Προς το περιεχόμενο

Nokia 6300 ή E50

Steve_g7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν θες ενα κινητο για φωτο,video,ΟΘΟΝΗ τοτε 6300...

Το Ε-50 ειναι ενα επαγγελματικο εργαλειο με μεγαλου του ατου το λογισμικο του Symbian v9.1 στο οποιο μπορεις να κανεις κυριολεκτικα παπαδες...

Εγω προσωπικα απο την ημερα που επιασα στα χερια μου κινητο Symbian δεν το αλλαζω με τιποτα...

Δημοσ.
Aν θες ενα κινητο για φωτο,video,ΟΘΟΝΗ τοτε 6300...

Το Ε-50 ειναι ενα επαγγελματικο εργαλειο με μεγαλου του ατου το λογισμικο του Symbian v9.1 στο οποιο μπορεις να κανεις κυριολεκτικα παπαδες...

Εγω προσωπικα απο την ημερα που επιασα στα χερια μου κινητο Symbian δεν το αλλαζω με τιποτα...

Ρε παιδια διαβαζω Symbian και Symbian σε διαφορα post,τι ειναι αυτο επιτελους?

Δεν μπορω να καταλάβω ακριβως,ειναι απλα κατι σαν λειτουργικο του κινητου που απλα μπορεις να περασεις οτι προγραμμα θελεις κλπ κλπ?

Ασχετος απο κινητα αλλα βρισκομαι σε αναζητηση αυτην την στιγμη!Και ειμουνα στις ιδιες επιλογες.Νοκια 6300 ή Ε50

Δεν ξερω τι παει να πει Symbian και εαν πρεπει να επηρεαστώ απο αυτο για την αγορα μου!

Μπορει καποιος να παραθεσει ενα παραδειγμα με το πως θα μπορουσα να εκμεταλευτώ το Symbian?Δλδ τι "παπαδες"(οπως λεει ο απο πάνω) μπορει να κανει?

Δημοσ.

Βασικα βαζεις διαφορες εφαρμογες που κυκλοφορουν για αυτην την πλατφορμα οπως ειναι messengers κατι σαν office κλτ. Το θεμα ειναι οτι κολαει πιο πολλες φορες το κινιτο απο αλλα κινιτα που δεν τρεχουν symbian 60

Τελικα θα προτιμησω το 6300 λογο αυτονομιας , καμερας και οθονης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...