petsisx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 παιδια μολις πειρα εναν καινουργιο υπολογιστη αλλα εβαλα τα windows xp sp2 αλλα δεν μου αναγνωριζει τα εξεις pci device, ελεγκτης διαυλου SM,συσκευη γεφυρας pci.παταω να βρει drivers αλλα τιποτα.κανεισ καμια ιδεα?ευχαριστω μηπως φταει κατι στην μητρικη?(asus m2n-e)
petsisx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ναι αλλα γιατι εχει καποιο προβλημα χτες τον πηρα απο το πλαισιο
andreaslfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Σου δώσανε το cd της μητρικής από εκεί που το αγόρασες τον υπολογιστή? Αν ναι, βάλτο και εγκατέστησε αυτό που λέει για chipset της μητρικής που έχεις. Αν όχι ζήτατο από το μαγαζί που αγόρασες τον υπολογιστή ή κατέβασέ το από το site της asus ( www.asus.com.tw ).
petsisx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν μου το δωσανε οι αλητεσ μονο τις γραφικων μου δωσανε...
kostas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Γιατι να τους κατεβασει, ξερει ποιας μητρικης θα ειναι οι οδηγοι? ποιος τυπος? θα πρεπει με την αποδειξη αγορας,να τους ζητησει.
petsisx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 βασικα μπορεισ να μου πεισ τι ακριβωσ να κατεβασω γιατι δεν εχω ιδεα μ2ν-ε εχω λει ακριβως asus m2n-e(am2,ddr2)
andreaslfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Για το chipset θα κατεβάσεις αυτό http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM2/M2N-SLI%20Deluxe/Chipset_32bit_V919.zip αυτό θα έχει μέσα και τους drivers για την κάρτα δικτύου. Αν θα δουλέψεις τον ήχο από την onboard κάρτα ήχου θα κατεβάσεις από την asus το http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/SoundMAX_Audio_V51016110_32bit.zip
petsisx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ευχαριστω φιλε θα τα κατεβασω και αντε ο θεος βοηθος.Μου φαγαν το σι ντι και τα νευρα μ εχουν τσιτωσει...
aspirin Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 σιγά το cd ρε φίλε. Άχρηστα είναι αφού θα αναγκαστείς να κατεβάσεις κάποια ανανεωμένη έκδοση
andreaslfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτά που θα κατεβάσεις, εξάλλου θα είναι και ποιο νέοι drivers από αυτούς που θα έχει το cd. Πάντως με την απόδειξη να πας να απαιτήσεις το cd. Δεν μπορούν να μην στο δώσουν.
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Aπό προσωπική εμπειρία σου λέω ότι έναν κ....λο driver για μία Asus μητρική τον βρήκα μόνο σε cd της Asus. Όσο για τον "ελεγκτης διαυλου SM" είχα το ίδιο πρόβλημα σε αρκετά pc στα οποία δεν είχα τα cd με τους drivers. Αν έχεις κανέναν γνωστό με μητρική Asus όχι απαραίτητα ίδια δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάτι ξεκάρφωτους που έχει (όχι κάρτα ήχου, VGA, LAN κατι άλλα)
andreaslfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Aπό προσωπική εμπειρία σου λέω ότι έναν κ....λο driver για μία Asus μητρική τον βρήκα μόνο σε cd της Asus. Όσο για τον "ελεγκτης διαυλου SM" είχα το ίδιο πρόβλημα σε αρκετά pc στα οποία δεν είχα τα cd με τους drivers.... Μπορεί όμως εδώ ο φίλος petsisx, σαν backup λύση, να κατεβάσει τους drivers από την nvidia, οι οποίοι έχουν τον "ελεγκτή διαύλου SM", αν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf5_win2k_9.16.html
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Σίγουρα το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να κατεβάσει ότι drivers βρει για της συσκευές του. Απλός το λέω γιατί εγώ έναν driver για μία συσκευή που μου την έβγαζε άγνωστη αλλά ήταν τελικά "Ελεγκτής διασύνδεσης LPC Intel® 82801FB - 2640" δεν βρήκα driver (που να δουλεύει) στο internet παρά μόνο από cd της Asus.
petsisx Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 αν δεν βαλω τιποτα απο αυτα θα παρουσιαστει καποια δυσλειτουργια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.