεινα μ$&%κας. Καταλαβα οτι ειναι πολυ ηλιθιο το κοριτσι. Αλλα εχει και την πλακα του οταν συζητας με φιλους περι ζωδιων ή και γενικα με ατομα που δεν ασχολουνται με τετοιο τροπο. Ομολογω παντος οτι εχω διαβασει για το ζωδιο μου.

Δημοσ.

Σκορπιος ειμαι.Σχετικα με τις "ταμπελες" δεν τις πολυπιστευω αλλα σε πολλους ανθρωπους ισχυουν.οσον αφορα τις καθημερινες/εβδομαδιαιες/μηνιαιες/ετησιες προβλεψεις ουτε κατα διανοια.αν πεσει κανα περιοδικο στα χερια μου με ζωδια και ειμαι με παρεα συνηθιζω να διαβαζω με στομφο τις προβλεψεις για τα ζωδια του καθενος! μιλαμε για πολυ γελιο!

Δημοσ.

Μεγάλη απάτη τα ζώδια, και η αστρολογία επίσης, που αυτοί που την ασκούν την θεωρούν και επιστήμη!!!

Αφελείς όσοι τα πιστεύουν, και το όλο σκηνικό είναι γέννημα της ανθρώπινης περιέργειας να θέλει να μάθει το μέλλον...Στην ίδια κατηγορία ανήκουν τα μέντιουμ, χαρτομάντεις και κάθε είδους "μελλοντολόγοι" ..

Δημοσ.
Τι ζώδιο είμαι;Εχινόκοκκος...πειράζει;

Πάντος το καλύτερο μπλά-μπλά το κάνουν το troll-άκια

Lol.gif

Δημοσ.
Εγω δηλωνω κριος, αλλα δεν ασχολουμαι με ζωδια. :)

ακριβώς το ίδιο....

Πως ασχολήστε με αυτές τις μπούρδες αναρωτιέμε... (φιλικα πάντα :) )

Υ.Γ. και επειδή τα ζώδια αφορούν προβλέψεις για το μέλλον... Αναρωτιέμε για ακόμη μια φορά, γιατί κάποιος να θέλει να μάθει το μέλλον? ακόμη και εάν (λέμε τώρα) οι προβλέψεις είναι σωστές... Θα σου κάνει καλό να ξέρεις οτι άυριο θα χάσεις τη δουλειά σου, ή ότι θα σε πατίσει ο τραίνο? :?

Δημοσ.

Ε όχι, αλλά αν ξέρεις ότι θα θα γνωρίσεις μια θεά γκόμενα που θα σε θέλει, κάνεις μπάνιο!:-D

Παρεμπιπτόντως, για τις γενικές περιγραφές, υπάρχει και το φαινόμενο Φόρερ (http://www.skepdic.gr/Entries/Fi/forer.htm). Αυτός ο τύπος έδωσε μια περιγραφή προσωπικότητας σε φοιτητές του, χρησιμοποιώντας τις γενικότητες που γράφουν συνήθως οι αστρολόγοι και είδε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των φοιτητών τη θεώρησε αντιπροσωπευτική για τον εαυτό τους. Το πιο ξενερωτικό που μπορεί να σε ρωτήσει γυναίκα, πάντως, στην αρχή της γνωριμίας, είναι "τι ζώδιο είσαι". Έλεος!

Δημοσ.

Ταύρος αλλά τα ζώδια είναι μια τεράστια απάτη.Ειναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος οτι αν είχε γεννηθεί 5 μέρες νωρίτερα ή αργότερα και ήταν άλλο ζώδιο θα είχε και διαφορετκό χαρακτήρα?Δυστυχώς άλλα πράγματα πολλύ πιο σύνθετα καθορίζουν τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...