kanesaxo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 BTW σήμερα 59 λεπτά το λίτρο, γεμίζω με κάτω από 30e, lol. 59??? που ρε σύ; (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, πετρέλαιο έχω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 τα λαμπακια πως λειτουργουν? ειναι αξιοπιστα? εχω ηδη κανει 150χλμ και εσβησαν τα 2 απ τα 4. νορμαλ οδηγηση, χαμηλες στροφες, εντος εκτος πολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 59??? που ρε σύ; (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, πετρέλαιο έχω). 0.59 ευρω εννοει το λιτρο τα λαμπακια πως λειτουργουν? ειναι αξιοπιστα? εχω ηδη κανει 150χλμ και εσβησαν τα 2 απ τα 4. νορμαλ οδηγηση, χαμηλες στροφες, εντος εκτος πολης. Πονεμενη ιστορια φιλε μου .Καμια αξιοπιστια .Σε μενα μεχρι τα 220 χλμ ειναι ολα αναμενα και στα 260 σβηνουν ολα . Στου γιου μου στα πρωτα 100 μενει ενα λαμπακι και βαζει συνολικα 350 χλμ περιπου Εγω εχω Honda CRV με συστημα NIGS και ο γιος Audi TT με συστημα Aeb Πολυ μεγαλη σημασια εχε οχι μονο ποιο συστημα βαζουμε αλλα πιο πολυ ο εγκαταστατης κατα ποσο ενα σωστος και ηρε την δουλεια του . Μολις εμαθα οτι γνωστος μου του χαλασε το αυτοκινητο, quasqai nissan(αν το γραφω καλα), ο κινητηρας. Ειχε κανει εγκατασταση για υγραεριο, πριν 2 χρονια. Το φυσα και δεν κρυώνει.... Τι εννοεις του χαλασε ? Επιση ειχα ρωτησει για φιλο τα συγεκριμενα εχουν κεραμικο καταλυτη που θελει αλαγμα πριν βαλουν υγραεριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ναι κυρ γιαννη το καταλαβα...εδω θεσνικη εχει 75... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ναι κυρ γιαννη το καταλαβα...εδω θεσνικη εχει 75... Γενικα εκτος Αττικης δυσκολο να βρεις τιμη σαν εδω . Χθες εβαλα με 0,609 στο ιδιο που εβαχα με 0,599 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αρα η μονη αξιοπιστη λυση ειναι μηδενισμος χλμ σε καθε γεμισμα ωστε να υπολογισω ποσο κραταει το γεμισμα. το αμαξι το πηρα μτχ. χαρτια για το αεριο δεν εχω. ο πωλητης(γνωστος ιδιωτης, οχι αγνωστος/μαντρας/αντιπροσωπεια) με ειπε (αν θυμαμαι καλα) οτι ειναι brc. μπορω να το διαπιστωσω καπως?? επισης με ειπε οτι καθε γεμισμα βγαζει κοντα 400 χλμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αρα η μονη αξιοπιστη λυση ειναι μηδενισμος χλμ σε καθε γεμισμα ωστε να υπολογισω ποσο κραταει το γεμισμα. το αμαξι το πηρα μτχ. χαρτια για το αεριο δεν εχω. ο πωλητης(γνωστος ιδιωτης, οχι αγνωστος/μαντρας/αντιπροσωπεια) με ειπε (αν θυμαμαι καλα) οτι ειναι brc. μπορω να το διαπιστωσω καπως?? επισης με ειπε οτι καθε γεμισμα βγαζει κοντα 400 χλμ. Ετσι ακριβως !!!!! Ειναι ο μοναδικος τροπος. Αν ειναι μικρομεσαιο το αμαξι και αναλογα την δεξαμενη που εχει μπορει να βγαζει και τοσα χλμ. Καλο ειναι να το πας σε καποιο εγκατασταστη να του ριξει μια ματια αν θελει καποια συντηριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 κοστος συντηρησης πανω κατω? "αγχωθηκα" οτι μπορει να βγαλει λιγα χλμ. οπελ αστρα g 1.4 ειναι. στο τανκ ειδα οτι γραφει 48λιτρα. τις προαλλες το γεμισα(εφοσον το αφησα να αδειασει) και πηρε 40 λιτρα. μαρκα κλπ μπορω να τα δω μονος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικο να παρει 40 γιατι εχει μειον 20% για ασφαλεια καθε δεξαμενη . Ποσα χλμ θα βγαλει μπορεις να το δεις μονος σου με μηδενισμο οταν γεμισεις και να δεις ποτε θα σου ζητησει γυρισεις σε βενζινη. Ακουγεται χαρακτηριστικο επαναλαμβανομενο "μπιπ" Οταν ξαναγεμισεις κοιτα ποσα λιτρα θα παρει και ποσα χλμ εχεις κανει για να υπολογισεις και καταναλωση . Τυχον υπολογιστης ταξιδιου αν εχει το αμαξι δεν δουλευει σωστα με υγραεριο . Λιτρα Χ 100 : χιλιομετρα σου δινει καταναλωση ανα 100 χλμ . Συντηριση κανα 30ευρω τον χρονο για φιλτρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 συτο το εκαανα ηδη! οπως ειπα, εχω κανει καμια 150χλμ και εσβησαν τα 2 απ τα 4 λαμπακια. παραλληλα με το αεριο καιει και βενζινη? (σα να επεσε λιγακι ο δεικτης) η εγκατασταση πρεπει να εγινε το 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 συτο το εκαανα ηδη! οπως ειπα, εχω κανει καμια 150χλμ και εσβησαν τα 2 απ τα 4 λαμπακια. παραλληλα με το αεριο καιει και βενζινη? (σα να επεσε λιγακι ο δεικτης) η εγκατασταση πρεπει να εγινε το 2011 Φυσικα και καει και βενζινη .Μαλστα στην εκκινηση παντα ξεκιναει με βενζινη και αναλογα με την θερμοκρασια θελει να ερθει το αμαξι σε μια απαιτουμενη θερμοκρασια για να γυρισει απο μονο του σε υγρεαριο .Οποτε τον χειμωνα η καταναλωση βενζινης ειναι μεγαλυτερη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 με την εκκινηση το γνωριζω. αλλωστε βλεπω ποτε αλλαζει απο βενζινη σε αεριο (απο κοκκινο, πρασινιζει ενα λαμπακι) κατα την διαρκεια ομως ψεκαζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 με την εκκινηση το γνωριζω. αλλωστε βλεπω ποτε αλλαζει απο βενζινη σε αεριο (απο κοκκινο, πρασινιζει ενα λαμπακι) κατα την διαρκεια ομως ψεκαζει; Υπαρχουν διαφορα συστηματα με διαφορετικη συμπεριφορα νομιζω . Αν δεν εχει λαδιερα σιγουρα ψεκαζει και παλι νομιζω . Καλο ειναι ομως αφου το πηρες ματεχειρισμενο να ρωτησεις καποιον εμπιστοσυνης σου να του ριξει μια ματια . Αν δεν εχεις δικο σου ρωτα καποιο φιλο που να ειναι σχετικα κοντα που μενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 59??? που ρε σύ; (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, πετρέλαιο έχω). Πανικίδης, Αγία Παρασκευή. τα λαμπακια πως λειτουργουν? ειναι αξιοπιστα? εχω ηδη κανει 150χλμ και εσβησαν τα 2 απ τα 4. νορμαλ οδηγηση, χαμηλες στροφες, εντος εκτος πολης. Τα λαμπάκια σε μένα είναι μόνο για φιγούρα. Εγώ ξέρω ότι με ένα γέμισμα βγάζω ~450χλμ οπότε μόλις περάσω τα 400 πάω και βάζω. Απ την άλλη και να τελειώσει το υγραέριο εδώ στην Αθήνα έχει τόσα πρατήρια, που αμφιβάλλω αν θα κάνεις 20χλμ με βενζίνη (μέχρι να ξαναβάλεις υγραέριο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πανικίδης, Αγία Παρασκευή. Τα λαμπάκια σε μένα είναι μόνο για φιγούρα. Εγώ ξέρω ότι με ένα γέμισμα βγάζω ~450χλμ οπότε μόλις περάσω τα 400 πάω και βάζω. Απ την άλλη και να τελειώσει το υγραέριο εδώ στην Αθήνα έχει τόσα πρατήρια, που αμφιβάλλω αν θα κάνεις 20χλμ με βενζίνη (μέχρι να ξαναβάλεις υγραέριο). Σε ολους ετσι είναι και εγκαταστάτης μου εχει πει ότι και οι Ιταλοι εχουν πει ότι θελει πολλες εκατοντάδες ευρω για αξιοπιστο μετρητη οποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα