meletis_m Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αυτό με το χάρτη δεν ξέρω καν τη είναι Για περιγραψε λίγο τη είναι αυτό .ένα στην πόλη σε μικρές αποστάσεις ούτε κάνω βάζω αέριο . μόνο αν βγω εκτός πόλης. Να στο τεκμηριωσω τεχνικά δεν ξέρω. Προσωπικά σε εμένα σύνδεσε τον υπολογιστή του με USB στην φίσα του εγκέφαλου του υγραερίου , και οδηγούσα ο ίδιος. Το βγάλαμε σε αυτοκινητοδρομο και μου έλεγε αναλόγως τη ταχυτητα να πατάω-αφήνω το γκάζι. Αυτην την ωρα πληκτρολογουσε στον υπολογιστή. Ρυθμισε δηλαδή ποσο υγράεριο χρειαζεται σε συγκεκριμένες στροφές να μην ειναι ουτε φτωχο ουτε πλούσιο, οσο πρέπει. Η διαδικασία σε εμένα κράτησε 40-50 λεπτά. Απο τότε μόνο αλλαγές στα φίλτρα κανω, και σε 1 χρόνο εχω κανει 52.000 χιλιομετρα με υγραέριο. Δέν ξέρω εάν σε εσένα αλλάζει κατι λογω οτι είναι μοντέλο 1998. Εμένα είναι 2003 και έχει θυρα OBD Δεν γυρίζει αυτόματα σε εσένα να γυρίζει υγραέριο οταν το νερό του κινητήρα περάσει τους 35 βαθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τη να πω εγώ δεν έκαναττίποτα . αυτός ου είπε το έβγαλε περιφερειακό. Τώρα τη έκανε τη όχι δεν ξέρω. Απλά πήγα το πήρα τα χαρτιά όλα έτοιμα. Έδωσα 700 και έφυγα. Είναι συνεργείο που έχει και κτεο και τα έκανε όλα σε αυτόν. Μου είπε αλλά φίλτρα αλλαγή στα 15000 και κάθε 50000 ρύθμιση τις βαλβίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τη να πω εγώ δεν έκαναττίποτα . αυτός ου είπε το έβγαλε περιφερειακό. Τώρα τη έκανε τη όχι δεν ξέρω. Απλά πήγα το πήρα τα χαρτιά όλα έτοιμα. Έδωσα 700 και έφυγα. Είναι συνεργείο που έχει και κτεο και τα έκανε όλα σε αυτόν. Μου είπε αλλά φίλτρα αλλαγή στα 15000 και κάθε 50000 ρύθμιση τις βαλβίδες Εαν δεν έχεις πρόβλημα , τότε θα το εχει φτιάξει σωστά. Για τα φιλτρα τοτε τα αλλάζω και εγω. Βαλβίδες εγω κοιτάζω ανα 35.000-40.000 χιλιόμετρα και μπουζί αλλάζω ανα 20.000 χλμ. Να ξερεις σημαντικο ρολο στο υγραεριο ειναι να ειναι καθαρο το φίλτρο αέρα. Εγω προσωπικά το καθαριζω μονος μου ανα 10.000χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ενα πράγμα που παρατήρησα αν και είνια πολύ αρχή ακόμα είναι η κατανάλωση. είχε βάλει 20 ευρώ για να κάνει δοκιμές και τώρα είναι στα 160 κμ με lpg και είναι στο κόκκινο λαμπάκι. κάπως γρήγορα δεν τελείωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ενα πράγμα που παρατήρησα αν και είνια πολύ αρχή ακόμα είναι η κατανάλωση. είχε βάλει 20 ευρώ για να κάνει δοκιμές και τώρα είναι στα 160 κμ με lpg και είναι στο κόκκινο λαμπάκι. κάπως γρήγορα δεν τελείωσε; Μην δινεις καμμια σημασια στα λαμπακια . Δεν υπαρχει συστημα να ειναι αξιοπιστα . Εμενα μεχρι τα 240 χλμ ειναι αναμενα ολα και μετα σβηνουν και γυριζει βενζινη . Στου γιου μου σβηνουν πολυ γρηγορα τα 3 λαμακια και το αλλο κραταει πανω απο 200χλμ Μονο αν μηδενιζεις σε καθε γεμισμα και ξερεις ποσα χλμ περιπου βγαζει παντα στο περιπου μπορεις να κανεις υπολογισμο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ενα πράγμα που παρατήρησα αν και είνια πολύ αρχή ακόμα είναι η κατανάλωση. είχε βάλει 20 ευρώ για να κάνει δοκιμές και τώρα είναι στα 160 κμ με lpg και είναι στο κόκκινο λαμπάκι. κάπως γρήγορα δεν τελείωσε; Στο ρυθμίζει, αλλά τα λαμπάκια ειναι αναξιόπιστα. Θα το πάς βάσει χιλιομέτρων. Γέμισε το και μέτρησε κατανάλωση, να ξανα γεμίσεις ομως ξανά απο το ιδιο πρατήριο. Παντως εμένα το κόκκινο λαμπάκι βγαζει ακριβως 150 χιλιομετρα μετά γυρνάει σε βενζινή. Και προσοχή να μην αφήνουν οι πρατηριουχοι την αντλια οταν γεμίζει να δινει συνεχως. Εγω γεμιζω με 38 ευρώ , ομως παντα βαζω 35 ευρω. Εαν το αφήνουν υπαρχει πιθανοτητα να σου χαλάσει η πολυβαλβιδα. Μου το ειπε στην αρχή συνάδελφος με υγραέριο που το συνάντησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σε συζητηση σε facebook για υγρεριο εγκαταστατης ειχε πει οτι αξιοπιστο συστημα για τα λαμπακια θα κοστιζε 500 ευρω οποτε... https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/ Για οσους εχουν φατσοβιβλιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Επειδη τα λαμπακια ειναι οτι να 'ναι, ακομη και το ιδιο συστημα να βαλεις και σε ιδιο αυτοκινητο και με το ιδιο εγκατασταστατη σε διαφορετικα επιπεδα καυσιμου θα σβηνουν. Η μονη λυση για να ξερεις τι σου γινεται ειναι καθε φορα να γεμίζεις πληρως και να μηδενιζεις τον χιλιομετρητη του αυτοκινητου. Επισης πρέπει να δεις ποση ειναι η αυτονομια μεχρι να γυρισει σε βενζινη. Μετα, κατα το διαστημα μεχρι να αδειασει εντελως η δεξαμενη σημειωνεις στα ποσα χιλιομεντρα σβηνει το καθε λαμπακι.,το κανεις αυτο 2-3 φορες για επιβεβαιωση και μετα εισαι οκ. Σε εμενα αναλογα αν κινουμαι πολη ή εθνικη σβηνουν τα λαμπακια περιπου ως εξης το 1ο στα 70-100, το 2ο στα 150-200, το 3ο στα 250-300 το 4ο αρχιζει να αναβοσβηνει στα 350-400 και γυριζει σε βενζινη στα 440-520.... Επισης το ποσο θα γεμισει η δεξαμενη παιζει ρολο αν τυχον υπαρχει κλιση στο εδαφος ή τι πιεση εχει η αντλια, οποτε ανα δειτε οτι μπηκαν και κανα δύο λιτρα παραπανω απο το συνηθισμενο μην βιαστειτε να πειτε οτι σας κλεβει ο βενζινας, απλα στην προκειμενη περιπτωση θα πρεπει να βγαλεται και καποια χιλιομετρα παραπανω και το 1ο λαμπακι να σβησει λιγο αργοτερα απο οτι σβηνει συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλοτάξιδο , τη ρυθμιση για το χάρτη ελπίζω να στην έκανε σε πορεία και οχι με στασιμο το αμάξι σε ρελαντι. Να δεί σε ολο το φάσμα στροφων τι ζητάει το αμάξι. Εγω προσωπικά στο Lovato το εχω ρυθμισει να ψεκάζει βενζίνη μετά τις 3300. Σε 1 χρόνο εχω κανει 52.000χλμ. Ανα 1500 χλμ βέβαια δουλεύω και λίγο βενζίνη 15 χιλιομετρα. Εσυ εισαι ο ορισμος για το αν συμφερει το υγραεριο !!! Εκανες αποσβεση στο 6μηνο . 1.000 χλμ την εβδομαδα είναι πααααρα πολλα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οχι απλα το εκανε αποσβεση.. το ξεφτιλησε Θα το εμαθαν και στο σερβις που παει για θα πρεπει να λογικα να πηγαινε καθε 4μηνο για αλλαγη φιλτρων. Θα ειναι απο τους λιγους των οποιων η εγγυηση θα ληξει πριν τη τη συπληρωση του χρονικου διαστηματος λογω συπληρωσης χιλιομετρων. Τζαμπα διακοπες θα κανει φετος ,τα λεφτα που εξοικονομησε πρεπει να ειναι περισοτερα απο οσα θα ηθελε να παει διακοπες οικογενειακως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εκανα ένα πολύ προχειρο υπολογισμο για τον συμφοριτη Μελετη με το Honda acord και τα 52.000 χλμ Με ελαχιστη καταναλωση 12 λιτρα ανα 100 χλμ ηθελε 6.240 λιτρα Χ 1,43 τιμη λιτρου καπου 9000 ευρω για βενζινη Με 40% μειωση κοστους με υγραεριο εχει κερδισει 3.600 ευρω σε ένα χρονο . Σωστα ? Εφυγε για οπου θλει το καλοκαιρι !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οχι απλα το εκανε αποσβεση.. το ξεφτιλησε Θα το εμαθαν και στο σερβις που παει για θα πρεπει να λογικα να πηγαινε καθε 4μηνο για αλλαγη φιλτρων. Θα ειναι απο τους λιγους των οποιων η εγγυηση θα ληξει πριν τη τη συπληρωση του χρονικου διαστηματος λογω συπληρωσης χιλιομετρων. Τζαμπα διακοπες θα κανει φετος ,τα λεφτα που εξοικονομησε πρεπει να ειναι περισοτερα απο οσα θα ηθελε να παει διακοπες οικογενειακως. Κάθε 2 μήνες πηγαινω συνεργείο λάδια-φιλτρα κ.λ.π Ειναι η δουλειά έτσι που κάνω αρκετά χιλιόμετρα. Σκεφτόμουν για πετρέλαιο, τα πιο πολλά ειναι εισαγωγής και δεν βρήκα αυτο που έψαχνα. Επίσης θέλει πρόσοχη το πετρέλαιο. π.χ αντλία πετρελαου επισκευη >600ευρώ ή μπέκ πετρελαίου Εκανα ένα πολύ προχειρο υπολογισμο για τον συμφοριτη Μελετη με το Honda acord και τα 52.000 χλμ Με ελαχιστη καταναλωση 12 λιτρα ανα 100 χλμ ηθελε 6.240 λιτρα Χ 1,43 τιμη λιτρου καπου 9000 ευρω για βενζινη Με 40% μειωση κοστους με υγραεριο εχει κερδισει 3.600 ευρω σε ένα χρονο . Σωστα ? Εφυγε για οπου θλει το καλοκαιρι !! Επαρχία η τιμή βενζίνης κυμαίνεται 1.53-1.55 €/Λτ Τοσο τα εχω υπολογίσει και εγω αφαιρώντας και 2 Service του συστήματος υγραερίου(100€ μαζι και η ρύθμιση βαλβίδων) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χαλαλι τα τελη που πληρωνεις.αν ποτε τους κοψει να τα βαλουν στα καυσιμα,θα ειναι πιο δικαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χαλαλι τα τελη που πληρωνεις.αν ποτε τους κοψει να τα βαλουν στα καυσιμα,θα ειναι πιο δικαιο. Δεν διαφωνω αλλα αν το κανουν θα βαλουν τοσο πανω στα καυσιμα που το εσοδο θα ειναι πολλαπλασιο .Ευκαιριες ψαχνουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χαλαλι τα τελη που πληρωνεις.αν ποτε τους κοψει να τα βαλουν στα καυσιμα,θα ειναι πιο δικαιο. Άλλωστε δεν τα έχουν βάλει ήδη. Δεν έχει καθόλου φόρους στα καύσιμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα