d_gkal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 απο αεριο σκοπιων εχει κανεις αποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 και γω εκει που γεμιζω απο 63 το πηγαν 67 λεπτα . @d_gkalδεν νομιζω να εχεις θεμα. Οι τριγυρω εκει πανε και γεμιζουν. Απο βουλγαρικο(δεν εχουν διαφορα με τις αλλες βαλκανικες χωρες) αν θες αποψη ,πεντακαθαρα καυσιμα , χρονια τωρα βενζινη και υγραεριο με τα οικογενειακα αμαξια και δουλευουν ρολοι. Και εχω παρατηρησει παραπανω αποδοση να βγαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 0.645 σε λιγες μερες το πηγε 0.675 οπουβκαι έβαλα προχτες σημερα βλεπω 0.685 στο ίδιο πρατηριο. θα παρει και αλλο πανω? ειπαν κατι για αυξησεις? Στον καιση βαζεις?? απο αεριο σκοπιων εχει κανεις αποψη; Εχω βαλει μια χάρα ειναι, μην σε προβληματιζει και ειναι και στα 2/3 της τιμης του ελληνικου Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από teddy71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παιδια το σκεφτομαι σοβαρα για ενα ΚΙΑ Proceed 1.4. Εχω πάρει ενδεικτικα προσφορές από Τσοπελογιαννη και Geartech. Όποιος έχει να προτείνει κάποιον εγκαταστάτη για να πάρω μερικές προσφορές ακόμα ας μου στείλει εδώ η σε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εχεις pm φιλε μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelisk1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά, ξέρει κανείς εάν σε nissan qashqai μοντέλο του 2009 με τον 1.600 κινητήρα η τοποθέτηση υγραερίου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά, ξέρει κανείς εάν σε nissan qashqai μοντέλο του 2009 με τον 1.600 κινητήρα η τοποθέτηση υγραερίου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; Αν ο καταλυτης ειναι κεραμικος οπως στο 2λιτρο θελει αλλαγμα καπου στα 300 ευρω .Απο τα ελαχιστα αμαξια που θελει κατιι τετοιο . Ειχα ρωτησει για μια συναδελφο που εχει το 2λιτρο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για qashqai λενε να αποφευγετε το υγραεριο λεπτομεριες δεν ξερω.. μπες στο autogas forum να ρωτησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelisk1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ πολύ Εχει τελικα κεραμικο καταλυτη το δικο σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelisk1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ναι έχει δυστηχώς, δεν ξέρω τελικά τι να κάνω γιατί και στο autogas forum διάβασα κάποια προβήματα που βγάζει το αμάξι αυτό με υγραέριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αυτο που λενε οτι το υγραεριο καταπονει τον κινητηρα και γενικοτερα το χρονο ζωης του αμαξιου, ισχυει ή οχι; Σχετικα με τα ford focus, ποια μοντελα να κοιταξω που να δεχονται αφοβα υγραεριο; Απο 1600 κυβικα και κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αυτο που λενε οτι το υγραεριο καταπονει τον κινητηρα και γενικοτερα το χρονο ζωης του αμαξιου, ισχυει ή οχι; Σχετικα με τα ford focus, ποια μοντελα να κοιταξω που να δεχονται αφοβα υγραεριο; Απο 1600 κυβικα και κατω. Με σωστη τοποθετηση και συντιρηση δεν θα εχεις κανενα προβλημα . Εχει πολυ μεγαλη σημασια η σωστη τοποθετηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ισχυει ομως κατι τετοιο; Οτι φθειρει την μηχανη μακροπροθεσμα; Δλδ αν ειναι να κρατησει 30 χρονια, μπορει να κρατησει 28 πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα