Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα το αμαξι σημερα απο το συνεργειο, 

παιζει λιγο το ρελαντι αλλα μου ειπαν οτι το brc αντιγραφει τον μανισιο εγκεφαλο και θα στρωσει μονο του. Κατα τ αλλα δουλευει ρολοι με την ιδια δυναμη το αμαξι. 

Πηρε και 55 λιτρα ρεζερβα πισω και τωρα γραφουμε χιλιομετρα! 

Καλοτάξιδο και να γράφεις πολλά χιλιόμετρα.Πιστεύω στα 1000χλμ θα φύγουν οι αρυθμίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ στα πρατήρια, πάντως εγω είμαι ευχαριστημένος απο το αέριο της Coral

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια! Βαζω απο βουλγαρια που ειναι πολυ καλυτερο το υγραεριο και δεν ειχαμε ποτε θεμα με το αλλο αμαξι μας.

40 λεπτα το λιτρο  :P

• Like 1
Δημοσ.

πηρα το αμαξι σημερα απο το συνεργειο, 

παιζει λιγο το ρελαντι αλλα μου ειπαν οτι το brc αντιγραφει τον μανισιο εγκεφαλο και θα στρωσει μονο του. Κατα τ αλλα δουλευει ρολοι με την ιδια δυναμη το αμαξι. 

Πηρε και 55 λιτρα ρεζερβα πισω και τωρα γραφουμε χιλιομετρα! 

Καλοταξιδο !!!Με ποσα λιτρα γεμισε ?

Δημοσ.

γεμισε με 42 λιτρα. Λογικα θα εχει και αερα μεσα οποτε στα επομενα γεμισματα θα παρει περισσοτερο. 

Ολες οι δεξαμενες χωρανε για λογους ασφαλειας 15-20% λιγοτερο απο οτι λενε.

• Like 2
Δημοσ.

ο μηχανικος μου ειπε οτι ανεβασε το φλοτερ ποιο πανω και θα γεμιζει περιπου με 50 λιτρα :devil:

Πες το μηχανικο να κοψει τις μαλακιες και να τηρησει το οριο ασφαλειας στο γεμισμα.επισης επειδη η τιμη ειναι χαμηλη για brc κανε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της εταιριας και ρωτα τους αν ο εγκαταστατης σου παιρνει απο την επισημη αντιπροσωπια τα κιτ.γινεται χαμος στην αγορα με μαιμου βουλγαρικα brc που στο ματι φαινονται ιδια.

• Like 3
Δημοσ.

Πες το μηχανικο να κοψει τις μαλακιες και να τηρησει το οριο ασφαλειας στο γεμισμα.επισης επειδη η τιμη ειναι χαμηλη για brc κανε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της εταιριας και ρωτα τους αν ο εγκαταστατης σου παιρνει απο την επισημη αντιπροσωπια τα κιτ.γινεται χαμος στην αγορα με μαιμου βουλγαρικα brc που στο ματι φαινονται ιδια.

Ετσι !!!

Δημοσ.

τι μπουκαλα εβαλες;

ποσα λιτρα;

55 λιτρα οπως ανεφερα παραπανω.

το συστημα το ειδα και ειναι το plugNdrive της BRC με τα πορτοκαλι μπεκ. Ολα πανω γραφουν made in italy. 

Για την μπουκαλα θα φανει στο επομενο γεμισμα, Μπορει να μου το ειπε μονο και μονο επειδη τον ελεγα οτι θελω αυτονομια και τελικα δεν  μπορεσαμε να βαλουμε παραπανω μεγεθος ρεζερβας. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, διαβάζω το τελευταίο καιρό οτι πολλοί ιδιοκτήτες με Lpg ρίχνουν το εξής

http://www.gas-shop.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=17012

Tunap Set Συστατικό καθαρισμού συστήματος LPG βενζίνη - υγραέριου ( 163 & 164 Tunap micrologik PREMIUM )

Κάνει όντως δουλειά ή θα προκαλέσει κάποια ζημιά.

Στην περιγραφή αναφέρει ανα 10.000χλμ

Θα ρωτήσω και τον εγκαταστάτη απλώς είπα να ρωτήσω εδω πρώτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, διαβάζω το τελευταίο καιρό οτι πολλοί ιδιοκτήτες με Lpg ρίχνουν το εξής

http://www.gas-shop.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=17012

Tunap Set Συστατικό καθαρισμού συστήματος LPG βενζίνη - υγραέριου ( 163 & 164 Tunap micrologik PREMIUM )

Κάνει όντως δουλειά ή θα προκαλέσει κάποια ζημιά.

Στην περιγραφή αναφέρει ανα 10.000χλμ

Θα ρωτήσω και τον εγκαταστάτη απλώς είπα να ρωτήσω εδω πρώτα.

Ναι κανει δουλεια... γεμιζει 50€ την τσεπη του κατασκευστή, του πωλητη και του κρατους ααααν κατα λάθος κοψουν αποδειξη.

Επειδή εχω υγραεριο εδω και 50.000 χλμ στις αρχες εβαζα απο αυτο το π@π@ροζουμο αλλα σε ελεγχο στις βαλβιδες την τελευταια φορά που ειπαν στο συνεργειο οτι μεν το διακενο ειναι μεσα στα ορια αλλα δεν παιρνει αλλο αυτοδιορθωση (υδραυλικες εχω). Δηλαδή μαλλον δεν εκανε τιποτα, εκτοτε εκανα αλλα 20Κ χλμ και ολα καλα.

Καλυτερα να μαζεψεις αυτα τα 50αρικα για οταν προκυψει η ζημια Αν η εγκατασταση ειναι καλη και γινει καλη ρυθμιση δεν εχεις προβλημα η θα σοπυ εμφανιοστει προβλημα μετά απο πολλα χλμ. Τα ματζουνια αυτα θεωρω οτι ειναι παπατζιες οπως και τα λαδια μηχανης που ειναι ειδικα για υγραεριο λες και δηλαδη τα πιστονια και τα αλλα μερη του κινητηρα που κυκλοφορει το λαδι ερχονται σε επαφη με το υγραεριο και ειναι απαραιτητα για την καλη λειτουργια του κινητηρα.

Μην ρωτησεις τον εγκαταστατη για το τουναπ.. Θα σου πω εγω την απαντηση του. Αν τυχον το εμπορευεται θα σου πει οτι ειναι απαραιτητο για την προστασια του κινητηρα και θα σου δωσει και εγγυηση στους ..... υαλοκαθαριστηρες οτι δεν θα παθουν ζημια λογω του υγραεριου. Αν δεν το εμπορευεται θα σου πει οτι δεν κανει τοσο δουλεια ή ειναι ειναι το ιδιο με αυτο που πουλαει αυτος το οποιο ειναι  πιο φτηνό και καλυτερο. Κλασσικες λαμογοελληναράδηκες απαντησεις.

ο μηχανικος μου ειπε οτι ανεβασε το φλοτερ ποιο πανω και θα γεμιζει περιπου με 50 λιτρα :devil:

Ο μηχανικος σου ειναι φονιας να στο επανεφερει στη θέση που πρεπει να ειναι. Ψαξε να βρεις αλλο μηχανικο για τα σερβις σου και τον ελέγχο, μόνο απο αυτο κοβω να ειναι ανιδεος και ειπε να το παιξει εγκαταστατης και οποιον/οτι παρει ο χαρος.

Δημοσ.

ωρε τι διαβαζουμε.....φονιας ο μηχανικος ,που ανεβαζει το φλοτερ,για λιγα λιτρα παραπανω.......το κενο στην φιαλη,ξερεις για ποιον λογο χρειαζεται?ή φανταζεσαι  εκρηξεις αλα μπολιγουντ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...