Προς το περιεχόμενο

Καινούριες RAM

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά θα πάρω 2 τέτοιες

Αλλά μία τωρα και μία απο εβδομάδα!!Και από ότι είπατε θα λειτουργήσουν σε dual channel αφού είναι ίδιας χωρητικότητας και timing!

edit: Αυτό λέει κάτι μαζί με αυτόαυτό)

Τα coolerakia που λες ουσιαστικά δεν θα σου χρειαστούν αφού δε θα κάνεις overclocking και μάλιστα με CL4 που έχει η kingston σου (μιλάω για Corsair και OCZ που τα χρησιμοποιούν σε ποιο ακριβές και ποιοτικές λύσεις για πραγματικό ξεζούμισμα...) Όσο για τα πρώτα heatsink φυσικά και θα κάνουν δουλειά (μην υποτιμάς την τιμή τους) αφού είναι ψύκτρες (κουβερτούλες) που θα βοηθήσουν στις χαμηλότερες θερμοκρασίες και στο μέχρι ένα επιτρεπτό βαθμό overclocking... :wink: :-D

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε george_o/c καλές οι corsair και οι OCZ αλλά ακριβούτσικες!!Η kingstone που είπα μια χαρά δεν είναι?Δλδ αν θέλω να κάνω o/c στο μάλλον δεν κάνουν (έστω και με την χρήση ανεμιστήρα αν το πρόβλημα είναι η ζέστη)?

Πείτε μου το γρηγορότερο να τις παραγγείλω!

Δημοσ.

Kingston καλές και αξιόπιστες, μέχρι και ένα σημείο overclocking (προσωπική εμπειρία) αγόρασέ τις. Αν θες όμως πιο πολύ clockarisma πάρε Crucial... αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες υπερχρονισμού

Δημοσ.
Θα πάρω τις Crucial αφού έχουν μόνο 6ευρώ διαφορά από τις Kingstone

Η ψύκτρα κάνει και για DDR2?

Oi Crucial den einai ka8olou asximes san mnimes, alla to 70% tou kosmou perni kingston(sorry an eimai ipervolikos:-D )

oi psikres enoite oti kanoun, partes xwris fovo k pa8os.

Oso gia O/c 8a sou sinistousa na diavaseis arketa site oste na to kaneis kala...

Δημοσ.
Oi Crucial den einai ka8olou asximes san mnimes, alla to 70% tou kosmou perni kingston(sorry an eimai ipervolikos:-D )

oi psikres enoite oti kanoun, partes xwris fovo k pa8os.

Oso gia O/c 8a sou sinistousa na diavaseis arketa site oste na to kaneis kala...

1)Δεν νομίζω το 70% του κόσμου να παίρνει Kinston, απλά Οκ έχουν καλό όνομα αλλά μέχρι εκεί (υπάρχουν και πολλοί άλλοι κατασκευαστές που κατασκευάζουν ποιοτικές μνήμες (Supertalent, Crucial, Mushkin, OCZ, Corsair).

2)απευθύνομαι και στον pagratio, όχι οι ψύκτρες δεν κάνουν καθώς το λέει καθαρά υποστηρίζουν μόνο DDR, ή DDR SDRAM και όχι DDR2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...