TrAd3MaN Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Καλησπέρα έχω μια ταινία και έχει κινέζικους υπότιτλους!!!Πως θα του εξαφανίσω????
vaso7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Και εγώ έτσι την είχα πατήσει με το 24. Απλά αγνοησέ τους. Τώρα αν θες να βάλεις δικούς σου από πάνω τότε είναι πρόβλημα.
apostolos2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Eukeria na matheis kinezika loooolll....re file poli kalo.mou aresei o tropos pou skefteste edo...lololooooll
kostas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Στο τευχος του PC WORLD που κυκλοφορει,γραφει σχετικες λυσεις,και υποδεικυνει το FFDShow και τον Media Player Classic.
kastel Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Στο τευχος του PC WORLD που κυκλοφορει,γραφει σχετικες λυσεις,και υποδεικυνει το FFDShow και τον Media Player Classic. Χλωμό. Καλησπέρα έχω μια ταινία και έχει κινέζικους υπότιτλους!!!Πως θα του εξαφανίσω???? Υπάρχει λύση με το VirtualDub αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα βρες άλλο αρχείο.
TrAd3MaN Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Όταν λες λύση εννοείς τον subtitle remover που θέλει γύρω στις 4 ώρες?Αν αυτο ενοείς το δοκίμασα (χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις ,γιατί δεν ξέρω) αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Η ταινία είναι το The_Amazing_Spiderman_1977 και που θα το ξαναβρώ???
kastel Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Κανείς????kastel καμιά βοήθεια???? Έχεις PM λόγο μεγέθους του post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.