Προς το περιεχόμενο

προγραμμα εισαγωγης mp3 σε mp3player

dll.hal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

εχω ενα sony mp3 player :http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=851787

δημιουργω φακελλους με διαφορες ονομασιες πχ latin και βαζω μεσα mp3 απο διαφορα cd ,που εχω στον σκληρο(κατεβασμενα).

και με το προγραμμα ομως(sonicstage),που υπηρχε στο cd εγκαταστασης,αλλα και με αλλα προγραμματα πχ mediamonkey gold,οταν κανω την μεταφορα,δεν παρουσιαζεται ο φακελλος στο mp3 player,οπως τον δημιουργησα...:evil: :evil: :evil:

φαινονται διαφοροι φακελλοι,οι περισσοτεροι με ονομασια της σελιδας που εχω παρει mp3, πχ http://www.pppppppp.com,οι οποιοι περιεχουν μερικα τραγουδια ,ενω σε αλλες περιπτωσεις τα τραγουδια ειναι μονα τους...:confused: :confused: :confused:

ενα μπαχαλο δηλαδη.δεν ξερεις σε ποιον φακελλο ειναι τι...:confused: :confused: :confused:

πως μπορω να κανω τους φακελλους να φαινονται στο player,οπως ακριβως τους δημιουργω στο pc?:( :( :( :(

θα μου λυνατε τα χερια βρε παιδια ,αν με βοηθησετε...

ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο οτι ξερω τα σονυ, μονο με το δικο τους ελλατωματικο (σε εμενα δεν εκανε καν install και εγω το πουλησα :P) software λειτουργουν......

Απο οτι θυμαμαι ομως ο real player τα υποστηριζει, ο μονος που βρηκα για sony. (αν και μιλαμε για ενα χρονο πριν, ριξε μια ματια).

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι ομως ο real player τα υποστηριζει, ο μονος που βρηκα για sony. (αν και μιλαμε για ενα χρονο πριν, ριξε μια ματια).

δηλ,τι να κανω με τον real player?

Δημοσ.

Το κατεβαζεις, του περνας το καταλληλο plug in και απο εκει περνας τη μουσικη σου,ισως να εχεις καλυτερα αποτελεσματα στην οργανωση του player σου.

Δημοσ.

To oποιο οταν το ειχα βαλει το real player πριν ενα χρονο, κατεβασε απο τη σελιδα του στα player support. Soory καταλαβαινω οτι δε βοηθησα ουσιαστικα, αλλα εχει περασει καιρος, το ειπα και στο πρωτο μηνυμα μου.

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το SanDisk sansa e250. Με drag δε μεταφέρονται όλα τα αρχεία. Το cd εγκατάστασης είχε το Rhapsody το οποίο μου τα μεταφέρει πλέον 1 χαρά. Αν μπορείς βρες το να το κατεβάσεις.

Δημοσ.
me to media player 11 h me to winamp den douleuei?

με ολα τα προγραμματα τα παιρνει ,αλλα δεν τα παιζει....

τα βλεπει δηλαδη σαν usb flash,αλλα οχι σαν mp3 player..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...