Uberalles_gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Και εδώ ανέβηκε στα 0.815 το Σάββατο που έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλαματα 0.94 δεν θελουν να το ριξουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakaflias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τρικαλα 0,75 πριν 2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros400 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εχω ενα OPEL Astra 1,4 του 2002 και σκέφτομαι να βάλω υγραέριο. Μένω Αθήνα.Αξιζει να το κανω?Βγαζουν προβληματα? Προτείνετε μου σε πιο συνεργείο τοποθέτησης.Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εχω ενα OPEL Astra 1,4 του 2002 και σκέφτομαι να βάλω υγραέριο. Μένω Αθήνα.Αξιζει να το κανω?Βγαζουν προβληματα? Προτείνετε μου σε πιο συνεργείο τοποθέτησης.Ευχαριστώ! Εχω βαλει σε δυο "δυσκολα αμαξια " Audi TT Turbo σε http://qgas.gr/ χωρις κανενα προβήμα Φυσικα και αξιζει αν κανεις 10.000 τον χρονο και πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρώτησα σήμερα στην qgas για ένα C4 1,6 και βγαίνει 1100 το ολλανδικό και 950 το ιταλικό. Μου φάνηκε εντάξει αντιπροσωπεία, αλλά θεωρώ τις τιμές τους τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρώτησα σήμερα στην qgas για ένα C4 1,6 και βγαίνει 1100 το ολλανδικό και 950 το ιταλικό. Μου φάνηκε εντάξει αντιπροσωπεία, αλλά θεωρώ τις τιμές τους τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό Από προσωπικη εμεπιρι σε δυο ΤΤ μια χαρα είναι τα παιδια ...Εξ αλλου ότι πληρωνεις παιρνεις Εγω εχω βαλει το Ιταλικο Aeb και στα δυο ΤΤ Το ένα ΤΤ εχει κανει 12.000 χλμ και το άλλο είναι και quatro και εχει κανει 7.000 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρώτησα σήμερα στην qgas για ένα C4 1,6 και βγαίνει 1100 το ολλανδικό και 950 το ιταλικό. Μου φάνηκε εντάξει αντιπροσωπεία, αλλά θεωρώ τις τιμές τους τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό με 900 ευρω πλεον περνας brc και zavoli που ειναι απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα αεριου ψεκασμου.μην ασχολεισε με μαρκες κλαιν μαιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 με 900 ευρω πλεον περνας brc και zavoli που ειναι απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα αεριου ψεκασμου.μην ασχολεισε με μαρκες κλαιν μαιν. σε ποιον εγκαταστατη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 σε ποιον εγκαταστατη? Πολύ μεγαλη σημασια σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, ΕΑΝ σου βγάλει κάποια ζημιά το υγραέριο θα είναι σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα. Εγώ θυμάμαι είχα βάλει πριν 3 χρόνια ένα ιταλικό με 1.350 ευρώ σε 1.600αρι Βλέπω οι τιμές είνα μια χαρά σήμερα. Κοντά στα 1.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, ΕΑΝ σου βγάλει κάποια ζημιά το υγραέριο θα είναι σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα. εαν ο εγκαταστατης δεν ειναι "μαστορας", πιστεψε με η ζημια θα βγει αμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εαν ο εγκαταστατης δεν ειναι "μαστορας", πιστεψε με η ζημια θα βγει αμεσα. Ετσι ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 To ολλανδικό σύστημα το πιθανότερο να είναι prins, δεν την λες και "κλαιν μαιν" μάρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εαν ο εγκαταστατης δεν ειναι "μαστορας", πιστεψε με η ζημια θα βγει αμεσα. Αυτό ισχύει σε οτιδήποτε "πειράξεις" στο αυτοκίνητο...... Είτε αυτό λέγεται συναγερμός είτε αλλαγή εξάτμισης είτε λέγεται πρόγραμμα. Εάν δεν έχει γίνει σωστή δουλειά από το μάστορα, θα φανεί στην αρχή. Εγώ μιλάω για φθορές/ζημιές που μπορεί να προκύψουν στην συνέχεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα